Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Herkese iyi bayramlar :72:bende yarından itibaren 9 gün izine çıkıyorum :3:tuğcalcım topiğimiz sana emanet cnm hadi kendine ii bak bebişede

canım eğer senin ve eşininde kromozomlarınızda sorun varsa
bununda çaresi var.seninde dediğin gibi pgt.o yüzden ağlayıp bitirme kendini nolur.
hem daha belli değil.olmama ihtimali de var.hepimiz yaptırdık bu testleri bekleme süreci ne kadar zor olduğunu biliyorum ama metanetli olmak zorundasın.
ben 4 kez kaybettim bebeğimi.hala dik durmaya çalışıyorum.şükret haline olurmu

3.den sonra kan pıhtılaşması olduğu çıktı.
4. de kan sulandırıcı iğne de kullandık ilk defa 11 haftaya gelmiştik.
çok güzel gidiodu gelişimi.ama kader işte.
4. den sonra histeroskopi oldum.diğer kürtajlardan kaynaklanan yapışıklık çıktı.
ve operasyonla açıldı.bu nedenle 4. bebişimisi kaybettiğimizi düşünüoruz
yakamızı sorunlar bırakmadı anlıyacağın.
şu an hepsini hallettik başkada bişi kalamdı zaten
ama hala umutluyum.sende lütfen bırakma kendini
sevgileeeeeeeeeer

canım benim çok geçmiş olsun sende çok zor günler geçirmişsin inşallah şimdiden sonra tanrım yüzünü güldürsün inanki insan herşeye alışıyor ilk bebek istemeye başladıgımda nasıl heycan vardı hiç birşey bilmiyodum bu konularda okadar piştimki keşke birşey öğrenmeden bebegimi kucagıma alabilseydim herşeyde vardır bir hayır diyorum artık kaderimizde varsa anne olmak bir şekilde bizi gelip bulur tabiki bizde mucadeleden ödün vermeyelim
hepinizin bayramını kutluyorum sevgiyle kalın..

tugcal canım işallah hayırlı haberler verirsin bizlere memleketteyim annemlere geldim bayram için,çok ffazla giremedem topiğe ama senin bebişi çok merak ettiğimden fırsat bulup baktım sende henüz gitmemişin yarın gitcen sanırım merakla ve duayla bekliyoruz senin güzel haberini

canım benim çok geçmiş olsun sende çok zor günler geçirmişsin inşallah şimdiden sonra tanrım yüzünü güldürsün inanki insan herşeye alışıyor ilk bebek istemeye başladıgımda nasıl heycan vardı hiç birşey bilmiyodum bu konularda okadar piştimki keşke birşey öğrenmeden bebegimi kucagıma alabilseydim herşeyde vardır bir hayır diyorum artık kaderimizde varsa anne olmak bir şekilde bizi gelip bulur tabiki bizde mucadeleden ödün vermeyelim
hepinizin bayramını kutluyorum sevgiyle kalın..

canım sanada çok geçmiş olsun ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin işallah

geçmiş olsun arkadaşım.şimdi herşeyin bir tedavisi var artık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım uzun zamandır yazamıyorum sana sende beni unutmuşun bakıyorumda :85:naptın bi gelişme varmı olursa yaz ben çok fazla giremiyorum nete ama herkezi merak ettim bi fırsat buldum kendinize çok iyi bakın hayırlı güzel mutlu bayramlar ALLAH bu bayramı hepimiz için hayırlı etsin :16:

