Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kızlar kontrolümüz çok güzel geçti yine ölçtü biçti dr amcamız , 3 boyutlu resmimizi verdi ve aşık oldum oğluşuma rabbim onu nazarlardan saklasın..yutmuk gibi ağzı burnu..aralığın başında 22 haftalık olacağız ve dataylı ultrasona gireceğim kızlar...tuğçeciğim 11-14 haftalar arasında ikili test var ilk onu yaptırıyorsun canım...kızlar çiçeğim bir süre aramızda olamıyacak kendisi gayet iyi ama galiba biraz uzak kalmak istedi selamlarını iletti hepinize...

Ayyyy ben bu siteyi çözemedim bir türlü yaaaa
tuğçeciğiiimm gözün aydın bebeğeeem çok sevindim o fasulyeye birgün bi bakmıssın 3 4 kilo bi canlı olmuş yaaa dualarını esirgeme cnm benim çok sevindim adına
tualınacığım inan bu duygular o kdar güzeldirdi herhalde hep böyle ii gider inş gebeliğin 9 ay boyunca
çiçeğim kararına saygı duyuyorum ama yinede çok üzüldüm bunu bil biz senin üzüntün içinde sevincin içinde varız ve hep burdayızzzz
eweeeeeeettt gelelim kendime 2 gündür hastanedeydim inanının çok bunaldım 2 profta birbirine sevk edip durdu sonuçmu elde var sıfır aralık ayına kaldım adetin 3.günü hormon testleri yapılacak sonuç temiz ise rahim filmi tekrarlanıcak ve çıkan sonuca göre tedavi yöntemi belirlenecekmiş yaniiii benim işşşşş uzadıda uzadı olan psikolojime oldu :95:

kızlar kontrolümüz çok güzel geçti yine ölçtü biçti dr amcamız , 3 boyutlu resmimizi verdi ve aşık oldum oğluşuma rabbim onu nazarlardan saklasın..yutmuk gibi ağzı burnu..aralığın başında 22 haftalık olacağız ve dataylı ultrasona gireceğim kızlar...tuğçeciğim 11-14 haftalar arasında ikili test var ilk onu yaptırıyorsun canım...kızlar çiçeğim bir süre aramızda olamıyacak kendisi gayet iyi ama galiba biraz uzak kalmak istedi selamlarını iletti hepinize...

maşallah tualinacım yakışıklı oğluna maşallah... çiçeğime sen de görüşürsen selam söyle bizden özletmesin fazla kendini gelsin ara ara cee desin bize....

Ayyyy ben bu siteyi çözemedim bir türlü yaaaa
tuğçeciğiiimm gözün aydın bebeğeeem çok sevindim o fasulyeye birgün bi bakmıssın 3 4 kilo bi canlı olmuş yaaa dualarını esirgeme cnm benim çok sevindim adına
tualınacığım inan bu duygular o kdar güzeldirdi herhalde hep böyle ii gider inş gebeliğin 9 ay boyunca
çiçeğim kararına saygı duyuyorum ama yinede çok üzüldüm bunu bil biz senin üzüntün içinde sevincin içinde varız ve hep burdayızzzz
eweeeeeeettt gelelim kendime 2 gündür hastanedeydim inanının çok bunaldım 2 profta birbirine sevk edip durdu sonuçmu elde var sıfır aralık ayına kaldım adetin 3.günü hormon testleri yapılacak sonuç temiz ise rahim filmi tekrarlanıcak ve çıkan sonuca göre tedavi yöntemi belirlenecekmiş yaniiii benim işşşşş uzadıda uzadı olan psikolojime oldu :95:

ayy nazlım üzüldüm yaa neden öyle yaptılar ki... sen histereskopi istediğini söyledin mi??? ayyy bu dr lar insanı deli ediyor walla:47:

