Harem kurcak herhalde beyefendi. Herkesinde herkesten haberi var ohhh ne ala memleket. Bile bile nasıl kabul ediyorsunuz konuşmayı, görüşmeyi onu merak ediyorum.Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Sepetle gitsin, ondan ayrılamıyorsan benimle işin yok yallah de. Dünyada 8 milyar insan var buna mı kaldın. Elbet başkasını da seversin. Karaktersiz olmasa eski sevgilisine dönüp sana seni seviyorum demez.Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Ufak bir tartışmada siz baslattiysaniz o bunu fırsat bilmiş ayrılık için o baslattiysa zaten belli . Ama bence alakasiz bir tartismada sizi sinirlendirdi siz bitsin dediniz o ustelemdi. Yani bilerek yaptı eski sevgilisi ile konuşuyordu kız ayrılmadan beraber olmadi onunla. Ama bir yandan da cepte tutuyor sizi.Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Şaka gibisiniz yaa adam başkasını bulmuş sizin yokluğunuzda ayrılmasını bekliyorsunuz bu kadar mı kendinizi dair özsaygınız yokArkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?