Canım uzun zamandır yazamıyorum sana sende beni unutmuşun bakıyorumda :85:naptın bi gelişme varmı olursa yaz ben çok fazla giremiyorum nete ama herkezi merak ettim bi fırsat buldum kendinize çok iyi bakın hayırlı güzel mutlu bayramlar ALLAH bu bayramı hepimiz için hayırlı etsin :16:

canım benim ya ben seni unuturmuyum ben sana özelden mesaj atmıştım herhalde ulaşmamış sana .gelişme yok şimdilik beklemedeyim hakkımızda hayırlısı artık.canım sanada iyi bayramlar.amin canım inşallah.:16:

kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize.... evet çiçeğim ben topiğin bekçisi olarak her gün girer kendim yazıp kendim okurum artık:9:
yelizim çok geçmiş olsun canım saol bilgilendirme için siz bize örnek oluyorsunuz....
kızlar dün akşamdan beri yediğim herşeyi çıkarmaya başladım midem bomboş ama bişey yiyemiyorum... zar zor ilaç içiim diye iki lokma kahvaltı ettim daha ilacı içemeden geri çıktı hepsi.... eşimde böyle giderse seni hastaneye yatırırım ona göre diyor kızıyo ama napiim inanın yiyemiyorum çok fenayım çok....:5:

canım bunlar güzel belirtiler, bebeğin hayata tutunuyor inşallah, evt biraz zor bir durum ama bebeğinin iyi olduğunu düşün, Nazlinında dediği gibi tuzlu peynir çubuk kraker ye ben hep onları yiyiordum birde elma canın bişey istemiyorsa zorlama bebek senin depolardan gerekeni alıyor zaten, herşey güzel olacak inş.iyi haberlerini bekliyoruz öptüm seni

kızlar ben geldim dr dan ve Rabbime çok şükürler olsun fasülyemin kalp atışını duyduk... Dünyada duyabileceğim en güzel ritim çiçeğim nazlım ve isteyen herkese Allah ım size de yaşatsın tez vakitte.... öpüyorum hepinizi tek tek....

kızlar ben geldim dr dan ve Rabbime çok şükürler olsun fasülyemin kalp atışını duyduk... Dünyada duyabileceğim en güzel ritim çiçeğim nazlım ve isteyen herkese Allah ım size de yaşatsın tez vakitte.... öpüyorum hepinizi tek tek....

Çok sevindim çok şükür canım işallah hep sorunsuz devam eder darısı başımıza:16:

Canım bişey sorucam bebişin şuanda kaç haftalık

:nazar:arkadaşlarım hepinize hayırlı bayramlar.... bugünlerde sizin için de bol bol dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah....:72:

ayy kızlar gelin artık yaaa özledim walla sizleri... biz iyiyiz çok şükür uyku hali ve bulantılar devam ediyor... çok şükür çıkarmalarım olmuyor artık ama yemek yemeden öçnce ve yedikten sonra hep bulantım oluyor bir de günde yaklaşık 15 saat uyuyorum...dr sık ve az ye dedi ama benim karnım hep aç olduğundan sık ve çok yiyorum...:))) napalım herşey minik fasulyem için....
özledim kızlar sizi gelin artık...

günaydın hepinize kızlar...tuğçeciğim güzel haberini okudum maşallah fasulyene:)) hepinizi kocaman öpüyorum kızlar...

canım o kadar merak ettimki kaçgündür bu siteyi yenilemişler sizinle yazıştığım sayfaya giremedim şimdide gooleden aratıpta bulup yazdım daha önce yadığım mesajlar yok hiç birine giremiyorum yada ben bilmiyorum çoook sevindim gözün aydın rabbim sonuna kadar sağlıklı gebelik geçirmeyi nasio etsin inş.

saol yelizcim cümlemize sağlıklı gebelik sağlıklı bebeler nasip etsin Rabbim... tualinacım sen de dr a gitcektin kuzum yazmamışsın bişey napıyo bizim yakışıklı iyidir inşallah...
bu arada benim de bir dahaki kontrolum 4 aralıkta olcakmış.... baya büyümüş olur heralde en son gördüğümüzün üstünden 20 gün geçmiş olcak... kesinin içinde minicik nokta gibi görünüyodu... gittiğimizde 9+3 olucaz inşallah herşey normalse ne zaman testlere başlarlar kızlar kaçıncı haftada oluyır testler???

Back