tekrar aşık et kendine

aslında kendine göre pek çok şeyi tüketmiş gibi. Uzun soluklu bir ilişki. Randımanı da heyecanı da kalmamış.
Ama o kadar yıldan sonra ortada sorun yokken ayrılmayı göze alamıyor gibi. Alışkanlık da var tabi..
Şu noktada renk katmanız lazım ilişkinize ve ince bir çizgidesiniz.

Aslinda o rengin eksik olduğunu uzun zamandir ben de farkindayim. Ama ne yapabilecegimiz konusunda suskunuz ikimizde..

Uzun süreli ilişkilerde bir zaman sonra artık tükenmişlikler boy gösteriyor hele ki atlattığınız bir çok evre varken. Benimde 2,5 senelik bir ilişkim var ve biz bu kadar zamanda tahmin edilemeyecek şeyler atlattık. Velhasıl bizde hemen hemen aynı şeylerden muzdaribiz, birden sen beni sevmiyorsunlar ardından biz eskisi gibi değilizler sonra yazılan upuzun mesajlar ardından ikna olma ve düzelme. Şimdi eskiden uzun uzun güzel mesaj atıp şimdi kestiysen ya da azalttıysan bu böyle düşünmeye iter. Ve ilişkinize heyecan gerek. Sana önereceğim şeyeler ise (temsili bir şekilde aynı şeyden muzaribim bnde)
1) Arada sırada hediye al beğendiği birşeyler ama kıyafet değil mesela tesbih fln gibi seviyorsa
2)Güzel bir kutu yap içine küçük zarflar koy mektup yaz kargoyla yolla
3)Bir sabah uyandığında ona geleceğe dair neler istediğini anlatan uzunca mesajlar at
4)Yeteneğin varsa ona şiir at
5)Whatsapptan mesajlaşmak yerine arada sesini kaydet yolla
6)Eğer İstanbul'da oturuyorsanız bulunduğunuz yer dışında farklı yakaya geçin
7)Biraz çocuksu konuş yine olgun ol ama çocuk şivesi gibi yapp (hoşlarına gider)
8)Mesela onun için mutfağa gir birşeyler hazırla ama bunu söyleme sürpriz olsun ve bunun gibi birçok şey :)
Dip Not: Emin ol işe yarıyor :) hep erkekler böyle şeyler yapacak değil ya valla ben yaptım bir çoğunu ve gocunmuyorum kolay değil bütün herşeyi göğüslenmek sonuçta :) ALLAH her daim mutluluk versin ilişkinize huzur getirsin. AMİN
Unuttum yazmayı :) Hatta biz arada ilk tanıştığımız anları sonra ilk düşüncelerimizi eskiye dönük hatırladığımız anıları anlatırdık birbirimize anlatsana hoşuma gidiyor derdi :)) bunu da deneyin

Çocuksu konussam mahveder beni :KK70:

Diğerleri aslında iliskimizin rutininde olan seyler.. o yüzden biraz duraksiyorum.

Ya Allah aşkına tekrar aşık etmek nasıl oluyor zaten seven insan her sevdiğini gördüğünde gülüşünü gördüğünde tekrar tekrar aşık oluyor ki sevgi varsa tabi..
Bugun kendne tekrar aşık et yarın başka birşey ister bak aramızda bu yaşanmadı o yüzden olabilir bunu da yapabilirsek sana bağlanırım diye düşünüyorum dicekk büyük ihtimalle seni gözden çıkarmış alabileceklerine bakar anca bu saatten sonra ..
Sanırım tek gerçek bu acı ama gerçek sen üstüne düşme bence

Gidiş hikayeleri bunlar.Özellikle uzun süreli ilişkilerde.
Özel bir çabaya girme,çünkü tükenen bir şey varsa bu tek taraflı bir tüketim değildir.

Evlenme teklifi etseydi o da o zaman :KK70:
o zaman de sen de
aslında ben ilişkimizin farklı bir boyutunda çok da yeniden aşık hissedebleceğimizi düşünüyorum
ama işte bilemedim önce teklif lazım
ben hazır mıyım bir düşünmem lazım
sen hazır mısın o da var
de gül ehehehe
azıcık cilveli cilveli :KK53:
artık anlamazsa bunu da :p

o zaman de sen de
aslında ben ilişkimizin farklı bir boyutunda çok da yeniden aşık hissedebleceğimizi düşünüyorum
ama işte bilemedim önce teklif lazım
ben hazır mıyım bir düşünmem lazım
sen hazır mısın o da var
de gül ehehehe
azıcık cilveli cilveli :KK53:
artık anlamazsa bunu da :p

Bir kac gun sonra bu sendrom gececektir diye umuyorum ama ne bileyim ki.. benim arkamdan senelerce ne olur cok aşık olsun bana diye dua eden bir adam var. Simdi de onun duasının tecellisi gibiyim gözümü bir açtım o daha da kimse yok. Ama o ettiği dualar kadar sadik kalamadi aşkına.. :KK43:

Bir kac gun sonra bu sendrom gececektir diye umuyorum ama ne bileyim ki.. benim arkamdan senelerce ne olur cok aşık olsun bana diye dua eden bir adam var. Simdi de onun duasının tecellisi gibiyim gözümü bir açtım o daha da kimse yok. Ama o ettiği dualar kadar sadik kalamadi aşkına.. :KK43:
Bence gerçekten işine bak kendinle ilgilen kendini oyala
sen üstüne düştükçe kaçarr
erkeklerin yapısı bu çünkü
ben daha üstüne düşünce düzelen sevgili duymadım....

