Teknik Sorun Yaşayanlar;

Kolay gelsin.. konulara cvp verirken bu ekte olan resimdeki firma yuklenene kadar yazdiklarim cikmiyo sonra birden cikiyo. Silmeye calisirken silinmiyo sonra hepsi birden siliniyo.. cok takiliyo telefon bu reklam yuzunden ve 8 sekme birden cikti ben yazmak icin tikladim aslinda ama reklam sayfayi kaydirip durdugu icin ona tiklamis bulundum...

Eklentiler

• Screenshot_20170316-170553.webp
    Screenshot_20170316-170553.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
İns msjimi okursunuz sitede uzun sure kaldigimda chrome malesef durdu diye bi msj geliyo ve sonra telim tamamen kapaniyor. Sebebi ne olabilir ve ne yapmam gerekiyor ?

Kolay gelsin.. konulara cvp verirken bu ekte olan resimdeki firma yuklenene kadar yazdiklarim cikmiyo sonra birden cikiyo. Silmeye calisirken silinmiyo sonra hepsi birden siliniyo.. cok takiliyo telefon bu reklam yuzunden ve 8 sekme birden cikti ben yazmak icin tikladim aslinda ama reklam sayfayi kaydirip durdugu icin ona tiklamis bulundum...
Ekte bulunan reklamı engelledim. Birazdan gözükmemeye başlayacaktır.

İns msjimi okursunuz sitede uzun sure kaldigimda chrome malesef durdu diye bi msj geliyo ve sonra telim tamamen kapaniyor. Sebebi ne olabilir ve ne yapmam gerekiyor ?
Msajınızı okudum ama maalesef bir yorumda bulunamıyorum. Başka bir sitede de uzun kaldığınızda aynı şey olmuyor mu ?
Birde uzun süre derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz ?

Hayir bi tek burda oluyor uzun sureden kastim konudan konuya gecerken sikinti yasiyorum sorunun neyden kaynaklandigini anlasam derdimi anlaticam da :(
Ve ben de reklamlar yuklenene kdr msj yazamiyorum ekran donuyo

Hayir bi tek burda oluyor uzun sureden kastim konudan konuya gecerken sikinti yasiyorum sorunun neyden kaynaklandigini anlasam derdimi anlaticam da :KK43:
Ve ben de reklamlar yuklenene kdr msj yazamiyorum ekran donuyo
Reklamların yüklenmesinin beklenmesi normal. Reklamların yüklenmesini en sona bırakıyoruz cünkü.

Ama diğer konuda bir yorum yapamıyorum.

Bugün forumlara girerken çok zorlanıyorum. Yeni sayfalara gitmek istediğimde 502 bad gateway uyarısı çıkıyor. Özellikle uygulama üzerinden girdiğimde oluyor.

Son 1 saattir anlamsız bi uyarı çıkıyor ekrana 502 GATEWAY yazıyor ???

Merhaba,

Servis sağlayaıcı tarafında bir sorun olduğu için bu durum oluyor. Servis sağlayıcı tarafında sorunu halletmek için çalışıyorlar

Hemen telaş yaptık bizde,o kadar alışmışız ki hızlı yazıp mesaj yollamaya..
Bir an düzelir inşallah,kolay gelsin sizlerede..

Ne zman duzelir bu problem msj alintilayamiyorum vs vs bir suru sorun cikiyor karsima

Şu anda gelmiyor olması lazım.
Bu mesajı gören var mı hala ?

Benim düzeldi sabah giremiyodum hemen o uyarı cıkıyodu ama şuan yok

Back
X