Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

aaa çok güzel bir haber tebrik ederim . allahım sorunsun bir 9 ay geçirmeni nasip etsin tuğcal bende büyük ihtimal tüp bebek göründü ufukda pgt ile inan şuan seni düşünebiliyorum hiç stres yapma düşünme memye çalış zor ama olmak zorunda cuma günü kısmet ederse güm güm sesini duyacaksın inşallahh tüm bekleyen annelerin umutlarını boşa çıkarmasın yarabbim inşalllh :nazar::nazar::emir_bebek:

maşallah çok sevindim gözünüz aydın olsun inş devamıda böyle sorunsuz bi şekilde gelir

cnm söyledim ama neyse gerek kalmadı istanbuldan buldum cnm dün gittim ücretsiz muayene oldum bayramdan sonra rahim kalınlığını ölçüp ona göre karar vericekmiş

ayyyy cnm yaaa senin bu doktor fobin öldürecek birgün benii:84:

tamam kızlar tamam cuma gidiyom iki gündür düşündüm taşındım gitmeye karar verdim çünkü öbür sefer meraktan çatlıcam:60: kızz nazlı napiim dr ların yüzünden dr fobisi oldu bende bacım:52::92:Rabbim inşallah nasip ederde duyarım fasulyenin kalp sesini....
ayy bu arada ben iki gündür süzme yoğurt ve turşu yiyorum habire... canım ekşi ve tuzlu isteyip duruyo... eşim de netten bakmış ekşi canı çekenlerin kızı tatlı anı çekenlerin oğlu olurmuş... benimki de acaba canın hiç mi tatlı çekmiyo diyip duruyo ben de diyorum ayol ne çekmesi tatlı yiyince midemalt üst oluyo diyorum... inanırmısınız dün ezeli seyrederken koca bir topak sepet peynirini hüplettim hem de ekmekle neyin değil tek başınatabi yanına turşula birlikte... anam gene canım çekti ben gidip acık yoğurtla turşu alıp geliyom

tamam kızlar tamam cuma gidiyom iki gündür düşündüm taşındım gitmeye karar verdim çünkü öbür sefer meraktan çatlıcam:60: kızz nazlı napiim dr ların yüzünden dr fobisi oldu bende bacım:52::92:Rabbim inşallah nasip ederde duyarım fasulyenin kalp sesini....
ayy bu arada ben iki gündür süzme yoğurt ve turşu yiyorum habire... canım ekşi ve tuzlu isteyip duruyo... eşim de netten bakmış ekşi canı çekenlerin kızı tatlı anı çekenlerin oğlu olurmuş... benimki de acaba canın hiç mi tatlı çekmiyo diyip duruyo ben de diyorum ayol ne çekmesi tatlı yiyince midemalt üst oluyo diyorum... inanırmısınız dün ezeli seyrederken koca bir topak sepet peynirini hüplettim hem de ekmekle neyin değil tek başınatabi yanına turşula birlikte... anam gene canım çekti ben gidip acık yoğurtla turşu alıp geliyom

canım çok güzel belirtiler bunlar maşallah, beklememenede sevindim....gitte gör pıt pıtları :))

Nazlıcığım doktor bulmana çok sevindim.tarık altınok 'u bende araştırmıştım iyi doktor olduğunu duymuştum. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

günaydın canım evt bunlar tualina nında dediği gibi çok güzel belirtiler inş.pıt pıtlarını duyucan cuma günü, bu arada ben ekşi hiç birşey yiyemiyordum ne kadar doğrudur bilmem ama bende hep bulantı oldu ama ekşi hiç bişey yiyemiyordum tatlı ve acı şeyler yiyebiliyordum, hayırlısı sağlıklı olsunda bizim için hiç fark etmez...

merhaba kızlar nasılsınız topigin başlıgından dolayı yazmak istedim bende 2 düşük yaşadım en son ebrinonun genetigine bakıldı sorun çıktı sonuçta tekrar eşimin ve benim genetiklere bakılacak diger testlerimizde sorun yok kromozonlara falan bakıldı tüp bebekle hamile kalmıştım aranızda embronun genetiginde sorun çıkıpta tekrar hamile kalıp ilerleyen yada tüple hamile kalıp ilerleyenler varmı teşekkürler herşey gönlünüzce olsun

merhaba kızlar nasılsınız topigin başlıgından dolayı yazmak istedim bende 2 düşük yaşadım en son ebrinonun genetigine bakıldı sorun çıktı sonuçta tekrar eşimin ve benim genetiklere bakılacak diger testlerimizde sorun yok kromozonlara falan bakıldı tüp bebekle hamile kalmıştım aranızda embronun genetiginde sorun çıkıpta tekrar hamile kalıp ilerleyen yada tüple hamile kalıp ilerleyenler varmı teşekkürler herşey gönlünüzce olsun

hoşgeldin aramıza arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları...benim öyle bir sorunum yoktu canım, bildiğim kadarıyla diğer arkadaşlarımında yok..

hoşgeldin canım,
embriyoda genetik sorun olması senin ve eşindede genetik sorun olduğunu göstermez.
ama baktırmanızda fayda var.
genelde doktorlar bu nedenle düşükleri önemsemio.3 kere olana kadarda araştırma yapmıyolar.
genetiğinde sorun olan embriyonun anne vücudu tarafından dışarı atılması olarak bakıyolar.
senin 1 bebeğinde sorun olabilir ama diğerlerindede olcak die bişi yok canım
herseferinde aynı yumurta ve sperm eşleşmiyo.
genetik sorun eşleşme sırasındada oluşabilio.
sana diyeceğim bütün testlerini yaptır öle yoluna devam et

herkese günaydın kızlar
sanırsam yakın zamanda herkes tatile gircek
bayramdan sonra görüşcez gibi görünüo :6:

ben çıkıyorum kızlar bayram sonu görüşürüz hepinize iyi bayramlar iyi tatiller, güzel haberlerle buluşmak üzere...:))

Back