Tekrardan Aynı Yolda Yürümek...Bakalım Neler Olucak...

sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için hamile falan değilim maalesef keşke olsam nerden çıktı bu haber bilmiyorum istanbul da bile değildim ki !!!

yağmurcum doktorum çok iyi kötü diyen biri bile çıkmadı Anadolu yakasında Acıbadem Hastanesi Dr.Cem Demirel...araştırmadan tranfer işlemini yaptırmak istemedi..aklında bulunsun canım dşündüğn zaman tekrar çocuk bi bakarsın cem beye...

canım acıbademde mi yaptırmıştın tüp bebeği??? Bide o hastane çok pahalı hangi acıbdem hastanesi birkaç şubesi var nerdeki?? Bende yaz başı düşünüyorum Allah kısmet ederse tüp bebek merkezimi değiştirmek istemiyorum aslında ilkinde tuttu ama gebe kalsam bile iyi bi dr ihtiyacım var :1hug:

canım acıbademde mi yaptırmıştın tüp bebeği??? Bide o hastane çok pahalı hangi acıbdem hastanesi birkaç şubesi var nerdeki?? Bende yaz başı düşünüyorum Allah kısmet ederse tüp bebek merkezimi değiştirmek istemiyorum aslında ilkinde tuttu ama gebe kalsam bile iyi bi dr ihtiyacım var :1hug:

acıbadem anadolu yakasında ki acıbadem kızz:KK70: evet çok pahalı maalesef ama doktor çok iyi eğerki ilerde bende hamile kalırsam cem beyin tavsiye ettiği doktorda gebeliğimi takip ettiricem ...:içelim:

sevgili şerife,allahım hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni...ben de bekliyorum senden iyi haberler canım...lütfen bizleri haberdar et gelişmelerden,merakta bırakma cnm...sevgiler...

sevgili şerife,allahım hayırlısı ile bebeğine kavuştursun seni...ben de bekliyorum senden iyi haberler canım...lütfen bizleri haberdar et gelişmelerden,merakta bırakma cnm...sevgiler...

teşekkür ederim doras bende merakta bırakmak istemem tahlil sonuçlarım daha çıkmamış haftaya çıkar sanırım stres yklüyüm inşallah bişi çıkmaz :KK43:

canım şerıfecım rabbım bol sabır versın.....geçen sene bebeğini yoğun bakımdayken yazılarını hep takıp ettım ve senle ağladım ........bende 24. haftada doğdu bı hafta yaşadı..ve hep senın için dua ettım ama rabbım ol demeyınce olmuyo .yaşadıkların çok zor ..ama inş rabbım daha hayırlısını versın o neylerse guzel eyler........yaşın sanırım genç olacak inş asla olumsuz düşünme .dondurulmuşlarıyla bı arkadaşım hamış kaldı ve ikizlerı oldu inş başarı daha iyi denılıyor .......fıat ise tup bebeğe gore gore daha işlemler az old için daha uygun zaten doktorun sana anlatır..umut tupten çok kışi memenun bı arkadaşım yenı denemesını orda yapacak haftaya........rabbım herkese yenı yılı hayırlı kılsın.beklemnene gun inş bu yılın içindedeırrr..........dua ile......yureğını ferah tut..........herşey olacağına varır ...yola devammmmmmmm guzel dost.......

teşekkür ederim el -muallim inşallah bu sefer herşey çok güzel olur yaşım gençmi bilemiyorum 29'a az kaldı :KK43: doktorumu çok seviyorum ve çok başarılı keşke herşeyi onda yaptırabilsem ama çok pahalı :KK43: bu arada gebeliğimi takip eden doktor hanım kovulmuş hastaneden Allahından bulsun demiştim ve bulmuş...

bu gün test sonuçlarım çıkmış hastane doktoruma mail atacakmış cem bey maili alır almaz arıcak beni çok korkuyorum inşallah bişi çıkmaz...postacı iki kere aynı kapıyı çalarmı ? bilemiyorum...

arkadaşlar test sonucuma göre kanda pıhtılaşma bulgularına raslanmış o yüzdenmiş...:KK43: 1 ay dinlen dedi doktorum adetin 2.günü gidiorum aksilik olmazsa şubat sonuna doğru dondurulmuşlarla denicez..hakkımızda hayırlısı...

yeni yıl acılarla geçmez inşallah ben çok umutluyum hiç bi zamanda kaybetmedim umarım hisslerim yanıltmaz merak eden arkadaşlarıma duyurulur sevgiler...

