Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım sağol rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah sağlıklıca alalım kuacaklarımıza. sen ne güzel tatildeymişsin bende tatil yapmak istiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum ama tatilleri bitirdik.

canım öyle kötü düşünme bende sen gibi hep kötü düşünüyordum doktorum bana çok kızdı benimde öyleydi hamile oldğumu öğreniyordum arkadan sorunlar başlıyodu kese küçük şekli bozuk derken kaybediyodum şimdi tedavilerimiz belli rabbimde nasip ederse neden olmasın işallah hamişsindir inşallah yolunda devam eder herşey

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım şimdiden allah herkeze tez elden yardımcı olsun gebe olanlarında sağlık lı evlat vermeyi nasip etsin rabbim benim sorum 2 düşüğüm var 3 kez gebe kalmaya resmen korkuyorum . Dr. çok iyi hizmet has. Sait halil 19 haziranda düşüğüm oldu ilkide ocak 5 de oldu o günden beri folbiolu kullanıyorum triodim olduğunu öğrendim 2. Gebelikte bebeği genetik ar. Gönd. Down lu çıktı allahın tadiri çok üzüldüm yıprandım şimdi hazirandan bu yana 3 . Gebeliği düşünmek isteyemiyorum ama bebek isiyorum dr. Gebe kaldığını hsg testinde görür görmez iğneye ve aspirine başayacağımızı söyledi tüm testlerim yaptırdım hepsi temiz çıkıt son olarak karyotip de yaptırdım eşim ile hayırlısı artık gebe kalmaya korkuyorum açıkcası benim gibi olupda sağlıklı bebek dünyaya getiren arkadaşlar varmı ?

ben geldim kızlar kaydirigubbakcemile2
hepinizi özledim
maşallaaah hamişler herşey yolunda şşükürler olsun
tuğçe hadi canım senden de güsel haberler beklioruz
nazlııım bebiş yapmaya karar vermişsin çok sevindim şimdiden hayırlı olsun

canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun...öncelikle tiroidin varsa bunla ilgili tedavi olmanı öneririm canımç... tiroid gebeliği riske düşürür çünkü.... kromozol bozukluğa gelince zaten erken gebelik kayıplarının genel nedeni kromozom bozukluğu yada pıhtılaşmadır canım... benim de 2 düşüğüm oldu sonuncusunda kromozom bozukluğu vardı... 6 ay geçti şimdi tekrar düşünüyorum... ancak iğne ve aspirin yazmışsın... neden kullanacaksın bunları... pıhtılaşma sorunun yoksa iğne kullanman da sakıncalı olabilir... pıhtılaima testlerini yaptırdın mı??? Rabbim tez zamanda bebeğini göndersin inşallah.....

canım özledim seni...opuyorumnanaktan

a.s. selam arkadaşalr uzun zamandır giremiyodum bende hepinizi özledim hamile kalanlar olmuşhihoyyyt çok sevindim rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah bana doktor yasakladı şuas 3 ay daha hamile kalamam ekimde rahim filmi çekilcem bekliyorumboshayallersmile

canım özledim seni...opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile
yasminim bende çok ösledim inankiiii
çok mutluyum senin adına kaydirigubbakcemile2
detaya gir biraz nasıl gidio hamişlik baya yol aldın
çalışıomusun ,bulantı filan var mı herşeyi anlat sempatiksalakcinni

tuğcal teşşekkür ederim yorumun için bütün testleri yaptırdım dr. Normal çıktığını ama iğne kullanacağımızı tüm gebelik boyunca olduğunu söyledi troid için zaten endokrin dr. Kontrol altında aldı ilac kullanıyorum çok şükür tüm testlerimi yaptırdım ama korkularım çok büyük yeniden gebe kalmak çok istiyorum ama çok fazla korkutuyor dr. çok iyi çok memnunum 3 . Gebelik için ne kadar daha beklemem gerek karar veremiyorum dr. 3 ay geçsin dedi ama 4 ay ancak geçti gebe kalmak da korkutuyor tekrar o masaya kürtaj için yatmak istemiyorum .

canım hiç korkma bende çektirdim rahim filmi... korkulcak bir yanı yok....

canım bana da doktorum istersen 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin demişti ama ben 6 ay bekledim... ne olur ne olmaz diye... tabii Rabbim izin vermesse yine olmucak ama kürtajların da bizim bedenimize verdiği zararlar malum... bence sen de 4 ay beklemişsin bence birkaç ay daha bekle hem rahmin kendini iyice toplasın hem de tiroidle ilgili tedavini ol... Rabbim ne dilerseo olacak korku hepimizde var bak ama burda iki arkadaşımız hamile ve çok şükür güzel gidiyor hamilelikleri....kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz... hem ne güzel senin testlerin sağlam çıkmış... inşallah karyotip de sorunsuz çıkar.... ben iğneleri pıhtılaşma için zannetmiştim o yüzden dedim çünkü bana pıhtılşaşma olmadığı halde vermişlerdi... ama senin zaten tiroidle ilgili varsa olman gerekiyosa ol tabii....

arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ancak böyle bir site buldum ben bundan bır sene önce 7 haftalık bebegımı kaybettım yani kürtaj oldum daha sonra tekrar hamıle kaldım ve 4 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim fakat doktorum bunun için pek bişey soleyemedı çünkü bebeğimde kordon dolanması yada baska hiç birsey yoktu bırden bıre kalbı durdu ve sonuçta suni sancı ile dogum yaptım bana yardımcı olurmusunuz bursada bana bir doktor tavsiye edermisiniz çünkü ben tekrar hamıle kalmak istıyorum....

canımsın, 2 hafta oldu işe başlayalı canım...biraz zor geçiyor hamileliğim 3-4 kilo verdim bulantılar çok zorluyor beni kokulara müthiş hassasım, onun için beslenemiyorum..onun dışında evhamlarım oluyor canım şu haftaya kadar her hafta ultrasona girdim :)) yarın yine kontrolüm var...şimdilik bu kadar canım...darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah...dua edin bizlerede teyzeleri herşey yolunda gitsin ve meleğimi sağsağlim kucağıma alayım..

kızlar günaydın ben adet oldum maalesef bu ay olmadı... nasip bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.... öpüyorum sizleri....

kızlar günaydın ben adet oldum maalesef bu ay olmadı... nasip bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.... öpüyorum sizleri....

üzülmek yok tuğçeciğim umutlarımızı hemen bir sonraki aya aktarıyoruz, gitmemek üzere gelsin meleğin canım er yada geç önemli değil, ben hep böyle dua ettim kendime..bende seni öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…