- 30 Ocak 2014
- 4.433
- 8.643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin misali, ne yardan ne serden vazgeçmiyor . Şaka gibi ya ! Böyle sevgi mi olur Allah aşkına. Sizi cebinde tutmaya çalışıyor. Sevgi dediğimiz bu değil . Eski sevgilisiyle barışması kabul edilemez bir durum. Her ne kadar sevseniz de acı çekseniz de ondan uzak durmak sizin için daha iyi olacaktır. Zamanla alışırsınız, karşınıza sizi hak eden, iyi yürekli insanlar çıksın inşallahArkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
lise çağlarında mısınızArkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Ne sevmesi.Seni seviyorsa o kızla işi ne ? Ağlamasına falan inanma.O kızdan ayrılıp birde sana mi dönecek yapma.Onune bak.Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Kendinize de akıl fikir dileyin biraz olur mu ağzınızdan hep kötü söz akıyo zehir gibi bir de bekar insanın bu kadar ilişki profesörü kesilmesiAyrılda gel ne demek? Az gurur diliyorum. Evlenseniz adamı kadınların evinden toplarsınız herhalde. Kadınları suçlarsınız. Sevdiği falan yok sizi. Kendinizi kandırmayın. Diğeri de demek ki mutlu ediyor. Sürekli arayıp soran mesaj atan erkek de çok boştur işi gücü karı kız peşinde olmak o zaman. Adil baba ne demiş boş ve çapkın adam dostoyevski gibi yazar yazar yazar.
Siz de başka sevgili yapın 4 ünüz beraber takılırsınız.Arkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
sadakatsiz volkanArkadaşlar çok güzel ilerleyen bir ilişkim vardı ufak bir tartışma oldu konu ayrılığa geldi ve bitirdik. Ben barışıcağımızı düşünürken o gidip eski sevgilisiyle barışmış. Bunu arayıp ağlayarak kendisini söyledi beni sevdiğini söylüyo fakat kızdan ayrılmıyo. Sürekli gün icinde beni arıyo msj atıyo görmeye geliyo sürekli sevdiğini söylüyo ilgisi hep bende hatta bazen ortada baska bi kız yok mu acaba diye bile dusunuyorum o kadar benimle ilgili ama kızdan ayrıl gel deyince ayrılamıyo bunun sebebi nedir anlamıyorum ne yapmam gerekir fikri olan ?
Kendinize de akıl fikir dileyin biraz olur mu ağzınızdan hep kötü söz akıyo zehir gibi bir de bekar insanın bu kadar ilişki profesörü kesilmesi