Tekrar açabilir miyim?

ayseeuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
3
0
1
25
Biz eşimle iki defa boşanmali anlaşmalı davası açtık birini o açtı diğerini ben açtım ikisinde de o istemediği içi red ettiler. Zar zor da olsa anlaşmalı ya ikna ettim ve zorla biriyle evli kalacak değilim diyip boşanmak istediğini oda söyledi. Şimdi ikinci defa ona anlaşmalı boşanma davası açabilir miyim yani işleme koyarlar mi yoksa usulen yine red ederler mi bu sefer olmazsa yine inada bindirir boşanmaz diye korkuyorum. Çekişmeli açıp uzamasın istiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum kendisinden. Bilenler yazarsa çok sevinirim kendisi şehir disinda çalışıyor ayrı yaşıyoruz zaten.

Anlaşıp protokolünüzü yaptıktan sonra dava açıp huzurda da boşanmak istiyoruz derseniz niye boşamasınlar, boşarlar elbette.

Sanırım aynı şeyden dolayı mahkeme kabul etmiyor diye biliyorum. Redle geri çekmek farklı mı bilemem tabi.burda bazı hanımlarda başka konularda diyordu. Geri çekme gibi olduğu zaman 2 seneye kadar açılmıyormuş. Siz avukatla görüşün bence daha faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…