tekrar aşık et kendine

Aslinda o rengin eksik olduğunu uzun zamandir ben de farkindayim. Ama ne yapabilecegimiz konusunda suskunuz ikimizde..

Çocuksu konussam mahveder beni

Diğerleri aslında iliskimizin rutininde olan seyler.. o yüzden biraz duraksiyorum.

Ya Allah aşkına tekrar aşık etmek nasıl oluyor zaten seven insan her sevdiğini gördüğünde gülüşünü gördüğünde tekrar tekrar aşık oluyor ki sevgi varsa tabi..
Bugun kendne tekrar aşık et yarın başka birşey ister bak aramızda bu yaşanmadı o yüzden olabilir bunu da yapabilirsek sana bağlanırım diye düşünüyorum dicekk büyük ihtimalle seni gözden çıkarmış alabileceklerine bakar anca bu saatten sonra ..
Sanırım tek gerçek bu acı ama gerçek sen üstüne düşme bence

Gidiş hikayeleri bunlar.Özellikle uzun süreli ilişkilerde.
Özel bir çabaya girme,çünkü tükenen bir şey varsa bu tek taraflı bir tüketim değildir.

Evlenme teklifi etseydi o da o zaman
o zaman de sen de
aslında ben ilişkimizin farklı bir boyutunda çok da yeniden aşık hissedebleceğimizi düşünüyorum
ama işte bilemedim önce teklif lazım
ben hazır mıyım bir düşünmem lazım
sen hazır mısın o da var
de gül ehehehe
azıcık cilveli cilveli
artık anlamazsa bunu da

Bir kac gun sonra bu sendrom gececektir diye umuyorum ama ne bileyim ki.. benim arkamdan senelerce ne olur cok aşık olsun bana diye dua eden bir adam var. Simdi de onun duasının tecellisi gibiyim gözümü bir açtım o daha da kimse yok. Ama o ettiği dualar kadar sadik kalamadi aşkına..

Bence gerçekten işine bak kendinle ilgilen kendini oyala
sen üstüne düştükçe kaçarr
erkeklerin yapısı bu çünkü
ben daha üstüne düşünce düzelen sevgili duymadım....

Bu tarz tripler eğer erkeklerde ise geri dönüşü olmuyor.Aklı başka tarafa gitmiş bile,yanlış yapmaktan korkuyor gibi.Sen kendi işinle gücünle ilgilen,arkadaş aile vs birlikte zaman geçir.Sende de bazı şeylerin soğuduğunu ya da onun ne demek istediğini daha rahat anlarsın.Önündeki maçlara bak :)

Suçu senin üstüne atmış, sende burada kendini yiyorsun
Ayrılmak istediğinde de aşık edemedin kendine diyecek.
Kim kime kendi istediğini aşık ediyor Allah aşkına, öyle bir şey olsa aşk acısı olmazdı
Sevgilin seni sevmiyor bence, ama 7 yılın alışkanlığı olduğu içi bocalıyor
Mesele aşık olup olmamakla değil mesele seni sevmemesi.

KATILIORUMMM

Bence gerçekten işine bak kendinle ilgilen kendini oyala
sen üstüne düştükçe kaçarr
erkeklerin yapısı bu çünkü
ben daha üstüne düşünce düzelen sevgili duymadım....

Küçücük bir defter almıştım. Onunla bir gün sozlenirsek evliligimize kadar olan yolculuğu yazmaya karar vermistim sonradan.. defteri çok beğendiğim icin.
sabah içimden gelen herseyi yazdim aglaya aglaya..
yarin defteri vereceğim. defterin amacini da anlattim.
Bir gün gercekten kendi kendine karar verip gelirse o defteri versin bana öyle yazmaya baslayayim.
tekrar aşık olmayi gerçekten istiyor musun diye sordum. Deftere de cok eskiden bana yaptığı kagittan bir cicek vardi onu koydum. Ne diyecek bilmiyorum bakalim.

Ne kadar ince ruhlusun...Seni sevdiğine şaşırmadım
Ben bu ilişkinin biteceğine inanmıyorum açıkçası..Bu durmdan çıkabilirsinzi diye ümit ediyorum..inşallah..

Kac yasinda bu kisi canim? Dikkat et akli baskasina kaymis olabilir, beni kendine asik demesi ondandir. Baskasindan etkilenmis ama vicdanen bunu yapmak istemiyor dolayisiyla sana beni kendine asik et diyor, cünkü sana asik olursa akli o kizdan kayar tekrar ve seni ister sadece. Su anda seni isteyip istemedigi konusunda emin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…