Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın canlarım... tualinacım demek yarın gidiyorsun hayırlı haberle gelirsin inşallah tatlım.... ben de pazartesi gidiyorum dr a... asşlında cuma çağırdı ama 3 gün de ben koydum :1:
nazlının detimiyle dr fobim olduğundan 3 gün daha geçsin dedim... ben yine yazarım buraya inşallah... bayramda bir ben oluam heralde burda biz doğal olarak bir tarafa gidemeyeceğimiz için ben takılırım yanlız başıma artıkın:6:

kızlar inanılmaz kasık ve bel ağrım var geceleri uyutmuyor, korktuğum için doktora gittim oda herşey yolunda bi sorun yok bebek artık baskı yapmaya başlıycak daha bu neki ağrıların baskının daha artmış şeklini ileride yaşıycan, şuanda fazladan 6 kilo bir yük var dedi sizinde bilginiz olsun istedim

merhaba kızlar nasılsınız topigin başlıgından dolayı yazmak istedim bende 2 düşük yaşadım en son ebrinonun genetigine bakıldı sorun çıktı sonuçta tekrar eşimin ve benim genetiklere bakılacak diger testlerimizde sorun yok kromozonlara falan bakıldı tüp bebekle hamile kalmıştım aranızda embronun genetiginde sorun çıkıpta tekrar hamile kalıp ilerleyen yada tüple hamile kalıp ilerleyenler varmı teşekkürler herşey gönlünüzce olsun

geçmiş olsun arkadaşım.şimdi herşeyin bir tedavisi var artık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın canlarım... tualinacım demek yarın gidiyorsun hayırlı haberle gelirsin inşallah tatlım.... ben de pazartesi gidiyorum dr a... asşlında cuma çağırdı ama 3 gün de ben koydum :1:
nazlının detimiyle dr fobim olduğundan 3 gün daha geçsin dedim... ben yine yazarım buraya inşallah... bayramda bir ben oluam heralde burda biz doğal olarak bir tarafa gidemeyeceğimiz için ben takılırım yanlız başıma artıkın:6:

sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım.

geçmiş olsun arkadaşım.şimdi herşeyin bir tedavisi var artık. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim çok teşekkür ederim cevabın için hayırlısı artık çok yoruldum inanki
hoşgeldin canım,
embriyoda genetik sorun olması senin ve eşindede genetik sorun olduğunu göstermez.
ama baktırmanızda fayda var.
genelde doktorlar bu nedenle düşükleri önemsemio.3 kere olana kadarda araştırma yapmıyolar.
genetiğinde sorun olan embriyonun anne vücudu tarafından dışarı atılması olarak bakıyolar.
senin 1 bebeğinde sorun olabilir ama diğerlerindede olcak die bişi yok canım
herseferinde aynı yumurta ve sperm eşleşmiyo.
genetik sorun eşleşme sırasındada oluşabilio.
sana diyeceğim bütün testlerini yaptır öle yoluna devam et
canım bugun verdik kanları 1 ay sonra çıkacak genetikler ileri derecede anormallik gözlendi bebegin embiriosunda genetik dr. olabilirde olmayabilirde dedi sizde sorun pgt yaparız dediler kısmet nasip aglamaktan stres yapmaktan kendimi bitiridm ..
Panadol h.geldin keşke yaşamasaydın cnm bende çiçeğimin dediğine harfiyen katılıyorum cnm

canım 2 kez yaşadım düşük oyüzden baktırdık ama moreller yerlere indi resmen önümüze bakacagız artık yaş ileri rezervede azlık var sıkıntılar çok anlıyacagınız sevgiyle kalın

canım benim çok teşekkür ederim cevabın için hayırlısı artık çok yoruldum inanki

canım bugun verdik kanları 1 ay sonra çıkacak genetikler ileri derecede anormallik gözlendi bebegin embiriosunda genetik dr. olabilirde olmayabilirde dedi sizde sorun pgt yaparız dediler kısmet nasip aglamaktan stres yapmaktan kendimi bitiridm ..

canım 2 kez yaşadım düşük oyüzden baktırdık ama moreller yerlere indi resmen önümüze bakacagız artık yaş ileri rezervede azlık var sıkıntılar çok anlıyacagınız sevgiyle kalın

canım eğer senin ve eşininde kromozomlarınızda sorun varsa
bununda çaresi var.seninde dediğin gibi pgt.o yüzden ağlayıp bitirme kendini nolur.
hem daha belli değil.olmama ihtimali de var.hepimiz yaptırdık bu testleri bekleme süreci ne kadar zor olduğunu biliyorum ama metanetli olmak zorundasın.
ben 4 kez kaybettim bebeğimi.hala dik durmaya çalışıyorum.şükret haline olurmu

