hadi inş yeni umudumuz sen olursun tatlım 3 tane var artık bu topikte herkesin olsun istiyorum artık hamilelik sorunlarımızdan konuşalım istiyorum hadi cnm inş tualina ayağını sürtmüştürcanım güzel haberlerini bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah...
kızlar benim kociş izinde tatildeydik.
nazlım sizi hiç terkedermiyim.günlerdir seni bekledim sende işlerden girememişsin buluştuğumuza sevindim kuşum
yasmin bitanem güsel haberlerini alınca nasıl seviniyorum bilemezsin.allah tamamına erdirsin inşallaah.
yelizle beraber umudumuzsunuz
bi kaç gün daha fırsat bulamıyabilirm ama sora yanınızdayım.
hepinizi öpüyorum çok seviyorum.
bide tuğçe yok o nerelerde çalışmalara başlamış olmalı
kızlar günaydın nasılsınız bakalım... tualinacım çok sevindim canım hamileliğin sorunsuz devam etmesine... İnşallah hep böyle devam eder de miniğini alırsın kucağına....
nazlım doktor kontrollerini ihamal etme canım hayırlısı olsun hakkıında...
yeni gelen arkadaşlar hoigeldiniz inşallah tez zamanda meleğiniz gelir....
kızlar bende kpss maratonuna başladım.... olmuyor böyle evde otur otur... bu sene sınava girmeye karar verdim... 2 hafta sonra dershaneye başlıyorum.... a grubundan giricem inşallah kazanırım.... onun dışında birkaç gündür acayip kasık ağrılarım var neden bilmiyorum belki hamilelik olabilir ama pek heyecanlı olduğumu söyleyemem çünkü benim için de devamı sorun biliyosunuz... bakalım 1 hafta kaldı adetime görücez artık....
amin cnm inş cümlemizesağolun canlarım... Rabbim hepimize versin tez zamanda inşallah.....
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım şimdiden allah herkeze tez elden yardımcı olsun gebe olanlarında sağlık lı evlat vermeyi nasip etsin rabbim benim sorum 2 düşüğüm var 3 kez gebe kalmaya resmen korkuyorum . Dr. çok iyi hizmet has. Sait halil 19 haziranda düşüğüm oldu ilkide ocak 5 de oldu o günden beri folbiolu kullanıyorum triodim olduğunu öğrendim 2. Gebelikte bebeği genetik ar. Gönd. Down lu çıktı allahın tadiri çok üzüldüm yıprandım şimdi hazirandan bu yana 3 . Gebeliği düşünmek isteyemiyorum ama bebek isiyorum dr. Gebe kaldığını hsg testinde görür görmez iğneye ve aspirine başayacağımızı söyledi tüm testlerim yaptırdım hepsi temiz çıkıt son olarak karyotip de yaptırdım eşim ile hayırlısı artık gebe kalmaya korkuyorum açıkcası benim gibi olupda sağlıklı bebek dünyaya getiren arkadaşlar varmı ?
ben geldim kızlar kaydirigubbakcemile2
hepinizi özledim
maşallaaah hamişler herşey yolunda şşükürler olsun
tuğçe hadi canım senden de güsel haberler beklioruz
nazlııım bebiş yapmaya karar vermişsin çok sevindim şimdiden hayırlı olsun
canım özledim seni...opuyorumnanaktan
tuğcal teşşekkür ederim yorumun için bütün testleri yaptırdım dr. Normal çıktığını ama iğne kullanacağımızı tüm gebelik boyunca olduğunu söyledi troid için zaten endokrin dr. Kontrol altında aldı ilac kullanıyorum çok şükür tüm testlerimi yaptırdım ama korkularım çok büyük yeniden gebe kalmak çok istiyorum ama çok fazla korkutuyor dr. çok iyi çok memnunum 3 . Gebelik için ne kadar daha beklemem gerek karar veremiyorum dr. 3 ay geçsin dedi ama 4 ay ancak geçti gebe kalmak da korkutuyor tekrar o masaya kürtaj için yatmak istemiyorum .canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun...öncelikle tiroidin varsa bunla ilgili tedavi olmanı öneririm canımç... Tiroid gebeliği riske düşürür çünkü.... Kromozol bozukluğa gelince zaten erken gebelik kayıplarının genel nedeni kromozom bozukluğu yada pıhtılaşmadır canım... Benim de 2 düşüğüm oldu sonuncusunda kromozom bozukluğu vardı... 6 ay geçti şimdi tekrar düşünüyorum... Ancak iğne ve aspirin yazmışsın... Neden kullanacaksın bunları... Pıhtılaşma sorunun yoksa iğne kullanman da sakıncalı olabilir... Pıhtılaima testlerini yaptırdın mı??? Rabbim tez zamanda bebeğini göndersin inşallah.....
a.s. selam arkadaşalr uzun zamandır giremiyodum bende hepinizi özledim hamile kalanlar olmuşhihoyyyt çok sevindim rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah bana doktor yasakladı şuas 3 ay daha hamile kalamam ekimde rahim filmi çekilcem bekliyorumboshayallersmile
tuğcal teşşekkür ederim yorumun için bütün testleri yaptırdım dr. Normal çıktığını ama iğne kullanacağımızı tüm gebelik boyunca olduğunu söyledi troid için zaten endokrin dr. Kontrol altında aldı ilac kullanıyorum çok şükür tüm testlerimi yaptırdım ama korkularım çok büyük yeniden gebe kalmak çok istiyorum ama çok fazla korkutuyor dr. çok iyi çok memnunum 3 . Gebelik için ne kadar daha beklemem gerek karar veremiyorum dr. 3 ay geçsin dedi ama 4 ay ancak geçti gebe kalmak da korkutuyor tekrar o masaya kürtaj için yatmak istemiyorum .
olumunekankayizsmile
yasminim bende çok ösledim inankiiii
çok mutluyum senin adına kaydirigubbakcemile2
detaya gir biraz nasıl gidio hamişlik baya yol aldın
çalışıomusun ,bulantı filan var mı herşeyi anlat sempatiksalakcinni
kızlar günaydın ben adet oldum maalesef bu ay olmadı... nasip bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.... öpüyorum sizleri....
yelizcim boşver tatili bebişini büyütdarısı bize tatilsiz bebişli :ecrin_bebek:
kızlar günaydın ben adet oldum maalesef bu ay olmadı... nasip bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.... öpüyorum sizleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?