tekrar aşık et kendine

aşık etmek diye bir şey yok, isteyerek aşık olmak diye bir şey de yok. Aşk öyle tercihlere göre hareket etmiyor, ayrıcak aşk bittiyse bitiyor, sevgi kalırsa ve kişilere yeterse yetiyor, yoksa kişilerde gidiyor. Adamın kalkıp beni sevdiğine inanmıyorum demesi sonrada beni aşık et kendine demesi çok saçma geldi bana. . ikisindeen sadece birini söylemeliydi, onunda kafası karışmış.

Umursama,arama sorma,ararsa açma..bak nasıl aşık oluyor.Çok yüz veriyorsunuz,çok pohluyorsunuz bu erkekleri.Bir de neden 7 yıl Küçük yaşta mı başladınız ilişkiye.

kesınlık dogru tam içimden geçenler

Umursama,arama sorma,ararsa açma..bak nasıl aşık oluyor.Çok yüz veriyorsunuz,çok pohluyorsunuz bu erkekleri.Bir de neden 7 yıl Küçük yaşta mı başladınız ilişkiye.

Evet lise aski.. 23 yaşında simdi. Bende 22.biraz umursamayim diyorum kendimi tutamiyorum. Bu sefer daha dirayetli hissediyorum ama.

aynen
hiç hık mık demeye. gerek.yok

Şimdi nasıl olacakmış bu tekrar aşık etmek? Kapıdan dışarı çık ve beni ilk kez görmüş gibi davran deseydin Bu ne yav tekrar aşık etmek demek diğer yaşadığınız her şeyi silmek demek,mantıksız yani bu cümle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…