tekrarlayan 5 düşük sonrası genetik tüp bebek yaptırıp sonuç alan varmı?

Hayır canım sadece natürel killer denilen hücreler fazla mi diye bakiyorlar. Onun bir sınırıvar geçtiyse düşüğe neden olabiliyormis
Umarim benimde oyledir de bi sebebi olur artık en azindan nEyi cozmemiz gerek onu biliriz cok yoruldum gercekten

Allah yuzumuze baksınnn napcaz
Mutlaka CD 56 testi yaptır ama ben burdaki doktorların hepsine gittim resmen deney faresine dönmüşüm ellerinde. biriside demedi bu testi yaptır diye hemen tüp bebeğe yönlendirdi. E böyle tüp bebek yaptırsam buda düşecek bu sefer kendime gelemezdim. Doktor şimdi glifor ve gynositol verdi bakalım artık Rabbim yüzümüze baksın kuzum Sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasip etsin.

merhaba canım cd 56 testini nerelerde yapıyorlar üniv hastanelerinde ve tüp bebek merkezlerinde mi fiyatı konusunda bilgi verebilir misn

Amiin allah razi olsun rabbim kucaginiz doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah bakalim son bi umudum var belki onu deniycem sonrasi gercekten yok

merhaba canım cd 56 testini nerelerde yapıyorlar üniv hastanelerinde ve tüp bebek merkezlerinde mi fiyatı konusunda bilgi verebilir misn
Ben ünv hastanesinde düşüklerimden sonra gitmeme rağmen lupus ve trambofili testleri yapıldı sadece. 5düşükten sonra tüp bebek arastırması yaparken testi duydum ve arastırdıgım doktorda bana yapılması gerektiini söyledi.
Ön görüşme için gittiğimde test fiyatı 950tl dediler. Fakat HSG filmim çekildikten sonra kürtajlardan dolayı yapısıklık ve sağ tüpümün kapalı oldugunu gördü. Histereskopi + CD 56 testi yapıcam dedi ikisine birden 5700 verdim

Amiin allah razi olsun rabbim kucaginiz doldursun hayirli evlatlar nasip etsin insallah bakalim son bi umudum var belki onu deniycem sonrasi gercekten yok
Mutlaka dene canım Rabbimden asla ümidini kesme. Bende daha doğal yolla denemem diyodum şimdi yine mecbur denicem artık. Gittiğim doktoru sana yazmamı istermisin? Belki senin içinde farklı bir kapı olmuş olur

Mutlaka dene canım Rabbimden asla ümidini kesme. Bende daha doğal yolla denemem diyodum şimdi yine mecbur denicem artık. Gittiğim doktoru sana yazmamı istermisin? Belki senin içinde farklı bir kapı olmuş olur
evet isterim tabiki izmirde mi ? cd 56 rahimden parça alınarK yapılıyor dimi? nerde yaptırdığjnı da yaparsan sevinirim

canım merkezin ve doktorun kim kandan cd 56 versem işe yarar mı ?

canım merkezin ve doktorun kim kandan cd 56 versem işe yarar mı ?
canım kandan verildiğini inan hiç duymadım bende rahimden parça aldılar. Gittiğim doktor istanbulda Müstecep Kavrut. Bakalım bundan sonraki süreçlerde nasıl işleyecek. Seninde mi düşüklerin oluyor?

Olur lutfen sevinirim

Gidebilirsen Prof.Dr.Hakan Çoksüer e git canım.
altta yatan sorunu ogrenmek lazm önce tüp bebek yapinca yine kaybetme ihtimali var ne yazikki

Canım merhaba..Baya zaman olmuş yazalı şu an neden durumdasın acaba? Ben de bugün 3. Defa bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ağlamaktan içim çıktı

Canım benim de bebekler karnımda 6-7. Haftaya kadar gelişiyor sonra kalbi duruyor rahim filmi çekilmişti ama acaba sana uygulanan operasyonu ben de mi araştırsam aklım durdu sanki 3 kaybım war

Merhabalar canım benim de tekrarlayan kayıplarım oldu hep kalp durması 2 ayı tamamlayamadı bebekler sana hangi testleri önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…