• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yasmin senin histeroskopiden çıkan septum doğuştan mıymış yoksa kürtajlardan kaynaklımı
hocaya bende muska yaptırdım taşıyorum şimdiden.sen özellikle ümmü sübyan duasımı istedin.ben şikayetimi söledim oda verdi ne duası olduğunu bilmiorum

canım nasıl olduğunu bilmiyorum septumun sormadım hocaya...iyi yapmışsın canım çıkarma üzerinden, yer gök dua ile sonuçta çiçeğim...koruyucu dualar yazmış canım hoca bana...bilindik şeyler yani başka hocaya gösterdim içim rahta etsin diye o söylemişti...

tuğçecimmmm,
bizim durumun sayıyla alaksı yokmuş onu anladım canım
4. bebişten sonra bi daha asla normal yolla hamile kalmam diodum.ama bebiş sağlıklı çıktı histeroskopi sonucu,genetikte bişi yok.tüp yapmanında bizim için çokta kurtarıcı bi yöntem olmadığına karar verdim.tabi acıda azalıoo.
tüpten önce son denemem falan die düşünme.herşeyin yolunda gideceğine odaklan.yapman gereken herşeyi yaptıktan sonra allaha sığınmaktan başa elimizden bişi gelmez.
rahim filmine gelince sadece tüplerin tıkalı olduğu öğrenmek için mi yoksa düşükler için rahimde bi sorun var mı die mi çekilmiştin

canım hiç korkma bende çektirdim rahim filmi... korkulcak bir yanı yok....

canım bana da doktorum istersen 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin demişti ama ben 6 ay bekledim... ne olur ne olmaz diye... tabii Rabbim izin vermesse yine olmucak ama kürtajların da bizim bedenimize verdiği zararlar malum... bence sen de 4 ay beklemişsin bence birkaç ay daha bekle hem rahmin kendini iyice toplasın hem de tiroidle ilgili tedavini ol... Rabbim ne dilerseo olacak korku hepimizde var bak ama burda iki arkadaşımız hamile ve çok şükür güzel gidiyor hamilelikleri....kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz... hem ne güzel senin testlerin sağlam çıkmış... inşallah karyotip de sorunsuz çıkar.... ben iğneleri pıhtılaşma için zannetmiştim o yüzden dedim çünkü bana pıhtılşaşma olmadığı halde vermişlerdi... ama senin zaten tiroidle ilgili varsa olman gerekiyosa ol tabii....

canım teşekkür ederim.bende bütün tahlillerimi yaptııdım pıhtılaşma yok 2 talihsiz hamilelik yaşamışsın yine olcak diya bişey yok dedi ama hamile kalınca bi iğne vurulmam gerekiyomuş.ben bide dış gebelik geçirdim o yüzden yine olma riski varmış dedi,her dış gebelik bi sonrakini habercicisiymiş korkuttu beni yanimafoldumben.bi rahim filmi kaldı ekim de onu çekilcem inşallah bişey çıkmazmirmirmirmir

canım çok iyi yaparsın.keşke kocişinde inansa.
bende 1 hafta kadar oldu taşıyorum.
[/QUO
canın ilk hamileliğimde yaptırmıştım bende 6 ay kanama hiç kesilmedi sonra o duayı yaptırınca kesildi.inanıyorum bende 2 düşüğümde yoktu bişey allah bilir tabi ama.sondış gebelikten önce yaptırmıştım yine oda dış gebelik oldu ilaçla erittiler.şimdi yine var takıyorum bi daha hamile kalırsam çıkarmıycam inşallah bide hoca hamile kalınca her ay 3 gün okuncak dedi.para falanda almadı dua için paramı alınır dedi.

canım çok iyi yaparsın.keşke kocişinde inansa.
bende 1 hafta kadar oldu taşıyorum.
[/QUO
canın ilk hamileliğimde yaptırmıştım bende 6 ay kanama hiç kesilmedi sonra o duayı yaptırınca kesildi.inanıyorum bende 2 düşüğümde yoktu bişey allah bilir tabi ama.sondış gebelikten önce yaptırmıştım yine oda dış gebelik oldu ilaçla erittiler.şimdi yine var takıyorum bi daha hamile kalırsam çıkarmıycam inşallah bide hoca hamile kalınca her ay 3 gün okuncak dedi.para falanda almadı dua için paramı alınır dedi.