Canımcım hakkımızda hayırlısı olsun bende 2 kere bebeğimi kaybettim çok zor rabbim sabır versin ama sorun bulunduğuna göre ki çok duydum kanda pıhtılaşmayı ona göre önelem alınır ve mucizene sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar...

beni aranızda bilenler vardır ama bi kere daha anlatmak istiyorum hikayemi...
dış gebelik sonucu bi tüpüm alınmıştı 3 yıl içinde hamile kalamadım ve arkadaşımın tavsiyesi
üzerine tüp bebek yaptırmaya karar verdik.geçen sene ağustos ayı idi 3 tane embroyo transfer edildi ve bi tanesi
tuttu,ilk dört ay kanamalar ve benden azıcık da olsa su geliyordu doktor
önemli olmadığını söylüyordu derken 27.haftada doğum yaptım bebeğim kilo alamamış
460 gram bi erkek bebek doğurdum..erken doğumun sebebi plesantada bebeğe giden kan
damarı eksikmiş tıpta çaresi varmıydı bilmiyorum...
o acı ve şokla araştırmadım herneyse bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı
gözümün önünde tırnakları çıktı vs..bi çok şey yaşadık ameliyat,
enfeksiyonlar,bağırsak (NEK) sorunu ve bu temmuzda kaybettim..:KK43: bütün dünyam değişti
herkese neşe saçan ben içime kapandım,kimseyi görmek ve konuşmak istemedim..
dün akşam eşime doktora gidelimmi dedim ve çok sevindi hemen doktor sayın
Cem Demireli aradı..(Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi) tanıyanlarınız vardır..
çok seviyorum kendisini..Bu Cumartesi saat 12 de görüşmeye çağırdı..
Gidip konuşucaz benim dondurulmuş embroyolarım var bu işlem nasıl olucak
az bi bilgim var,bakalım neler olucak...

Sizlerle paylaşmak istedim annem hariç kimseye anlatamıyorum,nasıl olucak neler görücem bilmiyorum
kafamda bi sürü sorular var yine aynısı olur diye çok korkuyorum bi daha kaldıramam yeni yeni kendime geliyorum.
evliliğimi bile tehlikeye atıyordum bu bunalımlı halim yüzünden kolay şeyler yaşamadım ki!! lütfen bi fikir bişi söyleyin
desteğinize ihtiyacım var bilgisi olanlar mutlaka aranızda vardır dondurulmuş embroyo hakkında..fiyatlar vs...

herkese teşekkür ediyorum dualarla ayaktayım,inşallah bu sefer yüzüm güler...senağlama

canım yaa çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bu sefer bebeciğini kucağına alırsın elbet tıp ilerledi bi çaresi bulunur mutlaka belki şuan tedavini yaptırmışsındır bilmiyorum ama inşallah bu sefer başarırsınız canım

arkadaşlar test sonucuma göre kanda pıhtılaşma bulgularına raslanmış o yüzdenmiş...:KK43: 1 ay dinlen dedi doktorum adetin 2.günü gidiorum aksilik olmazsa şubat sonuna doğru dondurulmuşlarla denicez..hakkımızda hayırlısı...

yeni yıl acılarla geçmez inşallah ben çok umutluyum hiç bi zamanda kaybetmedim umarım hisslerim yanıltmaz merak eden arkadaşlarıma duyurulur sevgiler...

yaşadıklarını okudum acılar paylaşılınca azalırmış umut hepimizin tutunduğu tek dal bu yolda inşallah bu yaşananlar sondur ve hayırlısı ile yeni yılda yeni tedavinle bebeğine kavuşursun bende bu ay içinde dondurulmuşları deneyeceğim sana verilen tavsiyeleri yakından takip edeceğim ve senden önce tedavim başlarsa sana yazarım yaşadıklarımı ilgilenirsen allah hepimizin yardımcısı olsun

yaşadıklarını okudum acılar paylaşılınca azalırmış umut hepimizin tutunduğu tek dal bu yolda inşallah bu yaşananlar sondur ve hayırlısı ile yeni yılda yeni tedavinle bebeğine kavuşursun bende bu ay içinde dondurulmuşları deneyeceğim sana verilen tavsiyeleri yakından takip edeceğim ve senden önce tedavim başlarsa sana yazarım yaşadıklarımı ilgilenirsen allah hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar aşk olsun ilgilenmezmiyim benim sanıırım şubat gibi transferim olur senden de iyi haberlerini bekliyorum bol şanslar arkadaşım...

X