Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldiniz aramiza tekrardan =)Uzun bir süredir mesleki nedenle pek giriş yapamıyorum foruma hepinize selamlar...
Teşekkürler :)Hosgeldiniz aramiza tekrardan =)
Uzun bir süredir mesleki nedenle pek giriş yapamıyorum foruma hepinize selamlar...
Yapılan testler de herşey normal gözüküyor ancak sizin ki acaba psikolojik olabilir mi yumurtaliklar da bir sorun var mi acaba ona da bakmak gerek ama sanmıyorum onu daMerhaba hos geldiniz Doktor Hanim. Bir sorum olacaktı. 5 yıllık evliyim daha once hsg cekildim ve sorun yoktu. Sebepsiz infertilite nedeni ile laparoskopi olmam istendi. Cerrahi laparoskopi oldum ve öğrenildi ki iki tupum de kapalı sukur mudehale edip açtılar. Nisan ayında ameliyati oldum ameliyattan sonra her ay reglimin 22. Günü çok aşırı sancim başlıyor regl olup 3. Güne kadar dayanamicak şekilde. Kistim falan da yok. Dun doktoruma söyledim bir sknti gözükmüyor herşey normal dedi. Ama bir sknti yoksa neden bu kadar uzun süreli agrim oluyo illa bir sebebi vardır. Sizce sebebi ne olabilir ? Doktorum neden önemsemedi anlamadım, ne yapabilirim? Ne onerirsiniz?
Şimdiden Teşekkürler ❤
Yapılan testler de herşey normal gözüküyor ancak sizin ki acaba psikolojik olabilir mi yumurtaliklar da bir sorun var mi acaba ona da bakmak gerek ama sanmıyorum onu da
Doktorum hic vajinal muayene etmedi. Kontrolünde olduğumdan beri hep göbekten usg bakılıyor o kadar. Progesteron 0.1 çıkmıştı folukuler zorlaniyo olabilir zanimca. Zaten regl dönemlerim çok sancili-agrili (12 yaşından beri) bunun için de hiç sebep bulamadılar.
farklı bir doktora muayene olunuz en azından regl sancıları için bir çok hap var
rica ederim geçmiş olsunTesekkur ederim...
Oncelikle kurulugun neyden kaynaklandığını araştırmak lazim. Sagliksal bir sorun yoksa psioolojiniz ile alakali olabilir on sevismeniz de çok onemli bir hekime basvurdunuz mu ?Doktor hanım hoşgeldiniz ,
Ben de birşey danışmak isterim size.Ben kuruluk problemi yaşıyorum ve jel kayganlaştırıcı kullansam dahi biraz acı ve yanma hissediyorum.Kontrole sürekli giderim,herhangi bir problemim yok.Acıdığı için ilişkiye de girmek istemiyorum bazen..
Bununla ilgili tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun olurum.
Eşim çok romantik ve bilinçlidir olması gerektiği gibi yaşıyoruz,psikolojik olarak da çok stresli değilim,mutlu bir insanım sorunum yok çok şükür.Hekime başvurduğumda kayganlaştırıcı öneriyorlar yalnızcaOncelikle kurulugun neyden kaynaklandığını araştırmak lazim. Sagliksal bir sorun yoksa psioolojiniz ile alakali olabilir on sevismeniz de çok onemli bir hekime basvurdunuz mu ?