• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar anaokuluna yollamalimiyim

Benim oğlum 84 aylıkken 1. Sınıfa başlayacak . Asla başlatmayın ilkokula . Bir şekilde okumayı yazmayı öğrense bile ilerleyen yıllarda çok sıkıntı Yaşar . Hele ortaokuldayken öyle çok belli oluyor ki anlatamam.
Yaşı küçük olan çocuklar ( istisnalar kaideyi bozmaz) 6. Sınıfta anlatılan Simple Past Tense konusunu hiç anlamıyor . 7. Sınıfta yapabiliyorum aslında diyor , ancak 8. Sınıfta anlıyorlar . 8. Sınıf konusu olan Perfect tense konusunu öğrenemeden mezun oluyorlar .

Benim oğlum 84 aylıkken 1. Sınıfa başlayacak . Asla başlatmayın ilkokula . Bir şekilde okumayı yazmayı öğrense bile ilerleyen yıllarda çok sıkıntı Yaşar . Hele ortaokuldayken öyle çok belli oluyor ki anlatamam.
Yaşı küçük olan çocuklar ( istisnalar kaideyi bozmaz) 6. Sınıfta anlatılan Simple Past Tense konusunu hiç anlamıyor . 7. Sınıfta yapabiliyorum aslında diyor , ancak 8. Sınıfta anlıyorlar . 8. Sınıf konusu olan Perfect tense konusunu öğrenemeden mezun oluyorlar .
Merhaba oğlunuz Eylül doğumlu mu? Eylül doğumluların kayıtlarını ötelemiyorlardı diye biliyorum nasıl ötelettiniz acaba? Oğlum için soruyorum. Kızımı 82 aylık kayıt ettirdim kasım doğumlu olduğu için oğlan için şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağım diye 🤷‍♀️

5 yas kizim var 3 yasindan beri devlet anaokuluna gitti yarim gun yani iki sene. buradaki devlet okulu 3 yas aliyodu. bu sene gondermeyecektim ama evde surekli bunalim miz miz ne yapacagimi sasiriyorum. okulada bi gitmek istiyor bi istemiyorum diyor. eylulde 66 aylik olacak veli imzasiyla ilkokul bile oluyo ama daha kucuk diye dusunuyorum. siz olsaniz ne yapardiniz maddi olarak cok iyi degiliz normaliz daha anaokuluna gidince de aylik 500 civari olmus okul bu sene gecen sene 250 idi. evde dursa evde ne yapcak diyorum bi taraftan yok yollamayayim diyorum fikir verir misiniz
Evde oturmasının çocuğa hiçbir faydası yok neden eve hapsetmeyi düşünüyorsun çocuğu? İlkokul için küçük daha ama tam anaokul yaşında

kendide istemiyo gibi soruyorum gitnek istemiyorum diyor okula sabah kalkip gitmek zor geliyor sadece sabahci grup var gerci cok erken degil 9 da gidiyoruz. evde durup tablet tv bakiyor surekli elimden geldigince kisitliyorum ama olmuyor
Devlet de İlkokul veya Ortaokulun anasınıflarına neden göndermiyorsunuz?

Hem yarım gün yollayıp Okul öncesi eğitimden mahrum etmemiş olursunuz hem beslenme size ait olduğu için Aylık ücretleri daha mâkul.

O tarz okullarda ücretler 150 tl. Biraz araştırın çevre okullardan mutlaka isstediğiniz gibi bir yer olur.

Devlet de İlkokul veya Ortaokulun anasınıflarına neden göndermiyorsunuz?

Hem yarım gün yollayıp Okul öncesi eğitimden mahrum etmemiş olursunuz hem beslenme size ait olduğu için Aylık ücretleri daha mâkul.

O tarz okullarda ücretler 150 tl. Biraz araştırın çevre okullardan mutlaka isstediğiniz gibi bir yer olur.
simdi buraya alisti ya burdan baska yere gitmez birde olan okullarda uzak dusuyor bana o yuzden

Merhaba oğlunuz Eylül doğumlu mu? Eylül doğumluların kayıtlarını ötelemiyorlardı diye biliyorum nasıl ötelettiniz acaba? Oğlum için soruyorum. Kızımı 82 aylık kayıt ettirdim kasım doğumlu olduğu için oğlan için şimdiden düşünüyorum nasıl yapacağım diye 🤷‍♀️
nisan dogumlu

benim oglum 3yasinda basladi cok egleniyor esimde bende calisiyoruz o yuzden verdim ama iykide vermisim hem ogreniyor hem egleniyor abisi okulda o kreşte.

5 yas kizim var 3 yasindan beri devlet anaokuluna gitti yarim gun yani iki sene. buradaki devlet okulu 3 yas aliyodu. bu sene gondermeyecektim ama evde surekli bunalim miz miz ne yapacagimi sasiriyorum. okulada bi gitmek istiyor bi istemiyorum diyor. eylulde 66 aylik olacak veli imzasiyla ilkokul bile oluyo ama daha kucuk diye dusunuyorum. siz olsaniz ne yapardiniz maddi olarak cok iyi degiliz normaliz daha anaokuluna gidince de aylik 500 civari olmus okul bu sene gecen sene 250 idi. evde dursa evde ne yapcak diyorum bi taraftan yok yollamayayim diyorum fikir verir misiniz
Aynı okula gondermeniz sıkıcı olabilir ama ilkokul için çok küçük bence

Oğlum 19 aylık kreşe başladı. Şu an 9 yaşında 3 e geçti iyi ki hep gitmiş okula başarılı ve okula yatkınlığı gayet iyi. Ha okul 69 aylık olduğunda çıktı ama ben dilekçe verip ertesi yol 81 aylık yolladım çok rahat oldu 1. Sınıf

Ana okuluna gönderin . Ilkokul icin küçük. Kızım aralık doğumlu diye göndermedim .
5 Ay sonra tam 7 yaşında olacak. İlkokula başlayacak bu sene . Daha bilinçli olur
Derslerde sıkılmaz ve sizi de sıkmaz .

Kreş öğretmeni aynen şunu demişti
" başkasının çocuğu büyük olacağına sizinki olsun"

28 aylikta cocugum var ikisine bir yetemiyorumki zaten aktivite etmek bile facia her dk kavga ediyolar

15 yıllık sınıf ogretmeniyim. Sakin sakin göndermeyin . Kendi kızım eylulde 69 aylık pandemi de 1. Sınıf okuttuğum icin canlı dersler sayesinde seslerin çoğunu tanıyor birleştiriyor ama göndermeyeceğim . Okuma yazmaya geçmek en kolayı ilerleyen sınıflarda cok zorlanıyorlar . Oku idaresiyle durumunuzu konuşun belki ücret konusunda yardımcı olunabiliyor .

66 aylık çocuk birinci sınıfda olmamalı. Anaokulu daha iyi olur. Üstelik çok büyük hevesle okula gitmiyor.

İlkokul için küçük ama anaokuluna da gitmeli.
Bir şekilde zorlayacak sınıf kendinizi. O yaştaki çocuğun evde inadına gerek yok.

Aksam erken yatirin sabah 9 normal bir saat tabiki gonderin ne yapacak evde cocuk ama tabi ogleden sonra olsa daha iyi olurdu gun biterdi sizde evde ne yapalim derdinden kurtulurdunuz

Back