3.den sonra kan pıhtılaşması olduğu çıktı.
4. de kan sulandırıcı iğne de kullandık ilk defa 11 haftaya gelmiştik.
çok güzel gidiodu gelişimi.ama kader işte.
4. den sonra histeroskopi oldum.diğer kürtajlardan kaynaklanan yapışıklık çıktı.
ve operasyonla açıldı.bu nedenle 4. bebişimisi kaybettiğimizi düşünüoruz
yakamızı sorunlar bırakmadı anlıyacağın.
şu an hepsini hallettik başkada bişi kalamdı zaten
ama hala umutluyum.sende lütfen bırakma kendini
sevgileeeeeeeeeer

kızlar inanılmaz kasık ve bel ağrım var geceleri uyutmuyor, korktuğum için doktora gittim oda herşey yolunda bi sorun yok bebek artık baskı yapmaya başlıycak daha bu neki ağrıların baskının daha artmış şeklini ileride yaşıycan, şuanda fazladan 6 kilo bir yük var dedi sizinde bilginiz olsun istedim

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.
bebişlerimize kavuşmak için bedel bunlarda yeterki iyi olsunlar canım

cnm böyle değerli bilgiler belki ileride bixede gerekir o yüzden çok saol
sakın yorulma haline şükretki rabbim dermansız dert vermemiş bi şekilde hepsi,nin tedavisi var bide bu açıdan bakmak lazım hem şöyl edüşünüyorum nefes aldığımız sürece ve menepoza girmediğimiz sürece hep bir umut var
canım bugun verdik kanları 1 ay sonra çıkacak genetikler ileri derecede anormallik gözlendi bebegin embiriosunda genetik dr. Olabilirde olmayabilirde dedi sizde sorun pgt yaparız dediler kısmet nasip aglamaktan stres yapmaktan kendimi bitiridm ..

Inş sonuçlar temiz çıkar
inan hepimiz yaşadık nasıl duygu olduğunu çok ii biliriz bende 3 kez yaşadım kaldıki hala sorunlarım devam ediyo ama yinede hep şükrediyorum rabbim beterinden korusun diye en azından tedavileri var ya oda olmasaydı daha büyük bir yıkım olmazmıydı

nazlım sende bi gelişme var mı canım
cnm ben bayramdan sonra gidicem pazartesi büyük ultrasonda rahim kalınlığını ölçücek ona göre karar vericek hormonlardan da olabilir kürtajlardanda olabilir dedi kararını pazartesi vericekmiş:28:

günaydın çiçek , nazlı canım hepinizin inşallah en kısa zamanda bugünlere geleceğine inandığım için yazdımki ileride başınıza gelirse benim gibi evham yapmayın, öpüyorum sizi.

günaydın çiçek , nazlı canım hepinizin inşallah en kısa zamanda bugünlere geleceğine inandığım için yazdımki ileride başınıza gelirse benim gibi evham yapmayın, öpüyorum sizi.
cnm benim ne güzel düşünüyorsun

nazlı sen doktorunu buldun herşey yolunda sevindim, nezaman başlanıcak tetkik yapılmaya
cnm son dakikada oldu inanki ama çok ii oldu şükürler olsunki :94:

kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize.... evet çiçeğim ben topiğin bekçisi olarak her gün girer kendim yazıp kendim okurum artık:9:
yelizim çok geçmiş olsun canım saol bilgilendirme için siz bize örnek oluyorsunuz....
kızlar dün akşamdan beri yediğim herşeyi çıkarmaya başladım midem bomboş ama bişey yiyemiyorum... zar zor ilaç içiim diye iki lokma kahvaltı ettim daha ilacı içemeden geri çıktı hepsi.... eşimde böyle giderse seni hastaneye yatırırım ona göre diyor kızıyo ama napiim inanın yiyemiyorum çok fenayım çok....:5:

kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize.... Evet çiçeğim ben topiğin bekçisi olarak her gün girer kendim yazıp kendim okurum artık:9:
Yelizim çok geçmiş olsun canım saol bilgilendirme için siz bize örnek oluyorsunuz....
Kızlar dün akşamdan beri yediğim herşeyi çıkarmaya başladım midem bomboş ama bişey yiyemiyorum... Zar zor ilaç içiim diye iki lokma kahvaltı ettim daha ilacı içemeden geri çıktı hepsi.... Eşimde böyle giderse seni hastaneye yatırırım ona göre diyor kızıyo ama napiim inanın yiyemiyorum çok fenayım çok....:5:
cnm ne güzel belirtiler bunlar midenin bulanması yani belirtilerin artması iyiye işaret cnm gebelik normal seyrediyor demek :49: Ama sen yineden azda olsa bişiler yemeğe çalış mide bulantısı peynir ii gelir çubuk krakerde bide cnm sadece cnının istediklerini ye istemediklerini yeme şu dönmede kendini şartlandırma şunuda yiyim çocuk vitaminsiz kalmasın deme eğer o şey mideni bulandırıyorsa yeme bunu bana ilk hamileliğimde doktor demişti sen çocuk vitaminsiz kalıcak diye ilk dönemde düşünme demişti sen yavan ekmek te yesen o beslenir demişti :39:

Back