• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

13+6 günlük şuanda canım 12. haftada 2 li testini yaptırdık ultrason ve test sonucu çok şükür iyi şükürler olsun rabbime bi sorun yok inşallah hep böyle devam eder. Benim belirtilerimde 12.haftada hafifledi ama hala kabızlık ve yanma sorunu yaşıyorum bebiş sağlıklı olsunda bunlarda geçicek inşallah. öpüyorum seni

maşallah kocaman olmuş yelizciğim..3 hafta var aramızda, bizimde ense kalınlığımız çok güzel çıktı, 2 hafta sonra 2 li yaptıracağız inşallah...rabbim meleklerimizi bize bağışlasın canım...

maşallah kocaman olmuş yelizciğim..3 hafta var aramızda, bizimde ense kalınlığımız çok güzel çıktı, 2 hafta sonra 2 li yaptıracağız inşallah...rabbim meleklerimizi bize bağışlasın canım...

inşallah canım sağlıklıca alırız kucaklarımıza... 2 li testinde inşallah sorunsuz olur. evt aramızda 3 hafta var zaten ikimizide aynı zamanlarda üzmüşlerdi ya kese şekli bozuk diye şükür o günler geride kaldı inşallah hep böyle yolunda devam eder...

Kızlar çok özledim sizleri nihayet girebildim şirketimiz nihayet devredildi carrefoursaya o yüzden yerleşmeydibiriken işlerdi derken bugüne kısmet oldu çok şükür yeliz ve tualinacığım herşey yolundaymış çok sevindim dualarımız hep mszlerle lütfen sizde bizleri unutmayın szi 2 canlısınız artık dualarınız daha makbul olur

Kızlar çok özledim sizleri nihayet girebildim şirketimiz nihayet devredildi carrefoursaya o yüzden yerleşmeydibiriken işlerdi derken bugüne kısmet oldu çok şükür yeliz ve tualinacığım herşey yolundaymış çok sevindim dualarımız hep mszlerle lütfen sizde bizleri unutmayın szi 2 canlısınız artık dualarınız daha makbul olur

nazlı canım çok sağol şükürler olsun herşey iyi hep böyle devam eder inşallah... dualarım hep sizinle hiç unuturmuyuz sizi yüce rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz... öpüyorum seni

Cancanlar moral olsun diye söylüyorum topiğin başlarında vardı hatırlayan varsa bilir bize başlarda katılmıştı geçmişe giderseniz hikayesini okuyabilirsiniz reisdevrim arkadaşımız doğum yapmış darısı tüm isteyenlerin başına amiiiiiiiiiiiiin

Cancanlar moral olsun diye söylüyorum topiğin başlarında vardı hatırlayan varsa bilir bize başlarda katılmıştı geçmişe giderseniz hikayesini okuyabilirsiniz reisdevrim arkadaşımız doğum yapmış darısı tüm isteyenlerin başına amiiiiiiiiiiiiin

aa hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütsün tanıyorum reisi ben, darısı bizlere olsun inşallah...

kızlar benim kociş izinde tatildeydik.
nazlım sizi hiç terkedermiyim.günlerdir seni bekledim sende işlerden girememişsin buluştuğumuza sevindim kuşum :D
yasmin bitanem güsel haberlerini alınca nasıl seviniyorum bilemezsin.allah tamamına erdirsin inşallaah.
yelizle beraber umudumuzsunuz
bi kaç gün daha fırsat bulamıyabilirm ama sora yanınızdayım.
hepinizi öpüyorum çok seviyorum.
bide tuğçe yok o nerelerde çalışmalara başlamış olmalı :D

çiçeğim burdayım kuzum... eşimle tatildeydik şöyle güney sahillerine gittik... çalışmalar başladı bizde bu ay bakalım hayırlısı 29 unda kırmızlar gelmez inşallah.... artık yerleşik düzendeyim bol bolo konuşuruz inşallah....

canım bende iki düşük yaptım , düşük değil benimki ikiidede bebek kalp atımları alınmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Şimdi doktora gidiyorum özele yani, testlere yeni başladık öncelikle simir testi yapacak , enfeksiyon yada mantar varmı diye bakıyor sonra da kan pıltılaşması varmı varsa derecesi ne ona bakılacak ondan sonra da rahim filmi çekiliyor galiba ama o en son aşama belki yapmayabiliriz dedi doktorum. Devlet hastaneleri 3 düşük olana kadar bekliyorlar üçden sorna testlere başlıyorlar bilgin olsun bir özele görün derim sana belkide çok basit bir nedenden dolayı düşük oluyordur canım

Asnilcim benimde hemen hemen seninle aynı durumdayız canım bende 2 düşük yaptım biri 5 haftalıktı kanamayla düştü. ikinciside 6 haftalıktı kürtaj oldum. bende 6 aydır korunuyorum. 1 eylülde doktora başladım.kan tahlillerime bakıldı 2 tane çikolata kistim var .ama hamile kalmama sorun olmuyo 2 hamileliğimide kendiliğinden oldu.kan pıhtılaşması testi yapıldı ve mthfr 1298 homozigot çıktı.ayrıca hipotroid hastasıyım. 28 eylülde doktor gel dedi yumurta takibi yapıcaz dedi. hayırlısıyla tedaviye başladık bakalım doktor ne derse yapıcam ve çok heyecanlıyımm ve korkuyorumda hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.

