Hiç telaş etmeyin, korkmayın. Sizinle iletişime geçecekler birazdan, doktorlar hemşireler herseyi anlatacaklar. Gun gün takip edecekler.Şuan çok ağladım nefes darlığı çekiyorum ve çok korkuyorum
Geçmiş olsun; ateş, nefes darlığı, öksürükte artış olursa acile başvurun. O zaman tetkik bakılması ve röntgen çekilmesi gerekir.Twstim pozitif çıktı
Şuan çok ağladım nefes darlığı çekiyorum ve çok korkuyorum
Teşekkür ederim. Şuan 6. Gün eşim iyi benim biraz ağrım var. Baş ağrım hiç geçmiyor ağrı kesici içiyorum ama geçmiyor. Boğaz ağrım artıyor birde her geçen günSize de çok geçmiş olsun
Şuan kaçıncı gününz nasıl hissediyorsunuz
Çok geçmiş olsun, benim belirtilerde 3. Günüm bugüm baş ağrım yok ama eklem ağrısı nefes almakta zorluk çok var, tek yaşadoğım için korkuyorum da, ya arayamazsam ambulams ağırlaşırsam diye bakalım ne olcakTeşekkür ederim. Şuan 6. Gün eşim iyi benim biraz ağrım var. Baş ağrım hiç geçmiyor ağrı kesici içiyorum ama geçmiyor. Boğaz ağrım artıyor birde her geçen gün
Bu şikayetleri söyleyin mutlka. Birde sağlık bakanlığı hee gün mutlka arıyor. Gün gün ifade alıyor. Memnuniyet durumunuz soruluyor. Hep söyleyin. Herkesin belirtisi farklı sanırım eşimin başı hiç ağrımadı mesela benim ayak bileklerim bile hassaslaştı benim değiller gibiydi. Başım hele baya ağrıdı. Buarada sonuç çıkmıştır artık. Durum belli miÇok geçmiş olsun, benim belirtilerde 3. Günüm bugüm baş ağrım yok ama eklem ağrısı nefes almakta zorluk çok var, tek yaşadoğım için korkuyorum da, ya arayamazsam ambulams ağırlaşırsam diye bakalım ne olcak
Hım buarada yazmışsınız. Tekrar geçmiş olsun. Bende sormuştum nasıl sonuç diye. Şuan ilaç konusunda ne düşünürsünüz bilmem ben içtim eşimde içti ama hep takviye aldık. Taze meyve suyu içiyoruz her gün ve mutlaka kemik sulu sarımsaklı çeşitli çorbalar var menüde. Bal zencefil zerdeçal ve karabiber karıştırıp yiyoruz her gün. Sabah ve akşam aç karnına soğuk sıkım keçiboynuzu içiyoruz. Kekik suyu içiyoruz ama bu biraz hassas tansiyon sorunu varsa önerilmiyor. Bunun dışında yemek yemek önemli bu süreçte sağlıklı beslenmek önemli sabah meyve suyu akşam meyve yiyin mutlka kivi her gün olsa iyi olur ama halsiz hissettiniz bişi yapamadınız limon sıkın suyun içine onu için. Bol su bol hemde baya bol ve duş alın. Şuan faydasını görüyoruz şükürTwstim pozitif çıktı
Ben tek yaşadığım içim yemek ypamadım evde de fazla malzemem yoktu, bugünü dışardan yemekşe geçiştirdim, yarın eczaneden c vitamini isteyeceğim, bakalım sırt sğrım asla geçmiyor çok zorlanıyorumHım buarada yazmışsınız. Tekrar geçmiş olsun. Bende sormuştum nasıl sonuç diye. Şuan ilaç konusunda ne düşünürsünüz bilmem ben içtim eşimde içti ama hep takviye aldık. Taze meyve suyu içiyoruz her gün ve mutlaka kemik sulu sarımsaklı çeşitli çorbalar var menüde. Bal zencefil zerdeçal ve karabiber karıştırıp yiyoruz her gün. Sabah ve akşam aç karnına soğuk sıkım keçiboynuzu içiyoruz. Kekik suyu içiyoruz ama bu biraz hassas tansiyon sorunu varsa önerilmiyor. Bunun dışında yemek yemek önemli bu süreçte sağlıklı beslenmek önemli sabah meyve suyu akşam meyve yiyin mutlka kivi her gün olsa iyi olur ama halsiz hissettiniz bişi yapamadınız limon sıkın suyun içine onu için. Bol su bol hemde baya bol ve duş alın. Şuan faydasını görüyoruz şükür
