TEKRAR AÇMAK ZORUNDA KALDIM BI BAKAR MISINIZ?

Seyka98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2
0
1
27
1.5 yıllık bi ilişkim var ve onu 5 yıldır tanıyorum 3 sene boyunca peşimden koştu diyebilirim buarada 19 yaşındayım ben hep arkadaş gördüm sonra ne olduysa ona aşık oldum ilk zamanlar tabiki çok iyiydi ama herseyde kavga etmemize rağmen yine vazgeçmiyorduk sonra 6.ayimizda bana artık istemediğini sevmediğini sürekli kavga ettiğimizi vs saydı ben yalvardım yakardım resmen sonra barıştık 2 ay geçti bana yine aynısını yaptı sonra yine ben yalvarma ve mesaj atma sonucu barıştık sonra yine 2 ay sonra bu sefer daha kotu oldu ve bana küfür etti 100 kez resmen ben o hakaretleri yememe rağmen yine bitmesin diye uğraştım didindim ama beni engelledi her yerden bende tamam bu son diyip bende engelledim 2 ay engelli bıraktım sonra ben biriyle konuşmami öğrenip meğer vicdan yapıp bana yazdi her sey için özür diledi sonra bi şekilde yine barıştık bu ağustos sonu gibi oldu 2 gün evvel de ayrildik yine bi tartışma oldu ona çok baskı yaptığımi kısıtlandığını yorulduğunu falan anlattı yine küfürler edip eğer olursa seni aldatırım tarzı şeyler dedi bende artık bisi diyemedim ayrıldık ama beni engellemedi bu sefer hiç bi yerden lütfen bi akıl verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…