- 14 Şubat 2025
- 69
- 24
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraawyldz
Bana geçmişte bunları yaşayacaksın hayatın bu şekilde olacak deseler asla ama asla evlenmezdim.Çok büyük emeklerle evlendim babam eşimi sevmedi annemle ben babamı ikna etmek için neler yaptık ama bir bildiği varmış Demekki.Bana kızım mutlu olmayacaksın demesıne rağmen ben sevdiğim yada takıntılı olduğum için mi bilmem bu yuvayı kurdum ve evet çok pişmanım .Hayatım kavgadan ibaret oldu ,normal bir yaşantım yok çok değiştim eşimi şikayet etme gibi bir niyetim yok benım de huylarım değişti çok saldırgan ve onu yöneten birisine dönüştğm .Eşim madde almaya başladı (kenevir) evin rızkı hep sigara ve bu illete gidiyor ve ay sonu ailesinden borç istiyor ,defalarca baba evine gidip ayrılırım dememe rağmen hala arada bir içmeye devam ediyor .Sanki o benım çocuğummuş ve ben onu yönetiyormuş gibi hissediyorum eve gelince direkt uyuyor ve sabah kalkıp işe gidiyor eve misafir gelse bile uyuyor neyse ,Bir işe girdim 1 sene çalıştım ve bir ay öncede istifa verdim bunu fırsat bilip dışarda içmeye devam etti ben işten gelıyordum hiçbir yardımı yok gelip sadece uyuyor ve bütün temizlik vs bana kalıyordu evde hiçbir sorumluluk almıyordu .2 buçuk yıl bana 20 yıl gibi geliyor çocuğum henüz olmadı yani olmuyor eşimde sperm sorunu var ha bunun yanı sıra ben çocuk istemıyorum zaten asla ve bu durumda ailesi neden olmuyor bir sorun mu var diye beni darlıyorlar ben onlara durumu anlatıyorum çocuğun vebalını alamam dıyorum onlarda çocuk yap düzelir dıyorlar çıldırıyorum ve onlara eşimin halını anlattığımda eşim bana kızıp neden söylüyorsun annem kafasına takan biri sen bana düşman mısın diye bana çıkışıyor anneside zaten çocuklarına değil bana öğüt vermeye çalışıyorlar onu sen düzelteceksin diye neyin içine düştüğümü bilmiyorum baba evine gittiğimde de babam bana kızım sen istedin sen çekiyorsun diye üstüme geliyor evet biliyorum ben zaten bunun pişmanlığını yaşıyorum sizler ne önerirsiniz bu çöküntülü huzursuz hayattan nasıl kurtulurum evliliklerde çıkmaz yolda siz neler yaparsınız fikirlerinize ihtiyacım var.