Sırt ağrısı bende yaşadım çok. Sonra baş ağrısı başladı ama siz erken öğrendiniz sanırım benim biraz geçti öyle öğrendim durumu o yüzden biraz geciktim. Sizin daha çabuk geçer inşallah. Turşu varsa evde suyunu için, sirke varsa bir kaşık sirke için. Bizde eşimde pozitif bende öyle ama o başlangıçta ağır olduğu için ben üstlenmek zorunda kaldım. İki küçük kızım var. Baya zor geçiyor. Siz bol bol dinlenin. Kara mürverli vitamin kullanıyoruz biz onunda faydası var sanırım. Hiçbir şey yapmazsanız sarımsak yiyin. İnşallah kolay geçsin.Ben tek yaşadığım içim yemek ypamadım evde de fazla malzemem yoktu, bugünü dışardan yemekşe geçiştirdim, yarın eczaneden c vitamini isteyeceğim, bakalım sırt sğrım asla geçmiyor çok zorlanıyorum
İlaca başladım, doktorlar tavsiye ettiğine göre içmekte fayda var diye düşündüm halsizliğimi de azalttı bence ilk 8 hap, ama sırt ağrım aynu malesef
Benim 3.günüm belirtilerde 2 gecedir çok zorlanıulrdum, tavsiyeşerimiz için çok teşekkür ederim umarım sizde kolayca atlatırsınızSırt ağrısı bende yaşadım çok. Sonra baş ağrısı başladı ama siz erken öğrendiniz sanırım benim biraz geçti öyle öğrendim durumu o yüzden biraz geciktim. Sizin daha çabuk geçer inşallah. Turşu varsa evde suyunu için, sirke varsa bir kaşık sirke için. Bizde eşimde pozitif bende öyle ama o başlangıçta ağır olduğu için ben üstlenmek zorunda kaldım. İki küçük kızım var. Baya zor geçiyor. Siz bol bol dinlenin. Kara mürverli vitamin kullanıyoruz biz onunda faydası var sanırım. Hiçbir şey yapmazsanız sarımsak yiyin. İnşallah kolay geçsin.
Çok iyi olmuş. Şuan ben dinlenemediğim için sorun yaşıyorum ama eşim biraz daha iyi. İnşallahBenim 3.günüm belirtilerde 2 gecedir çok zorlanıulrdum, tavsiyeşerimiz için çok teşekkür ederim umarım sizde kolayca atlatırsınız
Çoook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallahBenim 3.günüm belirtilerde 2 gecedir çok zorlanıulrdum, tavsiyeşerimiz için çok teşekkür ederim umarım sizde kolayca atlatırsınız
Çok teşekkür ederimÇoook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallahGeçecek hiç endişelenmeyin
Allah korusun içinizi ferah tutun, annemde covid olmuştu çok rahat atlattı çok şükür. Bol bol taze meyve sikip icirdik sürekli temiz hava aldı balkondan pencereden, Allah'ın izniyle atlatacaksınızÇok teşekkür ederim
İnşallah geçer
Tek korkum evde tek olduğum için acil bir durum yaşarsam ambulansı arayamamak
Sanırım öyle bir durum olmaz umarım
Amin çok teşekkür ederimAllah korusun içinizi ferah tutun, annemde covid olmuştu çok rahat atlattı çok şükür. Bol bol taze meyve sikip icirdik sürekli temiz hava aldı balkondan pencereden, Allah'ın izniyle atlatacaksınız
Gece çok yoğun sırt ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadımozgefeee nasılsınız
Teşekkür ederim iyiyimGece çok yoğun sırt ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım
Sabah eczaneden doktorların tavsiye ettiği ağrı kesicyi getirtip içtim, şükürler olsun kemiklerimin kırılma hissi geçti ama baş ağrım var baya ve yorgınluk
Biraz kendimi yordum tek yaşadığım için herşey bana kalıyor, çarşafları kılıfları vs değiştirdim bu beni çok yormuş
Siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?