• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

tuğçe canım ihma l etme.
bak ben baş ucuma koyuyorum yatarken mutlaka içiyorum eşimede içiriyorum sende öle yap unutmazsın.gözününönünde olur
sen ne zman dönüosun yazlıktan
ben döndüm hala yerleşemedim :D
ayy ben döndün canım.. ramazan başında ama ramazanda sahura kadar oturuyom sonra öğleye kadar uyuyorum... ondan sonra da temizlik yemek derken zaman geçiveriyor çiçeğim:... geceleri baklıyom topiğe ama siz olmuyosunuz görüşemiyoz doğal olarak... ramazandan sonra düzene gireriz inşallah.....
tualinam canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine... allah seni ve miniğini nazalardan korusun inşallah....:nazar:
yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiler...
dilaycım sen de hoşgeldin canım... ne zaman düşünüyosun kısmetse yeniden... biz önümüzdeki ay bırakıcaz korunmayı bakalım kısmet...
kızlar çookkk öpüyorum hepinizi... geceleri gelin bak ben buralarda oluyom.... sabaha kadar.....:roflol:

selam canlarım...benden aynı durumlar bulantılarım devam ediyor bol bol dinleniyorum ve her gün iğnemi oluyorum göbegim morardı hep :) herşeye razıyım yeterki meleğim sağlıklı olsun...hepinizi kocaman öpüyorum canlarım....

selam canlarım...benden aynı durumlar bulantılarım devam ediyor bol bol dinleniyorum ve her gün iğnemi oluyorum göbegim morardı hep :) herşeye razıyım yeterki meleğim sağlıklı olsun...hepinizi kocaman öpüyorum canlarım....

canım bişay soracağım sende kan pıhtılaşması var ve hamileyken iğne vuruluyorsun galiba iğneyi kendn mi vuruyorsun hergün mü ya canım acımıyor mu bana kan pıhtılaşması testi yapılacak ve çıkacak diye çok korkuyorum ben iğne vurulamam ki:(((

toprakceylin canım
korkulacak biişi yok gerçekten bende son hamileliğimde kullandım
aynı şekilde iğne fobim vardı ama tek düşündüğün bebeğinin iyi olması .yapamıcağımız şey ollmuyoo.
benim eşim vuruyodu .
benim mthfr heterozigot en düşük seviyede kan pıhtılaşması oluyo
başkada bi problem bulunamıyo bizde.pıhtılaşma için 10 haftaya kadar iğne kullandık 10.haftada kalbi durdu.ama sebebi bulanamıyo.
bu benim şansızlığım çünkü bebeğimin genetğide temiz çıkmıştı olmadı malesef
bu topikte başka arkadaşımız var şuan hamileliği çok güsel gidio oğlu olcak allahınizniyle
sora tualina var bu arkadaşlar bizim umudumuz olcak korkma hiç bişeyden
kan pıhtılaşmasının çözümü var canım

yasemin güsel haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum canım allah devamını getirsin inşallaah

bu arada iğneyi nasıl vuruluosun 45 lik acıylamı dik mi
ben asnile sordum o dik olması gerektiğini söledi
ço öpüoyum bitanem

toprakceylin canım
korkulacak biişi yok gerçekten bende son hamileliğimde kullandım
aynı şekilde iğne fobim vardı ama tek düşündüğün bebeğinin iyi olması .yapamıcağımız şey ollmuyoo.
benim eşim vuruyodu .
benim mthfr heterozigot en düşük seviyede kan pıhtılaşması oluyo
başkada bi problem bulunamıyo bizde.pıhtılaşma için 10 haftaya kadar iğne kullandık 10.haftada kalbi durdu.ama sebebi bulanamıyo.
bu benim şansızlığım çünkü bebeğimin genetğide temiz çıkmıştı olmadı malesef
bu topikte başka arkadaşımız var şuan hamileliği çok güsel gidio oğlu olcak allahınizniyle
sora tualina var bu arkadaşlar bizim umudumuz olcak korkma hiç bişeyden
kan pıhtılaşmasının çözümü var canım

