Ekran görüntüsünü göremiyorum tekrar ekler misiniz?
Curly Favorilere ekle ile Begen butonu alt alta denk geliyor mobilde. Begeni yapacakken hep favorilere ekle aciliyor. Bir de bu kirmizi bildirim butonu cok buyuk. Yorum yazarken yazilarimizin ustune denk geliyor.
Ekran görüntüsünü göremiyorum tekrar ekler misiniz?
Favorileri Ekle yi favori olarak değiştirdim tekrar bakar mısınız ?
Evet boyle daha iyi olmus. