canımsın, 2 hafta oldu işe başlayalı canım...biraz zor geçiyor hamileliğim 3-4 kilo verdim bulantılar çok zorluyor beni kokulara müthiş hassasım, onun için beslenemiyorum..onun dışında evhamlarım oluyor canım şu haftaya kadar her hafta ultrasona girdim :)) yarın yine kontrolüm var...şimdilik bu kadar canım...darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah...dua edin bizlerede teyzeleri herşey yolunda gitsin ve meleğimi sağsağlim kucağıma alayım..
kızlar günaydın ben adet oldum maalesef bu ay olmadı... nasip bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.... öpüyorum sizleri....
yasmiiiiin kuzucuğun çok sağlıklı demekki maşallaaaaah
bi süre iştahın artar ne yiceğini şaşırırsın
evhamlarınıda çok iyi anlıyorum oda bizim kaderimiz malesefama kritik döenmi atlattın şükürler olsun kalbini ferah tut bitaneciğim
bu arada kocişe e vitamini folik içiriyorum yaa keçiboynuzunada 1 ay önce başlamıştık.bende şimdi adetim acaba bu adetten sora diyorum
sende kocişine keçiboynuzu yapmıştın dimiiiii
tuğçeeeee beni beklediiiin yoksa kuzu
buarada folik ve coraspin içiosun dimiiii
inşallah dediğin gibidir canım, buğünde görseydim minnoşu sağsağlim biraz daha rahatlıyacaktım..rabbime emnaet artık çiçeğim, canım ben e vit ve folbiol içirmiştim ve havuç kürü yapmıştım tam keçi boynuzuna başlıyacaktım meleğim geldi :))
yasmiiiiin düşünüorum halaama başlıcaz gibi
lütfü hocadan sonra tüp yapmaktan vazgeçtim
ben de caım aynı durumdayım hatta bu ay olmadı diye de baya üzüldüm ama napalım....git gör meleğini rahatlarsın bitanem bizede haber ver keyfi nasılmış bakalım
bişi daha sorcam saana sen hocaya dua filan yazdırdın mı düşükler için
bide kendine bişi yaptın mı.ben ilk defa bebiş yapcak kadar heycanlıyım
git gör meleğini rahatlarsın bitanem bizede haber ver keyfi nasılmış bakalım
bişi daha sorcam saana sen hocaya dua filan yazdırdın mı düşükler için
bide kendine bişi yaptın mı.ben ilk defa bebiş yapcak kadar heycanlıyım
birde hesap kitap yapmadım canım ne adet günü ne yumurtlama günü, artık bıraktım dedim ve o ay geldi meleğim, bunu tavsiye ederim herkese ,ve geç döllenmeydi minnoşum yani yumurtlama günümde değildi :)))
ooooooooooooooooooooy yirim minnoşunu :ecrin_bebek:
ona bende inanıorum kesinlikle hesap yok kociş zaten vitamin ve keçiboynuzundan herdaim hazır beklio :roflol:
tuğçe üzüldün mü ayyy canım yapma böle acele etme sakın hamiş kaldığını biliosun gerisini allaha bırakıyoruz tamam mı canımcım
bu arada yaptıracağın hocanın para almayan birii olmasına dikkat et. hayır için yapanlar yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?