Tekrar hastaneye gitmeli miyim

Zaten covid şüphesi olanların direk poliklinik alanına girmesi yanlış, acile başvurmanız ve şüpheli olan hastaların izole bölgede beklemesi gerekir. Poliklinik randevusu alarak gitmeniz diğer randevulu hastaları herkesi riske sokar. Bazı hastanelerde hatta bunun için pandemi polikliniği mevcuttur.

Şuan çok ağladım nefes darlığı çekiyorum ve çok korkuyorum
Hiç telaş etmeyin, korkmayın. Sizinle iletişime geçecekler birazdan, doktorlar hemşireler herseyi anlatacaklar. Gun gün takip edecekler.
Eğer kendinizi cok kötü hissederseniz ve nefes darlığı artarsa mutlaka acile gidin

Şuan çok ağladım nefes darlığı çekiyorum ve çok korkuyorum

Korkmayin. Dinlenin ve doktorun verdigi ilaclari alin. Corona olan bir kac doktoru taniyorum. Hepsi evde atlatti. Tanidiklarimizda var, hepsi evde anlatti. Simdi iyiler sükür. Cogunluk normal grip gibi atlatiyor zaten bunu göz önünde bulundurmaya calisin. Gecmis olsun

Korkmayın lütfen kendinizi karantinaya alın evinizde .ilaclarinizi düzenli alın beslenmenize önem gösterin meyve vitamin kullanın bol su icin gereksiz yere panik yapip hastane kapılarında gezmeyin daha kötü olursunuz.rabbim şifa versin

Teşekkür ederim. Şuan 6. Gün eşim iyi benim biraz ağrım var. Baş ağrım hiç geçmiyor ağrı kesici içiyorum ama geçmiyor. Boğaz ağrım artıyor birde her geçen gün
Çok geçmiş olsun, benim belirtilerde 3. Günüm bugüm baş ağrım yok ama eklem ağrısı nefes almakta zorluk çok var, tek yaşadoğım için korkuyorum da, ya arayamazsam ambulams ağırlaşırsam diye bakalım ne olcak

Bu şikayetleri söyleyin mutlka. Birde sağlık bakanlığı hee gün mutlka arıyor. Gün gün ifade alıyor. Memnuniyet durumunuz soruluyor. Hep söyleyin. Herkesin belirtisi farklı sanırım eşimin başı hiç ağrımadı mesela benim ayak bileklerim bile hassaslaştı benim değiller gibiydi. Başım hele baya ağrıdı. Buarada sonuç çıkmıştır artık. Durum belli mi

Twstim pozitif çıktı
Hım buarada yazmışsınız. Tekrar geçmiş olsun. Bende sormuştum nasıl sonuç diye. Şuan ilaç konusunda ne düşünürsünüz bilmem ben içtim eşimde içti ama hep takviye aldık. Taze meyve suyu içiyoruz her gün ve mutlaka kemik sulu sarımsaklı çeşitli çorbalar var menüde. Bal zencefil zerdeçal ve karabiber karıştırıp yiyoruz her gün. Sabah ve akşam aç karnına soğuk sıkım keçiboynuzu içiyoruz. Kekik suyu içiyoruz ama bu biraz hassas tansiyon sorunu varsa önerilmiyor. Bunun dışında yemek yemek önemli bu süreçte sağlıklı beslenmek önemli sabah meyve suyu akşam meyve yiyin mutlka kivi her gün olsa iyi olur ama halsiz hissettiniz bişi yapamadınız limon sıkın suyun içine onu için. Bol su bol hemde baya bol ve duş alın. Şuan faydasını görüyoruz şükür

Ben tek yaşadığım içim yemek ypamadım evde de fazla malzemem yoktu, bugünü dışardan yemekşe geçiştirdim, yarın eczaneden c vitamini isteyeceğim, bakalım sırt sğrım asla geçmiyor çok zorlanıyorum
İlaca başladım, doktorlar tavsiye ettiğine göre içmekte fayda var diye düşündüm halsizliğimi de azalttı bence ilk 8 hap, ama sırt ağrım aynu malesef

Sırt ağrısı bende yaşadım çok. Sonra baş ağrısı başladı ama siz erken öğrendiniz sanırım benim biraz geçti öyle öğrendim durumu o yüzden biraz geciktim. Sizin daha çabuk geçer inşallah. Turşu varsa evde suyunu için, sirke varsa bir kaşık sirke için. Bizde eşimde pozitif bende öyle ama o başlangıçta ağır olduğu için ben üstlenmek zorunda kaldım. İki küçük kızım var. Baya zor geçiyor. Siz bol bol dinlenin. Kara mürverli vitamin kullanıyoruz biz onunda faydası var sanırım. Hiçbir şey yapmazsanız sarımsak yiyin. İnşallah kolay geçsin.

Benim 3.günüm belirtilerde 2 gecedir çok zorlanıulrdum, tavsiyeşerimiz için çok teşekkür ederim umarım sizde kolayca atlatırsınız

Çoook geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah Geçecek hiç endişelenmeyin
Çok teşekkür ederim
İnşallah geçer
Tek korkum evde tek olduğum için acil bir durum yaşarsam ambulansı arayamamak
Sanırım öyle bir durum olmaz umarım

Çok teşekkür ederim
İnşallah geçer
Tek korkum evde tek olduğum için acil bir durum yaşarsam ambulansı arayamamak
Sanırım öyle bir durum olmaz umarım
Allah korusun içinizi ferah tutun, annemde covid olmuştu çok rahat atlattı çok şükür. Bol bol taze meyve sikip icirdik sürekli temiz hava aldı balkondan pencereden, Allah'ın izniyle atlatacaksınız

Gece çok yoğun sırt ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım
Sabah eczaneden doktorların tavsiye ettiği ağrı kesicyi getirtip içtim, şükürler olsun kemiklerimin kırılma hissi geçti ama baş ağrım var baya ve yorgınluk
Biraz kendimi yordum tek yaşadığım için herşey bana kalıyor, çarşafları kılıfları vs değiştirdim bu beni çok yormuş
Siz nasılsınız

Teşekkür ederim iyiyim ağrı kesici cok iyi oluyor şu dönemde, bende hergün içmiştim sırt ve baş agrım yüzünden.
Yemek yapabildiniz mi, yoksa ev yemekleri yapan yerlerden sipariş verebilirsiniz rahat olur çünkü insan cok yorgun oluyor
Covid olduğum dönemde sadece lavabo temizlemiştim, tüm evi temizlemişim gibi yorulmuş ardından 2 3 gün yatmıştım ama geçiyor hic korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…