asnilcim benimde hemen hemen seninle aynı durumdayız canım bende 2 düşük yaptım biri 5 haftalıktı kanamayla düştü. Ikinciside 6 haftalıktı kürtaj oldum. Bende 6 aydır korunuyorum. 1 eylülde doktora başladım.kan tahlillerime bakıldı 2 tane çikolata kistim var .ama hamile kalmama sorun olmuyo 2 hamileliğimide kendiliğinden oldu.kan pıhtılaşması testi yapıldı ve mthfr 1298 homozigot çıktı.ayrıca hipotroid hastasıyım. 28 eylülde doktor gel dedi yumurta takibi yapıcaz dedi. Hayırlısıyla tedaviye başladık bakalım doktor ne derse yapıcam ve çok heyecanlıyımm ve korkuyorumda hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
aramıza hoşgeldin cnm aslında asnile yazmışsın ama asnil şuan 5 aylık hamile olduğu için pek giremiyor homozigot demek kan pıhtılaşması demek bu durumda olup doğum yapan çok kişi bu sitede sıkma canını büyük ihtimalle düşük sebeplerin bu kan pıhtılaşması ve tıroıd lerin yüzünde ama yinde korkma derim çnkü hepsinin şükür tedavisi var inş sende bizde biran önce kucaklarımıza alırız hayırlısıyla evlalarımızı

kızlar benim kociş izinde tatildeydik.
nazlım sizi hiç terkedermiyim.günlerdir seni bekledim sende işlerden girememişsin buluştuğumuza sevindim kuşum :D
yasmin bitanem güsel haberlerini alınca nasıl seviniyorum bilemezsin.allah tamamına erdirsin inşallaah.
yelizle beraber umudumuzsunuz
bi kaç gün daha fırsat bulamıyabilirm ama sora yanınızdayım.
hepinizi öpüyorum çok seviyorum.
bide tuğçe yok o nerelerde çalışmalara başlamış olmalı :D

canım merak ettik seni aman iyi ol çiçeğim...:))

günaydın kızlar hepinize, tuğçeciğim hayırlı olsun çalışmaların canım meleğin tez vakitte göbüşüne konar inşallah dualarım sizinle...

Günaydın canlarım çiçeğim aman bi sorun olmasında bol bol gezin tamammı tuğçeciim hadi hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inş. Tualına sen nasılsın cnm 2 test flşn yapıldımı iğnelerle aran nasıl

Günaydın canlarım çiçeğim aman bi sorun olmasında bol bol gezin tamammı tuğçeciim hadi hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inş. Tualına sen nasılsın cnm 2 test flşn yapıldımı iğnelerle aran nasıl

nazlım bi iyi bi kötü idare ediyorum canım..haftaya perşembe randevum canım cumada inşallah kan vereceğim ikili için, ense kalınlığımız normal çıktı canım çok şükür onun için ikiliyi falan takmıyorum...sen nasılsın ...

nazlım bi iyi bi kötü idare ediyorum canım..haftaya perşembe randevum canım cumada inşallah kan vereceğim ikili için, ense kalınlığımız normal çıktı canım çok şükür onun için ikiliyi falan takmıyorum...sen nasılsın ...
CNM BENİM ÇOK SEVİNDİM HEREYİN YOLUNDA OLMASINA İNŞ HEP ÖYLE İİ GİDER :sm_cool: TATLIM BENDE HERŞEY AYNI YAA BİR TÜRLÜ DOKTORA GİDEMEDİM ŞU İŞLERDEN AKINTI SORUNUM DIŞINDA ÇOK ŞÜKÜR BİR SORUNUM YOK CNM BENDE EN KISA ZAMANDA DOKTORA GÖRÜNÜP ALLAH İZİN VERİRSE ARALIK OCAK GİBİ KORUNMAYI BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM CNM REABBİM SESİMİZİ DUYARDA İNŞ HAMİLELER HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIR BEBEK BEKLEYENLER EN KISA ZAMANDA BEBEK BEKLEYENLER HAYIRLI HAMİLELİKLER GEÇİRİR EVLAT SAHİBİ OLANLARADA RABBİM EVLATLARINI BAĞIŞLASIN ,İNŞ CNM :Saruboceq:

kızlar günaydın nasılsınız bakalım... tualinacım çok sevindim canım hamileliğin sorunsuz devam etmesine... İnşallah hep böyle devam eder de miniğini alırsın kucağına....
nazlım doktor kontrollerini ihamal etme canım hayırlısı olsun hakkıında...
yeni gelen arkadaşlar hoigeldiniz inşallah tez zamanda meleğiniz gelir....
kızlar bende kpss maratonuna başladım.... olmuyor böyle evde otur otur... bu sene sınava girmeye karar verdim... 2 hafta sonra dershaneye başlıyorum.... a grubundan giricem inşallah kazanırım.... onun dışında birkaç gündür acayip kasık ağrılarım var neden bilmiyorum belki hamilelik olabilir ama pek heyecanlı olduğumu söyleyemem çünkü benim için de devamı sorun biliyosunuz... bakalım 1 hafta kaldı adetime görücez artık....

kızlar günaydın nasılsınız bakalım... tualinacım çok sevindim canım hamileliğin sorunsuz devam etmesine... İnşallah hep böyle devam eder de miniğini alırsın kucağına....
nazlım doktor kontrollerini ihamal etme canım hayırlısı olsun hakkıında...
yeni gelen arkadaşlar hoigeldiniz inşallah tez zamanda meleğiniz gelir....
kızlar bende kpss maratonuna başladım.... olmuyor böyle evde otur otur... bu sene sınava girmeye karar verdim... 2 hafta sonra dershaneye başlıyorum.... a grubundan giricem inşallah kazanırım.... onun dışında birkaç gündür acayip kasık ağrılarım var neden bilmiyorum belki hamilelik olabilir ama pek heyecanlı olduğumu söyleyemem çünkü benim için de devamı sorun biliyosunuz... bakalım 1 hafta kaldı adetime görücez artık....

canım güzel haberlerini bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah...

Back