en azından senin doğumda ve sonrası, bebeğin doğdugundaki cicileri al canım hazır dursun...ben mesele haftaya ankaradan hastane çıkışları ve benim pijamamı almayı planlıyorum....
ya ben istanbul için hangi profu aradıysam alıyor malesef şimdi lütfü hocayı arıyacağım bakalım ne dicek :94:nazlım bencede iyi bi araştırma daha yap istanbul için
olmadı ankaraya gidecem dersen
çarşamba günü lütfü hocanın özeline randevu alcan
yaseminin dediği gibi 300 tl
histeroskopi istediğini sölicen oda seni perşembe günü hacettepe ye yönlendircek
hemşiresine gidiosun
sadeece 1 gece kalman yeterli.perşembe operasyondan sonra dönebiliosun bende öle yaptım.
adetin yeni bittiği için 1 hafta içinde yaptırman lasım kuzum rahim duvarı kalınlaşmadan
stres yapma hiç olmadı diğer ay yaparsın tekrar araştır canım benim
2000 çok para
ya ben istanbul için hangi profu aradıysam alıyor malesef şimdi lütfü hocayı arıyacağım bakalım ne dicek :94:
Hayırlı cumalar kızlar şuan gözlerim dolu dolu ağlıyorum engin hoca öğretim üyesi olduğu için cerrahpaşada normalde ameliyat yapmıyormuş sadece hastanede öğreim üyesiymiş ve doktor parası 2000 tl
oooo çok paraymış canım birde hasatneye vereceksin para...bas git ankaraya lütfü hocama bak çiçeğim taa mersinden kalktı geldi adam hem hacettepede yapıyor hemde allah razı olsun 5 kuruş para almıyor...vereceğin yol parası+ 300 lira muayene ücreti olur nazlım...
tuğçecim sende güsel haberlerle gelirsin inşallaaaah
tualinacım yelizcim ne güzel alışverişe başladınız demek...ayy ne güzel biz de eşimle çok bakardık vitrinlere öncekilerde şimdi hiç bakmıyoruz ikimizde 3 ayı geçsin öyle hayal kuralım diye.... Allah'ım bize de o günleri göstersin öncelikle bana bugün fasulyemin kesesini göstersin....
bu arada biz daha kimseye söylemedik annelerimize bile herkese 3 ay dolunca su ikili test falan yapılıp sonucunu alınca söylicez Rabbim izin verirse o günleri görmeyi eşimle her ikimizin ailelerini çaya davet etcez bir akşam öyle söylicez....
herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları kızlar kendinize iyi bakın, tugcal güzel haberlerle dön inşallah
ah canım bizde söylemeyecektik o talihsiz olaylardan sonra ama annem her ay takibe başlamıştı artık çaktırmadan sorularla falan yada ablam aracılığıyla adet oldum mu faln diye bizde gizleyemedik söyledik gitti herkese, birde allah korusun kötü birşey oluncada duyacaklar dedi eşim saklamanın anlamaı yok deyinde ilan ettik bizde oğluşumuzu :))) darısı sana olsun canım tez vakitte sende ilan et herkese vakti gelince :)))
sanada canım, bende çıkıyorum kızlar...hepinize iyi akşamlar iyi tatiller taaaa uzaklardan sevgilerimizi yolluyoruz sizlere :))))
kızlar dr geldim... fasülyemizin kesesini gördük dr 6+0 dedi... yani sat tarihine uyumlu... kesenin şekli boyu çok iyiymiş... haftaya cuma kalp atışı tekrar gidicez... bu arada pazartesi günü pıhtılaşma testlerim yapılacakmış iğnelerin faydası oluyormu diye kontrol edeceklermiş.... Rabbim inşallah haftaya kalp atışını duymayı da nasip eder....
kızlar dr geldim... fasülyemizin kesesini gördük dr 6+0 dedi... yani sat tarihine uyumlu... kesenin şekli boyu çok iyiymiş... haftaya cuma kalp atışı tekrar gidicez... bu arada pazartesi günü pıhtılaşma testlerim yapılacakmış iğnelerin faydası oluyormu diye kontrol edeceklermiş.... Rabbim inşallah haftaya kalp atışını duymayı da nasip eder....
Tualınacığım lütfü hocanın hemşiresiyle konuştum salıya randevu al diyor çarşamba evraklarını tamamlarsın perşembede olursun diyor lütfü hoca gerek görürse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?