Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yasmiiiiin kuzucuğun çok sağlıklı demekki maşallaaaaah
bi süre iştahın artar ne yiceğini şaşırırsın
evhamlarınıda çok iyi anlıyorum oda bizim kaderimiz malesef ama kritik döenmi atlattın şükürler olsun kalbini ferah tut bitaneciğim

bu arada kocişe e vitamini folik içiriyorum yaa keçiboynuzunada 1 ay önce başlamıştık.bende şimdi adetim acaba bu adetten sora diyorum
sende kocişine keçiboynuzu yapmıştın dimiiiii

inşallah dediğin gibidir canım, buğünde görseydim minnoşu sağsağlim biraz daha rahatlıyacaktım..rabbime emnaet artık çiçeğim, canım ben e vit ve folbiol içirmiştim ve havuç kürü yapmıştım tam keçi boynuzuna başlıyacaktım meleğim geldi :))

git gör meleğini rahatlarsın bitanem bizede haber ver keyfi nasılmış bakalım
bişi daha sorcam saana sen hocaya dua filan yazdırdın mı düşükler için
bide kendine bişi yaptın mı.ben ilk defa bebiş yapcak kadar heycanlıyım

tuğçeeeee beni beklediiiin yoksa kuzu
buarada folik ve coraspin içiosun dimiiii

evet canım seni bekledim folik içiyorum canım iki aydır.... inşallah önümüzdeki ay ikimizde patltırız müjdeyi....

canım inşallah meleğini görürsün sapasağlam... sen bizim öncümüz oldun canım dualarım seninle.....

yasmiiiiin düşünüorum hala ama başlıcaz gibi
lütfü hocadan sonra tüp yapmaktan vazgeçtim

hayırlısı olsun canım benim, canım sonuçta histeroskopide sorun çıkmasa bende tüp derim sana ama sonuçta sıkıntı çıkınca insan acabamı diyor, inşallah sorunun o dur çiçeğim ve lütfü hocam çözmüştür...rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum dualarım seninle...

tuğçeciğim sağol tatlım...inşallah en kısa zamanda peşimden geleceksiniz hepiniz ve bebiş sohbetleri yapacağız burada...

ben de caım aynı durumdayım hatta bu ay olmadı diye de baya üzüldüm ama napalım....

inşallah canım benim yarın haber veririm sizlere ...evet canım gitmiştim hocaya muskamı taşıyorum şuan üzerimde...ve yattığım odada kuran bulunduruyorum...seni çok iyi anlıyorum canım heyecanın normal...vitaminlerimi aldım ekstra ve bol bol dua okudum vede ettim canım inanarak ve yürekten rabbim kabul etmiştir inşallah, elini karnına koy ve canım korunmayı bıraktıktan sonra ya hay de, anlamı hayat veren demek...ben hala içim sıkıldıkça sıksık yapıyorum bunu terapi gibi :)))

birde hesap kitap yapmadım canım ne adet günü ne yumurtlama günü, artık bıraktım dedim ve o ay geldi meleğim, bunu tavsiye ederim herkese ,ve geç döllenmeydi minnoşum yani yumurtlama günümde değildi :)))

yasmin senin histeroskopiden çıkan septum doğuştan mıymış yoksa kürtajlardan kaynaklımı
hocaya bende muska yaptırdım taşıyorum şimdiden.sen özellikle ümmü sübyan duasımı istedin.ben şikayetimi söledim oda verdi ne duası olduğunu bilmiorum

ooooooooooooooooooooy yirim minnoşunu :ecrin_bebek:
ona bende inanıorum kesinlikle hesap yok kociş zaten vitamin ve keçiboynuzundan herdaim hazır beklio :roflol:
tuğçe üzüldün mü ayyy canım yapma böle acele etme sakın hamiş kaldığını biliosun gerisini allaha bırakıyoruz tamam mı canımcım

evet canım öyle hamiş kalabiliyoruz Allaha şükür gerisi de gelecek Rabbimin izniyle... ben de adetim bitsin yazdırıcam hoca buldum bir tane... ama kociş bilmiyo o kızıyo böyle şeylere Allah affetsin ondan gizli kaynanamla gitcez yazdırcaz.... ondan sonra da gizli gizli takcam... kesin görcek de napalım....

yaa o zaten görücek sonuçta ama önemli olan ilk aşamada bilmemesi çünkü yazdırmaya yollamaz kesin... yazdırdıktan sonra ikna ederim ben onu.... yaa napiim çiçeğim işte siz anlarsınız halimi... bugün negatif günümdeyim yine... olmuyor işte elimizden geleni yapıyoruz... bir de bu benim tüp öncesi son denemem artık yoruldum 4. olcak buda olmassa... her seferinde yine dış gebelik olcak mı korkmaktan yoruldum... kalp atışı yok lafını duymaktan yoruldum.... bu sefer olsun artık.....hepimizin inşallah....

bu arada yaptıracağın hocanın para almayan birii olmasına dikkat et. hayır için yapanlar yaptır

doğru söylüyosun canım sağol dikkat ederim... sonuçta ne yazdığını da anlamıyoruz... bunu ticaret döküp dolandırıcılık yapanlar da var maalesef....

kızlar bu arada ben doktorumu değiştirmiştim geçen ay... çektirdiğim rahim filmi vardı ya onu istedi görmeyi dün götürdüm bu film olmamış bir şey anlaşılmıyo dedi... tüp için istanbula gittiğimizde ordaki doktorumuzda demişti aynı şeyi söylemiştim.... yılbasına kadar gebelik oluşmassa tekrarlayalım dedi... ona da canım sıkıldı dün... 250 tl para verdim hadi onu geçtim bir sürü sıkıntı eziyet oldu bana tüpün tıkalı sen mucize eseri hamile kalmışsın dediler morelimi bozdular... helal etmiyorum o hastaneye ne paramı ne de hakkımı... beni üzdüler... şimdi elimde rahim filmi de yok bindik bir alamate gidiyorz kıyamete mi nereye görücez artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…