tekrar aşık et kendine

Uzun ilişkilerde yaşanır bu tarz şeyler. 9 yıllıkta bende var tecrübeyle sabit.insan bi süre sonra aşıkmıyım alışkanlık mı diye düşünüyor elbet. Uzun ilişki yaşamayan insanlarin empati yapmasi zor bi durum. Beraber geçirebilceginiz ufak bi tatil,yada doludolu bir gün ayarlayın.BAşbaşa kalın. Bizde böyle dönemler yaşadık bende ona galiba sana aşık değilim alışkanlığım var sadece dediğim oldu.. Hatta gene böyle zor günlerimizde görüşelim konuşalım dedik. Beni almaya geldi, indim yanına elimi kalbine götürdü,hala böyle çarpıyor seni görünce.. Dedi. Üstüne gitmeyin olur öyle arada,beraber bişeyler yapın vakit geçirin eskileri konuşun eminim neler yaşamışsınızdır bunları hatırlamak sizi tekrar birbirinize bağlar

Merhabalar,
mesajim fazlasiyla karisik olmus kusura bakmayin.zihnim cok daginik toparlayamadim.
Sevdiğim insanla 7 yıldır birlikteyiz.
Güzel gunlerimiz oldu ama zor gunlerimiz de cok oldu.
bir şekilde aştık her sey rayına girdi derken..
Yaklasil iki haftadir doğru düzgün telefonda konuşmadık bazi sebeplerden dolayı sadece bir kez görüştük surat bes karış. Yakınlık göstermedi sorduklarima öylesine cevao verdi. Hele mesajlara cevap neredeyse hic olmadi.
Bugün mesajima cevap verdi ama vermez olaydi.
buzdan da buz. Resmen soğudum dedi.
Ben ağla agla bir mahvoldum.
Ara duyayim sesinden dedim.
anlatti.
benim onu sevmedigimi sadece çok uzun yillar birlikte olduğumuz icin onu istedigimi zannettigini söyledi. İçindeki bu guvensizlik duygusunun benden kacmasina sebep oldugunu soyledi.
Tabi bunlari söylerken telefonun diğer ucunda hickira hickira..
en son dedi ki "beni aşık et kendine." Çıkamıyorum ben bu yoldan. Bazen giriyorum cikmaza gercekten sevmedigini düşünüyorum dedi.
Ben de sen nasil düşünüyorsan öyle görüyorsun beni.. seni sevmiyor olsaydim bunca yil çektiğimiz sıkıntılarda yanında olmazdim. Ele ele astigimiz hic bir sey olmazdi. Sen ve ben ayri ayri olurduk dedim.
tabi eski sorunlarımız bu hale getirdi bizi bunun farkindayim ama aşmak istiyorum. Onu seviyorum istiyorum onsuzluk ne bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum.
Tekrar Aşık et beni kendine dedi.. bu nasil olacak..

hadi bıraksın bu işleri ya. adam gibi söylesin senin aklını karıştırmasın.tekrar aşık etmiş.... yol ayrımı başlamış bence. ya cevremde boyle olaylara baya şahit oldum kendi yapamıyor topu kıza atıyor

sizin hayat görüşünüz ve sevgilinizle ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben olsaydım nasıl yapardım onu anlatacağım, eğer size uygun değilse elbet dikkate almak zorunda değilsiniz.
çalışıyorsam izin alırdım beş gün bir hafta, onun da almasını sağlardım ve gidebilirsem yurt dışında gidemezsem yurt içinde sessiz sakin sadece ikimizin olduğu bir yerde tatil yapardım.
tv yok, pc yok, tablet yok, telefon sadece acil durumlarda ikimiz de birbirimiz dışındaki herkes için ölüyüz. geziyoruz, konuşuyoruz, konuşmak istemediğimizde kitap okuyoruz, aynı odada.
alışveriş yapardım, güzel kıyafetler ve tercihe göre iç giyim. aramızda cinsellik olmasa bile aynı yatakta uyurdum, aynı yatakta uyumak çiftleri yakınlaştırır.
eğer bunlar da çözüm olmuyorsa yolun sonuna gelmişiz demektir, öper, güzel günler için teşekkür eder, ağlayarak da olsa yoluma giderdim.
Bu yazının altınada imza atarim:)

