Yemek yapamadım dışardan ev yemeği söyledim, evdeki lavabo wc yıkadım, çsrsaf değiştirdim derken yorgunluktan mahvolmuştumTeşekkür ederim iyiyimağrı kesici cok iyi oluyor şu dönemde, bende hergün içmiştim sırt ve baş agrım yüzünden.
Yemek yapabildiniz mi, yoksa ev yemekleri yapan yerlerden sipariş verebilirsiniz rahat olur çünkü insan cok yorgun oluyor
Covid olduğum dönemde sadece lavabo temizlemiştim, tüm evi temizlemişim gibi yorulmuş ardından 2 3 gün yatmıştımama geçiyor hic korkmayın
Tat koku yerinde sizin sanırım aman gitmez insallahYemek yapamadım dışardan ev yemeği söyledim, evdeki lavabo wc yıkadım, çsrsaf değiştirdim derken yorgunluktan mahvolmuştum
Yarın umarım yemek yapabilirim kendi yaptığım bi başka oluyordu
C vitamini aldınız mu doktor al dedi ama hap olarak mı demek istrmişti tam anlayamadım yarın arsyıp soracağım yüne
Yerinde şuan maşallah diyim inşallah gitmezTat koku yerinde sizin sanırım aman gitmez insallah
Suya atılan c vitaminlerinden alin demişti doktor hem c vitamini hemde d vitamini kullanmıştım
Ama bol meyve yemeyi ihmal etmeyin
Benim tat koku 3. veya 5. Gününde gitmişti sanırım, o zamana kadar covid değilim ben yaa bişeyim yok diye düşünüyordumYerinde şuan maşallah diyim inşallah gitmez
Bugün aile hekimi aradı meyve olarak yesen daha iyi olur dedi ama bilmiyorum ki
Aspirin konusunda da kimse birşey demedi içtiniz mi
Aile hekimine mesaj attım istersen favicovir bitince bi kutu iç dedi ama ben isteğe bağlı değilde gerekli mi diye sormak istemiştim
Şuan çok vaka olduğu için doktorlsrın çok vakti yok sanırım uzun uzadıya bir hastaya
Tamamdır peki aspirin favicovirden sonra mı başlamak gerekli acabaBenim tat koku 3. veya 5. Gününde gitmişti sanırım, o zamana kadar covid değilim ben yaa bişeyim yok diye düşünüyordum
Benim doktor özellikle c vitamini iç demişti, o günün aksamı hemen kullanmaya başladım çünkü midem çok bulanmaya başlayınca meyve yiyemedim, yemek yemek bile midemi bulandiriyordu her yer çok kötü kokuyor gibi geliyordu.
Doktor 3 ay boyunca coraspin kullan dedi. Onu mutlaka sorun çünkü benim çevremdeki herkes kullandı
Ben birlikte kullanmıstim onu öğrenip oyle başlayın istersenizTamamdır peki aspirin favicovirden sonra mı başlamak gerekli acaba
Çok sağolun
Merhaba iyiyim, çok teşekkler, c vitamini alıyorum ve ilacımı kullanıyroumDaha iyisinizdir inşallah. Görünce yazmak istedim. Kan sulandırıcı yı bende eşimde kullandık. İlaçlarla birlikte aldık. Sizde mutlaka doktora sorun veya hemşirede olur hepsi biliyor zaten önermeleri lazım. Bizde baya normale döndük ama bir iş yapınca yorgunluk oluyor. C vitamin çi tablet ve taze meyve olarak aldık
Kişiye göre değişiyorMerhaba arkadaşlar, ben de bugün test yaptırdım ve pozitif çıktım. 8 aylık bebeğim var, emzirdigim için ilaç vermediler. Yaklaşık 1 hafta önce hapşırıkla başladı, burnum tıkandı, üşüttüm diye düşündüm, sonra belim ve bacaklarım çok ağrıdı, 2 gün başım ağrıdı, 3 gündür de koku yok. Bugün test yaptırdım öğrendim ama sizce sonlarına mı gelmişim? Koku kaybı hastalığın son evresinde mi oluyor? Sormamın sebebi ağırlaşır mı diye tedirgin olduğumdan
Kişiye göre değişiyor
Benim hastalığın sonunda oldu kiminin başında oluyor
Bence 184ü arayın sorularınız için, bebeğiniz de var o yüzden daha bilinçli insanlardan yrdım alın bence ilaç da kullanmıyormuşsunuz
Eğer nefes darlığı yaşadığınızı düşünürseniz, psikolojik olarak yaşadığınızı düşünüyorsanız bir oksimetre alınSanırım bugün pazar diye pek telefonlara bakmıyor ne Halk Sağlığı ne de filyasyondaki arkadaşlar. Yarın tekrar şansımı deneyeceğim. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?