Cnm söyledim ama hormonal yada kürtajdan olabilir dediler onuniçinde önce adetin 3.günü hormon testleri sonrada hsg tekrarlıyacaklamış çıkan sonuca göre yapılacak sanırım :2:

tualina canım çok sevindim rabbim bu iyi haberleri 9 ay boyunca duymayı nasip etsin, bende bayramdan önce detaylı ultrasonumu yaptırdım çok şükür herşey iyiydi maşallah hep böyle devam eder inş.
Nazlı canım hayırlısı neyse o olsun kötü düşünme vardır bundada bir hayır dualarımız seninle...

tualina canım çok sevindim rabbim bu iyi haberleri 9 ay boyunca duymayı nasip etsin, bende bayramdan önce detaylı ultrasonumu yaptırdım çok şükür herşey iyiydi maşallah hep böyle devam eder inş.
Nazlı canım hayırlısı neyse o olsun kötü düşünme vardır bundada bir hayır dualarımız seninle...

saol cnm benim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :38:

günaydın kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik bir sıkıntımız yok büyümeye çalışıyor minnoşum tabi annesinide büyütüyor :)) yelizciğim sevindim canım ayrıntılının iyi çıkmasına önümüzdeki hafta bizde gideceğiz ayrıntılı ultrasona...nazlım hayırlısı olsun hakkında kuzum ama çok uzatmışlar ama olsun temkinli olmaları güzel geç olsunda güç olmasın arkadaşım...tuğçeciğim güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum arkadaşım dikkat et kendine ve minnoşumuza...

günaydın kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik bir sıkıntımız yok büyümeye çalışıyor minnoşum tabi annesinide büyütüyor :)) yelizciğim sevindim canım ayrıntılının iyi çıkmasına önümüzdeki hafta bizde gideceğiz ayrıntılı ultrasona...nazlım hayırlısı olsun hakkında kuzum ama çok uzatmışlar ama olsun temkinli olmaları güzel geç olsunda güç olmasın arkadaşım...tuğçeciğim güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum arkadaşım dikkat et kendine ve minnoşumuza...

cnm bende çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine şuan bu topiğin en erken doğan güneşi sensin bizim umut güneşimizsin ne kadar mutlu oluyorum ii haberlerinizi aldıkça anlatamam inş. Burdam doğum dakikalarınıda beraber sayıcaz :49:

Günaydınlar efendimmm hanımlar nerelerdesin siz ya aaaaa tek bıraktınız beni buralarda kızsssssss tuğçe nerdesin bakemmm:68:

günaydın kızlar hepinize...akşam evden girdim siteye normal halinde ama iş yerinde karman karışık çıkıyor...böyle oluncada giresim gelmiyor :((

maşallah yelizcim inşallah hep böyle devam etsin...:nazar:

günaydın kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik bir sıkıntımız yok büyümeye çalışıyor minnoşum tabi annesinide büyütüyor :)) yelizciğim sevindim canım ayrıntılının iyi çıkmasına önümüzdeki hafta bizde gideceğiz ayrıntılı ultrasona...nazlım hayırlısı olsun hakkında kuzum ama çok uzatmışlar ama olsun temkinli olmaları güzel geç olsunda güç olmasın arkadaşım...tuğçeciğim güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum arkadaşım dikkat et kendine ve minnoşumuza...[/QUOTE

sağol canımcım demek sizin de ayrıntılı ultrason olacak inşallah güzel haberler gelir canım... ne güzel artık az kaldı yeliz ile senin meleklerinize kavuşmanıza... ben düşünüyorum da temmuza kadar ohooooo nasıl geçecek bilmiyorum:)))

Günaydınlar efendimmm hanımlar nerelerdesin siz ya aaaaa tek bıraktınız beni buralarda kızsssssss tuğçe nerdesin bakemmm:68:

günaydın nazlım.... iyiyim canım sağolasın cumartesi kontrolümüz var bakalım dr ikili test için gün verecek herşey normal ise eğer aralık sonu gibi yapılır sanırım şimdiden onun stresi başladı test sonucu iyi çıksın da artık bende hamile moduna giriimm inşallah... sen nasılsın birtanem???:16:

Back