• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

anladım cnm artık yaptırıcaz başka çare yok ankaraya gitme imkanım yok ama burda güvenilir bir dok bulursam ona yaptırırım

eminim istanbuldada iyi doktorlar vardır araştır canım netten..allah yardımcın olsun nazlığım ama çokda erteleme histeroskopiden sonrada dinlenme sürecin oluyor...

hoş geldin çiçeğim..pazartesi saat 3 de ankaraya gidiyoruz , lütfü hocama randevu aldım...minnoşumu birde o görsün istiyorum canım...

eminim istanbuldada iyi doktorlar vardır araştır canım netten..allah yardımcın olsun nazlığım ama çokda erteleme histeroskopiden sonrada dinlenme sürecin oluyor...
tmm cnm zaten bu c.tesi doktora gidiyorum ztn direkt histereskopi gerekli derse eğer mecburen hemen olucam gerekli değil dewrsede ben isticem fiyat araştırmalarına başlarım artık

günaydın kızlar nazlıcım çok saol
ben histeroskopiyi tavsiye ediyorum.kafanda soru işareti kalmaz

yasemin ceylan az önce doğurdu biliomusun :D darısı hepimize inşallahhh

çiöek cnm yeni kararına çok sevindim cnm bişi sorucam geçen ay histereskopi oldun ya şuan adetin hmn düzene girdimi

Son düzenleme:

aa öylemi çok ama çok sevindim canım, darısı hepimizin başına ne kadar çabuk geçti zaman çiçeğim...güle güle büyütsün bebeğini gözü aydın olsun...ay çok duygulandım ben :(((

CEYLAN KİM BİLMİYORUM AMA ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA ONADA ANNELİĞİN KEYFİNİ ÇIKARMAK KALIYOR:dance:

ayyyyyyyyyyyyy yasemin git bakalım canım lütfü hocanın uğurunada inanıyorum :D
görsün tosunu :D
senin geçen randevun vardı ne dedi doktor

sormayın bende tutamadım gözyaşlarımı.diğer topikten arkadaşımız nazlıcım :D

nazlım histeroskopiden sonra bi iki gün akıntı oluo.onu zaten doktor sölemişti.ondan sonra hiç bi şikayetim olmadı şükürler olsun.2 kere adet gördüm düzenli.darısı sana bitanem.eğer histeroskopiden bişi çıkmasaydıda kafam rahatlamış olcaktı.onun içinde yaptırdım açıkcası.yasemini daha önce dinlemediğim içinde pişman oldum hatta

sormayın bende tutamadım gözyaşlarımı.diğer topikten arkadaşımız nazlıcım :d

nazlım histeroskopiden sonra bi iki gün akıntı oluo.onu zaten doktor sölemişti.ondan sonra hiç bi şikayetim olmadı şükürler olsun.2 kere adet gördüm düzenli.darısı sana bitanem.eğer histeroskopiden bişi çıkmasaydıda kafam rahatlamış olcaktı.onun içinde yaptırdım açıkcası.yasemini daha önce dinlemediğim içinde pişman oldum hatta
haklısın cnm sonuçta yaseminde bir sağlıkçı ve bilgili o yüzden di,nlemek lazım darısı başıma inş düzenli adet olmayı çok öledim

yasemini seni bulmuşken bi soru daha sorcam
iğneyi dik vuruyosun dimi.göbekten vururken uzanıyomusun yoksa oturarak mı yapıyosun canım

tmm cnm zaten bu c.tesi doktora gidiyorum ztn direkt histereskopi gerekli derse eğer mecburen hemen olucam gerekli değil dewrsede ben isticem fiyat araştırmalarına başlarım artık

doktora bırakma sen canım kendim istiyorum deyince yapmak zorunda kalıyorlar...

haklısın cnm sonuçta yaseminde bir sağlıkçı ve bilgili o yüzden di,nlemek lazım darısı başıma inş düzenli adet olmayı çok öledim

ayyyy canım olursun inşallaaaah.
bide yasemin çok araştırmıştı.bende katılıyorum.rahim filmi çektirmeden histeroskopi yapılmasına.hem teşhis hemde tedavi aynı anda oluo.

yasemini seni bulmuşken bi soru daha sorcam
iğneyi dik vuruyosun dimi.göbekten vururken uzanıyomusun yoksa oturarak mı yapıyosun canım

canım dik vuruyorum göbek ve bacaklarımdan yapıyorum oturarak vuruyorum canım kendim yaptığım için, dr um yağ tabakasına göre açıyı ayrlamam gerektiğini söylemişti canım...

ayyyyyyyyyyyyy yasemin git bakalım canım lütfü hocanın uğurunada inanıyorum :D
görsün tosunu :D
senin geçen randevun vardı ne dedi doktor

salı günüydü randevumuz canım maşallah herşey yolunda eli ağzında uyuyordu teyzesi hiç kıpırdamadı yaramaz:)) kalp sesini dinledik bizde, dünde ikili testimizi verdik canım şimdilik herşey yolunda çiçeğim maşallah süphanallah...

yağ tabakasına göre derken herzman dik vurmuyomusun canım anlamadım.hemşire olmayanlar nasıl ayarlıcak :D mesela benim kociş :D

salı günüydü randevumuz canım maşallah herşey yolunda eli ağzında uyuyordu teyzesi hiç kıpırdamadı yaramaz:)) kalp sesini dinledik bizde, dünde ikili testimizi verdik canım şimdilik herşey yolunda çiçeğim maşallah süphanallah...

ooooooooooooooooooooy maşalaaaaaaaaaaah.
çok güzel olcak çoook
seni eylemede söyledim.umut oluosun bize.oda şimdi hamiş biliomusun.6 haftalık
aynı zmanlarda histeroskopi olduk.benden önce davrandı :D

yağ tabakasına göre derken herzman dik vurmuyomusun canım anlamadım.hemşire olmayanlar nasıl ayarlıcak :D mesela benim kociş :D

canım mesela sen aşırı zayıf bir bayan değilsin onun için dik yapabilir ama çok zayıflarda kasa gitmesin diye 45 dereceyle falan yapılabilinir...kasa gitsede çok önemli değil canım biraz emilimi geç oluyor okadar:))

Back