Uzun ilişkilerde yaşanır bu tarz şeyler. 9 yıllıkta bende var tecrübeyle sabit.insan bi süre sonra aşıkmıyım alışkanlık mı diye düşünüyor elbet. Uzun ilişki yaşamayan insanlarin empati yapmasi zor bi durum. Beraber geçirebilceginiz ufak bi tatil,yada doludolu bir gün ayarlayın.BAşbaşa kalın. Bizde böyle dönemler yaşadık bende ona galiba sana aşık değilim alışkanlığım var sadece dediğim oldu.. Hatta gene böyle zor günlerimizde görüşelim konuşalım dedik. Beni almaya geldi, indim yanına elimi kalbine götürdü,hala böyle çarpıyor seni görünce.. Dedi. Üstüne gitmeyin olur öyle arada,beraber bişeyler yapın vakit geçirin eskileri konuşun eminim neler yaşamışsınızdır bunları hatırlamak sizi tekrar birbirinize bağlar

Nereden biliyorsunuz uzun ilişki yaşamadığımızı?
Sen beni sevmiyorsun deyip sonra beni kendine yeniden aşık et nasıl bir olay
O zaman dürüst olsun ben eskisi gibi değilim desin.
Bu nasıl bencillik beni aşık et kendine falan?
neden oda bir şey çabalamıyor
ben oturayım sen aşık et diyor?
mantık?

Nereden biliyorsunuz uzun ilişki yaşamadığımızı?
Sen beni sevmiyorsun deyip sonra beni kendine yeniden aşık et nasıl bir olay
O zaman dürüst olsun ben eskisi gibi değilim desin.
Bu nasıl bencillik beni aşık et kendine falan?
neden oda bir şey çabalamıyor
ben oturayım sen aşık et diyor?
mantık?
Ben sizin msjınıza alıntı yapıp uzun ilişki yaşamadınız demedim hanfendicim:) Böyle gel gitler olur kafası karışık belliki . Sizde yaşadıysanız daha iyi anlarsınız. İyi akşamlar.

10 yıllık ilişkinin sonunda evlendim 1 buçuk yıllık evliyim hiç de normal değil bu durum. Esim her işten geldiğinde kalbim pir pir atıyor benim . Her isten geldiginde her beni gördüğünde dakikalarca öpüyor kokuyor eşim. Uzun ilişki yaşamayan bilmez normal falan demeyin. Bu ilişki can çekişiyor. Normal falan değil.

Herkes kendi yorumunu yapmak yerine birbirinin yorumunu eleştiriyor :) herkesin aklı kendine biz yorumumuzu yapalım konu sahibi istediğini dikkate alsın . Ortalığı karıştırıp kaçtı konu sahibesi gel buraya:)))

"Beni kendine aşık et", yani sana aşık değilim.
Aşık olmayan kendisi, soğumuş, , ayrılmaya dötü yemediğinden suçu sana atıyor. "Sen bana aşık değilsin, seninki alışkanlık" diyerek.Muhtemelen yakında da bu bahaneyi kullanarak terk edecek seni.
Oyunlara gelmeyin ey karıkız cemiyeti, bunlar hep oyun.

Aynen. o tarafı saçma. Hem sen bana aşık değilsin diyor. Bende beni kendine aşık et diyor. Bu nasıl mantık.

Belli ki adamın aşkı heyecanı bitmiş ama arada yılların hatırı da var. O yüzden de konu sahibesine ayak yapıyor soğuk tavırlarına kılıf buluyor. Bana aşık olmadığını sandığım için öyle oldu diyor.. eğer konu sahibesi onu kendisine aşık etme yolunda başarılı olursa devam edecek beyefendi ama yok olmazsa ...

bu herif nasıl aşık olur biliyor musun? ama aynen yapman gerek konu sahibesi: bu laftan sonra terk edeceksin, aylarca aramayacaksın, aradığında asla ulaşamayacak veya msjlarını okuyup kapatacaksın, senden haber alamayacak.

hah işte o zaman belki derdine düşer de yeniden "aşık" olur.

bu herif nasıl aşık olur biliyor musun? ama aynen yapman gerek konu sahibesi: bu laftan sonra terk edeceksin, aylarca aramayacaksın, aradığında asla ulaşamayacak veya msjlarını okuyup kapatacaksın, senden haber alamayacak.

:KK9: :KK9:

Teşekkür ederim anlayis ve tavsiyeniz icin.