hamileliklerinde takmadın mı canım tam anlamadım
yazdığı duayı biliomusun.okucaksın dediğine göre hangi duayı yazdığını sölemiştir.

hıım olsun canım kalbini bozma sen...biz elimizden geleni yaptık canım maddi manevi gerisi allah kalmış ...

aynen canım.ne gerekiosa yaptık.
bide bana daha önce homosistein,protein c,protein s,antitrombin,protein c rezistansı
testleri yapılmamıştı bunları yaptırdım.daha çıkmadı ama bunlarda pıhtılaşma testleriymiş.
eksik olmasın dedim.

[arkadaşlar ben bu ay soğan kürüne başlayacağım
pco kistleri yok ediyormuş arkasından incir kürü ile yumurtlamayı çoğaltacağım bebişlerimizi yapmadan hazırlıkkk :)
çoğu kişi gebe kalmış 8 düşüklü bir bayan bile gebe kalmış
herşey allahtan ...

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

çiçek cnm çok sevindim inş fazla bekletmez seni meleğimiz tuğçecim üzülme olsun en kısa zamanda gelir inş bu arada kızlar bende c.ştedi doka gidiyorum akıntı sorununu çözücem sonra aralık gibi bende aranıza katılıcam allah nasip ederse bende çalışanlar arasında olucam habi bakalım 2011 de hepimizin hamile olması ve sağlıklı bebişler kucamıza almamız dileğimle gününüz aydın olsun
tualına cnm herşeyin yolunda olmasına bende inana çok sevindim cnm inş hep böyle sonuna kadar sorunsuz olur daha doğum hikayeni dinlicez bize cesaret vericeksin sonra peşindende bizler gelicez inş rabbim izin verirse

bilgim yok inan canım hastaneden hastaneye değişiyor fiyatı, ben ve çiçeğim hacettepede lütfü önderoğluna yaptırdık, imkanın varsa tavsiye ederim...
ya aslında çok kararsızım cnm ya çünkü ben kürtajdan hemn 1 ay sonra hsg çekildim olsaydı çıkmazmıydı diyorum ama çnk bu akıntılar başladığında üni. hastanesine gittim doka dedim yapışıklıktan şüpeleniyorum böle böle hsg çekil gel dedi eğer varsa histereskopi ile düzeltiriz dedi çekilip gittim sorun yok dedi ama yinede hala böyle olduğu için açıkçası tedirginim 8 aydır düzelmeyen bişi çnkü

ya aslında çok kararsızım cnm ya çünkü ben kürtajdan hemn 1 ay sonra hsg çekildim olsaydı çıkmazmıydı diyorum ama çnk bu akıntılar başladığında üni. hastanesine gittim doka dedim yapışıklıktan şüpeleniyorum böle böle hsg çekil gel dedi eğer varsa histereskopi ile düzeltiriz dedi çekilip gittim sorun yok dedi ama yinede hala böyle olduğu için açıkçası tedirginim 8 aydır düzelmeyen bişi çnkü

nazlıcığım daha öncede anlattık sana canım çiçeğimle hsgde çıkmayabiliyor bazı yapışıklık ve fazlalıklar...bende çıkmamıştı mesela...benim fikrim yaptırman yönünde, rahim filmi tek boyutlu çekiliyor mesela fotoğraf gibi düşün ama histeroskopi kamera görüntüsü gibi her yanını gösteriyor 3 boyutlu...

nazlıcığım daha öncede anlattık sana canım çiçeğimle hsgde çıkmayabiliyor bazı yapışıklık ve fazlalıklar...bende çıkmamıştı mesela...benim fikrim yaptırman yönünde, rahim filmi tek boyutlu çekiliyor mesela fotoğraf gibi düşün ama histeroskopi kamera görüntüsü gibi her yanını gösteriyor 3 boyutlu...
anladım cnm artık yaptırıcaz başka çare yok ankaraya gitme imkanım yok ama burda güvenilir bir dok bulursam ona yaptırırım

Back