- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
O zaman muhtemelen browser ayarlarınızda bir sorun var.
Chrome için varsayılan veya default ayarlara çevirirseniz muhtemelen sorununuz çözülecektir.
Teşekkürler, dediğinizi deniyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman muhtemelen browser ayarlarınızda bir sorun var.
Chrome için varsayılan veya default ayarlara çevirirseniz muhtemelen sorununuz çözülecektir.
Ekte bulunan reklamı engelledim. Birazdan gözükmemeye başlayacaktır.Kolay gelsin.. konulara cvp verirken bu ekte olan resimdeki firma yuklenene kadar yazdiklarim cikmiyo sonra birden cikiyo. Silmeye calisirken silinmiyo sonra hepsi birden siliniyo.. cok takiliyo telefon bu reklam yuzunden ve 8 sekme birden cikti ben yazmak icin tikladim aslinda ama reklam sayfayi kaydirip durdugu icin ona tiklamis bulundum...
Msajınızı okudum ama maalesef bir yorumda bulunamıyorum. Başka bir sitede de uzun kaldığınızda aynı şey olmuyor mu ?İns msjimi okursunuz sitede uzun sure kaldigimda chrome malesef durdu diye bi msj geliyo ve sonra telim tamamen kapaniyor. Sebebi ne olabilir ve ne yapmam gerekiyor ?
Reklamların yüklenmesinin beklenmesi normal. Reklamların yüklenmesini en sona bırakıyoruz cünkü.Hayir bi tek burda oluyor uzun sureden kastim konudan konuya gecerken sikinti yasiyorum sorunun neyden kaynaklandigini anlasam derdimi anlaticam da
Ve ben de reklamlar yuklenene kdr msj yazamiyorum ekran donuyo
Tesekkur ederim hizlandi zaten belli :) kolay gelsinEkte bulunan reklamı engelledim. Birazdan gözükmemeye başlayacaktır.
Merhaba,
Servis sağlayaıcı tarafında bir sorun olduğu için bu durum oluyor. Servis sağlayıcı tarafında sorunu halletmek için çalışıyorlar
Az once gordum o msj iŞu anda gelmiyor olması lazım.
Bu mesajı gören var mı hala ?