Ben de aynısını yazacaktım
Ben olsam böyle yaparım

Uzun süreli ilişkilerde bir zaman sonra artık tükenmişlikler boy gösteriyor hele ki atlattığınız bir çok evre varken. Benimde 2,5 senelik bir ilişkim var ve biz bu kadar zamanda tahmin edilemeyecek şeyler atlattık. Velhasıl bizde hemen hemen aynı şeylerden muzdaribiz, birden sen beni sevmiyorsunlar ardından biz eskisi gibi değilizler sonra yazılan upuzun mesajlar ardından ikna olma ve düzelme. Şimdi eskiden uzun uzun güzel mesaj atıp şimdi kestiysen ya da azalttıysan bu böyle düşünmeye iter. Ve ilişkinize heyecan gerek. Sana önereceğim şeyeler ise (temsili bir şekilde aynı şeyden muzaribim bnde)
1) Arada sırada hediye al beğendiği birşeyler ama kıyafet değil mesela tesbih fln gibi seviyorsa
2)Güzel bir kutu yap içine küçük zarflar koy mektup yaz kargoyla yolla
3)Bir sabah uyandığında ona geleceğe dair neler istediğini anlatan uzunca mesajlar at
4)Yeteneğin varsa ona şiir at
5)Whatsapptan mesajlaşmak yerine arada sesini kaydet yolla
6)Eğer İstanbul'da oturuyorsanız bulunduğunuz yer dışında farklı yakaya geçin
7)Biraz çocuksu konuş yine olgun ol ama çocuk şivesi gibi yapp (hoşlarına gider)
8)Mesela onun için mutfağa gir birşeyler hazırla ama bunu söyleme sürpriz olsun ve bunun gibi birçok şey :)
Dip Not: Emin ol işe yarıyor :) hep erkekler böyle şeyler yapacak değil ya valla ben yaptım bir çoğunu ve gocunmuyorum kolay değil bütün herşeyi göğüslenmek sonuçta :) ALLAH her daim mutluluk versin ilişkinize huzur getirsin. AMİN
Unuttum yazmayı :) Hatta biz arada ilk tanıştığımız anları sonra ilk düşüncelerimizi eskiye dönük hatırladığımız anıları anlatırdık birbirimize anlatsana hoşuma gidiyor derdi :)) bunu da deneyin

Merhabalar,
mesajim fazlasiyla karisik olmus kusura bakmayin.zihnim cok daginik toparlayamadim.
Sevdiğim insanla 7 yıldır birlikteyiz.
Güzel gunlerimiz oldu ama zor gunlerimiz de cok oldu.
bir şekilde aştık her sey rayına girdi derken..
Yaklasil iki haftadir doğru düzgün telefonda konuşmadık bazi sebeplerden dolayı sadece bir kez görüştük surat bes karış. Yakınlık göstermedi sorduklarima öylesine cevao verdi. Hele mesajlara cevap neredeyse hic olmadi.
Bugün mesajima cevap verdi ama vermez olaydi.
buzdan da buz. Resmen soğudum dedi.
Ben ağla agla bir mahvoldum.
Ara duyayim sesinden dedim.
anlatti.
benim onu sevmedigimi sadece çok uzun yillar birlikte olduğumuz icin onu istedigimi zannettigini söyledi. İçindeki bu guvensizlik duygusunun benden kacmasina sebep oldugunu soyledi.
Tabi bunlari söylerken telefonun diğer ucunda hickira hickira..
en son dedi ki "beni aşık et kendine." Çıkamıyorum ben bu yoldan. Bazen giriyorum cikmaza gercekten sevmedigini düşünüyorum dedi.
Ben de sen nasil düşünüyorsan öyle görüyorsun beni.. seni sevmiyor olsaydim bunca yil çektiğimiz sıkıntılarda yanında olmazdim. Ele ele astigimiz hic bir sey olmazdi. Sen ve ben ayri ayri olurduk dedim.
tabi eski sorunlarımız bu hale getirdi bizi bunun farkindayim ama aşmak istiyorum. Onu seviyorum istiyorum onsuzluk ne bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum.
Tekrar Aşık et beni kendine dedi.. bu nasil olacak..
aslında kendine göre pek çok şeyi tüketmiş gibi. Uzun soluklu bir ilişki. Randımanı da heyecanı da kalmamış.
Ama o kadar yıldan sonra ortada sorun yokken ayrılmayı göze alamıyor gibi. Alışkanlık da var tabi..
Şu noktada renk katmanız lazım ilişkinize ve ince bir çizgidesiniz.

Son düzenleme:
bitmiş onun hissi bebeğim..
hiç boşa uğraşma.
madem senin sevmediğini düşünüyor seni kendine aşık etmeye çalışsın sen neden aşık edecekmişsin?

X