Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlıcım daha sevk uygulaması başlamadı direkt gidebiliyorsun... önümüzdekş sene sevkli başlıcakmış o zaman naparız bilmem....

canım sevk zorunlu değil direk hastanelere gidiliyor, etkilemez canım senin histeroskopini, yiğitte bende iyiyiz< teyzesi bir sıkıntımız yok...bir an evvel olur kurtulursun canım inşallah histeroskopini...
saol cnm yaa dicektim şimdi bide bununla mı uğraşıcam :92:
nazlıcım daha sevk uygulaması başlamadı direkt gidebiliyorsun... önümüzdekş sene sevkli başlıcakmış o zaman naparız bilmem....
sevk kısmını bilmiyorum ama cnm 1 kasım itibariyle hekim uygulamasına geçildi ya o yüzden dedim cnm

kızlar eşim test sonucunu aldı sonuç kısmında net değer yazmışyormuş büyük 1000 yazıyormuş...gıcık oldum yani biliyorum zaten 1000 den büyük olduğunu da hiç öyle sonuç mu olur... daha önce özelde yaptırmıştım net değer yazmışlardı... sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi ya... offf ya sorun varsa da o yüzden böyle yazdıysa yarın dr a gidene kadar takarım artık:((((

ben anlamadım neye benziyo ki???
dona :1:
kızlar eşim test sonucunu aldı sonuç kısmında net değer yazmışyormuş büyük 1000 yazıyormuş...gıcık oldum yani biliyorum zaten 1000 den büyük olduğunu da hiç öyle sonuç mu olur... daha önce özelde yaptırmıştım net değer yazmışlardı... sizin başınıza hiç böyle bişey geldi mi ya... offf ya sorun varsa da o yüzden böyle yazdıysa yarın dr a gidene kadar takarım artık:((((
cnm yaaa böyle evham yapma ama bak 1000 değer ii değer cnm özel hastaneyse eğer ara sor yardımcı olsunlar hangisinin doğru olduğu konusunda:92:bak buda sutyen :9:

dona :1:

cnm yaaa böyle evham yapma ama bak 1000 değer ii değer cnm özel hastaneyse eğer ara sor yardımcı olsunlar hangisinin doğru olduğu konusunda:92:bak buda sutyen :9:

ana kızz hakaten öyleymiş şimdi sen diyince farkettim bende....
nazlım değeer 1000 değil zaten 1000 den büyük ama kaç olduğu belli değil... büyük işareti 1000 yapmışlar pc de olmadığından yazamıyom böyle.... yarın bakalım dr göreekmi keseyi.... o zaman ancak rahatlarım....

ana kızz hakaten öyleymiş şimdi sen diyince farkettim bende....
nazlım değeer 1000 değil zaten 1000 den büyük ama kaç olduğu belli değil... büyük işareti 1000 yapmışlar pc de olmadığından yazamıyom böyle.... yarın bakalım dr göreekmi keseyi.... o zaman ancak rahatlarım....
anladım cnm ne demek istediğini matematikteki büyüktür işareti koymulkar değerin 1000 den büyük anlamına gelmekte o zaman keseyi görür cnm 1000 den büyük olması gerekiyor zaten usg de görebilmek için :92::74:

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun...tuğçeciğim ne biçim tahlil bakmışlar yaa..insan net bir rakam yazar çok tuhaf...sakin ol canım allahın izniyle keseni görürsün buğün...

günaydın hayırlı cumalar kızlar... evet tualinacım devlet dairesi ya zor gelmiştir net değer yazmak... şeytan diyor git bugün özelde bir daha yaptır ama yaptırmıcam gittiğim dr hastanenin baş hekim yardımcısı akşam muayenede direkt şikayet edicem yani böyle test mi olur diye.... cok mu zor yani tam hesap yapıp net değer yazmak...
neyse kızlar akşama randevum var 6 buçukta... inşallah görürüz keseyi... eve gelince yazarım buraya da....

tugcal hadi hayırlsı canım, gidicen keseni görücen herşey yolunda haberleriyle çıkıcan inş. canını sıkma devlet hastaneleri böyle artık keseyi görebilir benimde 1.000 den fazlaydı değerim görmüştü, hayırlı haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak

Hayırlı cumalar kızlar şuan gözlerim dolu dolu ağlıyorum engin hoca öğretim üyesi olduğu için cerrahpaşada normalde ameliyat yapmıyormuş sadece hastanede öğreim üyesiymiş ve doktor parası 2000 tl

Hayırlı cumalar kızlar şuan gözlerim dolu dolu ağlıyorum engin hoca öğretim üyesi olduğu için cerrahpaşada normalde ameliyat yapmıyormuş sadece hastanede öğreim üyesiymiş ve doktor parası 2000 tl

oooo çok paraymış canım birde hasatneye vereceksin para...bas git ankaraya lütfü hocama bak çiçeğim taa mersinden kalktı geldi adam hem hacettepede yapıyor hemde allah razı olsun 5 kuruş para almıyor...vereceğin yol parası+ 300 lira muayene ücreti olur nazlım...

oooo çok paraymış canım birde hasatneye vereceksin para...bas git ankaraya lütfü hocama bak çiçeğim taa mersinden kalktı geldi adam hem hacettepede yapıyor hemde allah razı olsun 5 kuruş para almıyor...vereceğin yol parası+ 300 lira muayene ücreti olur nazlım...
cnm benim artık düşünüyorum valla şuan adetim yeni bitti acilen olmam lazım bu ameliyatı nasıl olucak bilgi verirmisin ne yapmam lazım yaa offfff:93:

cnm benim artık düşünüyorum valla şuan adetim yeni bitti acilen olmam lazım bu ameliyatı nasıl olucak bilgi verirmisin ne yapmam lazım yaa offfff:93:
mail at canım önce lütfü hocama hikayeni yaz bakalım ne cevap verecek sana histeroskopi yapılmadığını da ekle ...hacettepenin resmi sitesinde var mail adresi bulamazsan ben veririm sana...

mail at canım önce lütfü hocama hikayeni yaz bakalım ne cevap verecek sana histeroskopi yapılmadığını da ekle ...hacettepenin resmi sitesinde var mail adresi bulamazsan ben veririm sana...
ya cnm bu işlemler ne kadar sürüyor orda konaklama gerekirmi ona eşimi ikna edicem

Bir türlü gitmek istemiyor istanbulda yokmu diyor

nazlıcığım perşembe günleri lütfü hocamın amelyat günü o gün yapıyor histeroskopiyi ama 1 gün önceden gidip muayene olman lazım canım yani 1 gece konaklaman...ben sadece yol gösterdim arkadaşım yarı yarıya mal olur size tercih sizin arkadaşım:16:

Back