ya bilmyorum 9 ay boyunca iğne vurulacak olmak çok zor bende 2 bebeğimi kaybettim sağlıkı hamilelik geçirip bebeğimi kucağma almak için neler yapmam ki bunada alışırız galiba bakalım testleri yaptıracağım bu testleri devlet hastanesi yapıyor mu

yasemin güsel haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum canım allah devamını getirsin inşallaah

bu arada iğneyi nasıl vuruluosun 45 lik acıylamı dik mi
ben asnile sordum o dik olması gerektiğini söledi
ço öpüoyum bitanem

canım dik vuruyorum , dr um öyle dedi önemli olan deri altına gitmesi dedi kasa vurulmamalıymış...bende seni öpüyoum tatlım...

toprakceylin çiçeğim çok güzel cevaplamış sorunu..yaterki sağlıkla gelsin bebeklerimizde çaresi iğne olsun...

canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...

canım senin adına çok sevindim umarım sonuna kadar böyle devam eder. darısı bizim başımıza artık... iğneyi kaçlık kullanıyorsun birde pıhtılaşma bozukluğun var mıydı?

bu arada kızlar kontrol için doktora gittim bayağı bir inceledi herşey normal dedi. sonra ben 3 kürtaj olduğum için rahimde yapışma olabilir mi diye sordum histererkopi hakkında bilgi aldım. o da bana adetlerinde azalma varmı , düzenli mi, hamile kalmada sorun yaşıyor musun diye sordu bunlarda sorun varsa yapışma olabilir dedi ama bende bunların hiçbiri yok çok şükür içimi rahatlattı. sadece hamile kalınca tedaviye(iğne) başlayacağız dedi coraspirin falan içme dedi. histeroskopiyi 6 ve üzerinde düşük yapanlarda kullanıyoruz dedi çünkü buda sonuçta bir işlem ve oraya zarar verebiliriz diye konuştu. normal yolla bir dene bakalım dedi bende kendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim kızlar hepimize bol şanşşşşşşşşş.....

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. Yüce rabbim devamını sağlıklıca yaşamayı nasip etsin inşallah. Bem her hafta doktora gitmek isityorum korkularımı hala atamadım saçmalıyorum biliyorum ama elimde değil belirtiler biraz hafiflese evhamlanıyorum bebeğe bişeymi oldu diye hayırlısı Allahtan hayırlısını nasip etsin hepimize benimde bu cumartesi kontrolüm var 2 li test yapılacak umarım herşey yolundadır...

canım senin adına çok sevindim umarım sonuna kadar böyle devam eder. darısı bizim başımıza artık... iğneyi kaçlık kullanıyorsun birde pıhtılaşma bozukluğun var mıydı?

çok sağol dilaycığım...evet pıhtılaşma bozukluğu vardı düşük doz 0,4 lük vurunuyorum canım..darısı en kısa zamanda hepinize olsun...

selam kızlar dr dan geldik buğün 10 haftalık oldu meleğim herşey yolunda allahıma binlerce kez şükür olsun...

slm canım çok sevindim hep böyle devam eder inşallah... rabbim herkesin gönlüne göre versin... gebelik şikayetlerin nasıl oldu azaldımı biraz..

azaldı çok şükür yelizciğim, sen nasılsın meleğin nasıl kaç haftalık oldunuz canım...çiçeğim nerede merak ettim onu...

azaldı çok şükür yelizciğim, sen nasılsın meleğin nasıl kaç haftalık oldunuz canım...çiçeğim nerede merak ettim onu...

13+6 günlük şuanda canım 12. haftada 2 li testini yaptırdık ultrason ve test sonucu çok şükür iyi şükürler olsun rabbime bi sorun yok inşallah hep böyle devam eder. Benim belirtilerimde 12.haftada hafifledi ama hala kabızlık ve yanma sorunu yaşıyorum bebiş sağlıklı olsunda bunlarda geçicek inşallah. öpüyorum seni

Back