günaydın kızlar iyi haftalar herkese... ben 2 gündür delirdim evde eşime diyorum ki dr a bayramdan sonra gidelim... o da olmaz cuma güdelim diyor... ama dr bana 1 hafta 10 gün sonra duyulur dedi şimdi erken gidersek duyamıcaz benim de tüm bayramım berbat olcak stressten bilmiyom yani bayramdan sonra gidebilirim daha kesin olsun diye....
canım benim strese girme ben 6.haftada duymuştum ama değişiyomuş doktorumda bu hafta duymayı beklemiyordum ama kalp atışı var dedi dinletti bizede, cuma senin bebiş inş.6+5 olucak sanırım duyarsın inş. duymasanda sitres yapma 8.haftaya kadar duyulmayabiliyormuş herşey gönlünce olsun, ama bana duyucakmışsın gibi geliyor inş...
yaaaaaaaaaaaaaaaaasminn
maşallah çok sevindim gözünüz aydın olsun inş devamıda böyle sorunsuz bi şekilde gelirkızlar dr geldim... Fasülyemizin kesesini gördük dr 6+0 dedi... Yani sat tarihine uyumlu... Kesenin şekli boyu çok iyiymiş... Haftaya cuma kalp atışı tekrar gidicez... Bu arada pazartesi günü pıhtılaşma testlerim yapılacakmış iğnelerin faydası oluyormu diye kontrol edeceklermiş.... Rabbim inşallah haftaya kalp atışını duymayı da nasip eder....
cnm söyledim ama neyse gerek kalmadı istanbuldan buldum cnm dün gittim ücretsiz muayene oldum bayramdan sonra rahim kalınlığını ölçüp ona göre karar vericekmişcanım il dışından geleceğini söyleseydin kuzum, ne evragı isteyecekmiş ki zaten tahlillerin var senin onlara dikkate alıyor lütfü hocam, çiçekte bende 1 gün önceden gittik sadece, sen sgk lı değilmisin canım...
ayyyy cnm yaaa senin bu doktor fobin öldürecek birgün benii:84:günaydın kızlar iyi haftalar herkese... Ben 2 gündür delirdim evde eşime diyorum ki dr a bayramdan sonra gidelim... O da olmaz cuma güdelim diyor... Ama dr bana 1 hafta 10 gün sonra duyulur dedi şimdi erken gidersek duyamıcaz benim de tüm bayramım berbat olcak stressten bilmiyom yani bayramdan sonra gidebilirim daha kesin olsun diye....
günaydın kızlar, nazlı canım gözün aydın inş herşey yolunda gider doktor bulmana sevindim.
tualina günaydın, çiçek günaydın canım, tualina sen cuma 3'lü test içinmi gidicen genel kontrolmü..
3 lü testimizi geçen hafta yaptırdık canım maşallah güzel çıktı, genel kontrol için gidiyoruz canım...
cnm inan varya rabbim yüzüme güldü 5 kuruş vermedim hemde prof muayane ettinazlım ne yaptın bi gelişme varmı
cnm şuan için doktor dediki prof dr tarık altınok bayramdan sonraki ilk pazartesi dopplerde rahim kalınlığını ölçüp karar vericekmiş hormonalmi yoksa kürtajdan dolayımı olup olmadığına karar verip en son histereskopi yapıcakmış rahimin durumuna görenazlıcım bulmuşsun gözünaydın nerde yaptırcan
saol cnm benimnazlıcığım sevindim canım adına güzel haberlerini bekliyorum canım....
saol cnm :92:günaydın kızlar, nazlı canım gözün aydın inş herşey yolunda gider doktor bulmana sevindim.
Tualina günaydın, çiçek günaydın canım, tualina sen cuma 3'lü test içinmi gidicen genel kontrolmü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?