Merhaba oğlunuz Eylül doğumlu mu? Eylül doğumluların kayıtlarını ötelemiyorlardı diye biliyorum nasıl ötelettiniz acaba? Oğlum için soruyorum. Kızımı 82 aylık kayıt ettirdim kasım doğumlu olduğu için oğlan için şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağım diyeBenim oğlum 84 aylıkken 1. Sınıfa başlayacak . Asla başlatmayın ilkokula . Bir şekilde okumayı yazmayı öğrense bile ilerleyen yıllarda çok sıkıntı Yaşar . Hele ortaokuldayken öyle çok belli oluyor ki anlatamam.
Yaşı küçük olan çocuklar ( istisnalar kaideyi bozmaz) 6. Sınıfta anlatılan Simple Past Tense konusunu hiç anlamıyor . 7. Sınıfta yapabiliyorum aslında diyor , ancak 8. Sınıfta anlıyorlar . 8. Sınıf konusu olan Perfect tense konusunu öğrenemeden mezun oluyorlar .
Evde oturmasının çocuğa hiçbir faydası yok neden eve hapsetmeyi düşünüyorsun çocuğu? İlkokul için küçük daha ama tam anaokul yaşında5 yas kizim var 3 yasindan beri devlet anaokuluna gitti yarim gun yani iki sene. buradaki devlet okulu 3 yas aliyodu. bu sene gondermeyecektim ama evde surekli bunalim miz miz ne yapacagimi sasiriyorum. okulada bi gitmek istiyor bi istemiyorum diyor. eylulde 66 aylik olacak veli imzasiyla ilkokul bile oluyo ama daha kucuk diye dusunuyorum. siz olsaniz ne yapardiniz maddi olarak cok iyi degiliz normaliz daha anaokuluna gidince de aylik 500 civari olmus okul bu sene gecen sene 250 idi. evde dursa evde ne yapcak diyorum bi taraftan yok yollamayayim diyorum fikir verir misiniz
Devlet de İlkokul veya Ortaokulun anasınıflarına neden göndermiyorsunuz?kendide istemiyo gibi soruyorum gitnek istemiyorum diyor okula sabah kalkip gitmek zor geliyor sadece sabahci grup var gerci cok erken degil 9 da gidiyoruz. evde durup tablet tv bakiyor surekli elimden geldigince kisitliyorum ama olmuyor
simdi buraya alisti ya burdan baska yere gitmez birde olan okullarda uzak dusuyor bana o yuzdenDevlet de İlkokul veya Ortaokulun anasınıflarına neden göndermiyorsunuz?
Hem yarım gün yollayıp Okul öncesi eğitimden mahrum etmemiş olursunuz hem beslenme size ait olduğu için Aylık ücretleri daha mâkul.
O tarz okullarda ücretler 150 tl. Biraz araştırın çevre okullardan mutlaka isstediğiniz gibi bir yer olur.
nisan dogumluMerhaba oğlunuz Eylül doğumlu mu? Eylül doğumluların kayıtlarını ötelemiyorlardı diye biliyorum nasıl ötelettiniz acaba? Oğlum için soruyorum. Kızımı 82 aylık kayıt ettirdim kasım doğumlu olduğu için oğlan için şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağım diye
tam gun mu ozel kresmibenim oglum 3yasinda basladi cok egleniyor esimde bende calisiyoruz o yuzden verdim ama iykide vermisim hem ogreniyor hem egleniyor abisi okulda o kreşte.
Aynı okula gondermeniz sıkıcı olabilir ama ilkokul için çok küçük bence5 yas kizim var 3 yasindan beri devlet anaokuluna gitti yarim gun yani iki sene. buradaki devlet okulu 3 yas aliyodu. bu sene gondermeyecektim ama evde surekli bunalim miz miz ne yapacagimi sasiriyorum. okulada bi gitmek istiyor bi istemiyorum diyor. eylulde 66 aylik olacak veli imzasiyla ilkokul bile oluyo ama daha kucuk diye dusunuyorum. siz olsaniz ne yapardiniz maddi olarak cok iyi degiliz normaliz daha anaokuluna gidince de aylik 500 civari olmus okul bu sene gecen sene 250 idi. evde dursa evde ne yapcak diyorum bi taraftan yok yollamayayim diyorum fikir verir misiniz
evet tüm gün Özel kreştam gun mu ozel kresmi
tam kac aylik basladi cunku kucuk cocugum varda kardesi 28 aylikevet tüm gün Özel kreş
3yasina 1 ay fln kalmisti 35 ayliktitam kac aylik basladi cunku kucuk cocugum varda kardesi 28 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?