Bu tarz tripler eğer erkeklerde ise geri dönüşü olmuyor.Aklı başka tarafa gitmiş bile,yanlış yapmaktan korkuyor gibi.Sen kendi işinle gücünle ilgilen,arkadaş aile vs birlikte zaman geçir.Sende de bazı şeylerin soğuduğunu ya da onun ne demek istediğini daha rahat anlarsın.Önündeki maçlara bak :)

Suçu senin üstüne atmış, sende burada kendini yiyorsun
Ayrılmak istediğinde de aşık edemedin kendine diyecek.
Kim kime kendi istediğini aşık ediyor Allah aşkına, öyle bir şey olsa aşk acısı olmazdı
Sevgilin seni sevmiyor bence, ama 7 yılın alışkanlığı olduğu içi bocalıyor
Mesele aşık olup olmamakla değil mesele seni sevmemesi.

bu herif nasıl aşık olur biliyor musun? ama aynen yapman gerek konu sahibesi: bu laftan sonra terk edeceksin, aylarca aramayacaksın, aradığında asla ulaşamayacak veya msjlarını okuyup kapatacaksın, senden haber alamayacak.

hah işte o zaman belki derdine düşer de yeniden "aşık" olur.
KATILIORUMMM

Bence gerçekten işine bak kendinle ilgilen kendini oyala
sen üstüne düştükçe kaçarr
erkeklerin yapısı bu çünkü
ben daha üstüne düşünce düzelen sevgili duymadım....

Küçücük bir defter almıştım. Onunla bir gün sozlenirsek evliligimize kadar olan yolculuğu yazmaya karar vermistim sonradan.. defteri çok beğendiğim icin.
sabah içimden gelen herseyi yazdim aglaya aglaya..
yarin defteri vereceğim. defterin amacini da anlattim.
Bir gün gercekten kendi kendine karar verip gelirse o defteri versin bana öyle yazmaya baslayayim.
tekrar aşık olmayi gerçekten istiyor musun diye sordum. Deftere de cok eskiden bana yaptığı kagittan bir cicek vardi onu koydum. Ne diyecek bilmiyorum bakalim.

Küçücük bir defter almıştım. Onunla bir gün sozlenirsek evliligimize kadar olan yolculuğu yazmaya karar vermistim sonradan.. defteri çok beğendiğim icin.
sabah içimden gelen herseyi yazdim aglaya aglaya..
yarin defteri vereceğim. defterin amacini da anlattim.
Bir gün gercekten kendi kendine karar verip gelirse o defteri versin bana öyle yazmaya baslayayim.
tekrar aşık olmayi gerçekten istiyor musun diye sordum. Deftere de cok eskiden bana yaptığı kagittan bir cicek vardi onu koydum. Ne diyecek bilmiyorum bakalim.
Ne kadar ince ruhlusun...Seni sevdiğine şaşırmadım
Ben bu ilişkinin biteceğine inanmıyorum açıkçası..Bu durmdan çıkabilirsinzi diye ümit ediyorum..inşallah..

Merhabalar,
mesajim fazlasiyla karisik olmus kusura bakmayin.zihnim cok daginik toparlayamadim.
Sevdiğim insanla 7 yıldır birlikteyiz.
Güzel gunlerimiz oldu ama zor gunlerimiz de cok oldu.
bir şekilde aştık her sey rayına girdi derken..
Yaklasil iki haftadir doğru düzgün telefonda konuşmadık bazi sebeplerden dolayı sadece bir kez görüştük surat bes karış. Yakınlık göstermedi sorduklarima öylesine cevao verdi. Hele mesajlara cevap neredeyse hic olmadi.
Bugün mesajima cevap verdi ama vermez olaydi.
buzdan da buz. Resmen soğudum dedi.
Ben ağla agla bir mahvoldum.
Ara duyayim sesinden dedim.
anlatti.
benim onu sevmedigimi sadece çok uzun yillar birlikte olduğumuz icin onu istedigimi zannettigini söyledi. İçindeki bu guvensizlik duygusunun benden kacmasina sebep oldugunu soyledi.
Tabi bunlari söylerken telefonun diğer ucunda hickira hickira..
en son dedi ki "beni aşık et kendine." Çıkamıyorum ben bu yoldan. Bazen giriyorum cikmaza gercekten sevmedigini düşünüyorum dedi.
Ben de sen nasil düşünüyorsan öyle görüyorsun beni.. seni sevmiyor olsaydim bunca yil çektiğimiz sıkıntılarda yanında olmazdim. Ele ele astigimiz hic bir sey olmazdi. Sen ve ben ayri ayri olurduk dedim.
tabi eski sorunlarımız bu hale getirdi bizi bunun farkindayim ama aşmak istiyorum. Onu seviyorum istiyorum onsuzluk ne bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum.
Tekrar Aşık et beni kendine dedi.. bu nasil olacak..

Kac yasinda bu kisi canim? Dikkat et akli baskasina kaymis olabilir, beni kendine asik demesi ondandir. Baskasindan etkilenmis ama vicdanen bunu yapmak istemiyor dolayisiyla sana beni kendine asik et diyor, cünkü sana asik olursa akli o kizdan kayar tekrar ve seni ister sadece. Su anda seni isteyip istemedigi konusunda emin degil

X