Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben döndün canım.. ramazan başında ama ramazanda sahura kadar oturuyom sonra öğleye kadar uyuyorum... ondan sonra da temizlik yemek derken zaman geçiveriyor çiçeğim:... geceleri baklıyom topiğe ama siz olmuyosunuz görüşemiyoz doğal olarak... ramazandan sonra düzene gireriz inşallah.....tuğçe canım ihma l etme.
bak ben baş ucuma koyuyorum yatarken mutlaka içiyorum eşimede içiriyorum sende öle yap unutmazsın.gözününönünde olur
sen ne zman dönüosun yazlıktan
ben döndüm hala yerleşemedim![]()
toprakceylin,limonluçay,senenisa sizlerde hoşgeldiniz kızlar
kendiniz anlatın biraz yaşınızı kaç yıllık evli olduğunuzu tanışalım
tecrübelerimizi paylaşalım
canım ben 2 yaşında ve 14 aylık evliyim malesef 2 düşük yaptım
selam canlarım...benden aynı durumlar bulantılarım devam ediyor bol bol dinleniyorum ve her gün iğnemi oluyorum göbegim morardı hep :) herşeye razıyım yeterki meleğim sağlıklı olsun...hepinizi kocaman öpüyorum canlarım....
toprakceylin canım
korkulacak biişi yok gerçekten bende son hamileliğimde kullandım
aynı şekilde iğne fobim vardı ama tek düşündüğün bebeğinin iyi olması .yapamıcağımız şey ollmuyoo.
benim eşim vuruyodu .
benim mthfr heterozigot en düşük seviyede kan pıhtılaşması oluyo
başkada bi problem bulunamıyo bizde.pıhtılaşma için 10 haftaya kadar iğne kullandık 10.haftada kalbi durdu.ama sebebi bulanamıyo.
bu benim şansızlığım çünkü bebeğimin genetğide temiz çıkmıştı olmadı malesef
bu topikte başka arkadaşımız var şuan hamileliği çok güsel gidio oğlu olcak allahınizniyle
sora tualina var bu arkadaşlar bizim umudumuz olcak korkma hiç bişeyden
kan pıhtılaşmasının çözümü var canım
yasemin güsel haberlerini okuyunca çok mutlu oluyorum canım allah devamını getirsin inşallaah
bu arada iğneyi nasıl vuruluosun 45 lik acıylamı dik mi
ben asnile sordum o dik olması gerektiğini söledi
ço öpüoyum bitanem
canım ancak geldim...çok kötü bulantılarım ve halsizliğim var sürekli yatıyorum..perşembe pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:)) 7 haftalık olduk maşallah sübhanallah...hala raporluyum evde yatıyorm canım...öpüyorum hepinizi...
selam canlarım...benden aynı durumlar bulantılarım devam ediyor bol bol dinleniyorum ve her gün iğnemi oluyorum göbegim morardı hep :) herşeye razıyım yeterki meleğim sağlıklı olsun...hepinizi kocaman öpüyorum canlarım....
canım senin adına çok sevindim umarım sonuna kadar böyle devam eder. darısı bizim başımıza artık... iğneyi kaçlık kullanıyorsun birde pıhtılaşma bozukluğun var mıydı?
selam kızlar dr dan geldik buğün 10 haftalık oldu meleğim herşey yolunda allahıma binlerce kez şükür olsun...
slm canım çok sevindim hep böyle devam eder inşallah... rabbim herkesin gönlüne göre versin... gebelik şikayetlerin nasıl oldu azaldımı biraz..
azaldı çok şükür yelizciğim, sen nasılsın meleğin nasıl kaç haftalık oldunuz canım...çiçeğim nerede merak ettim onu...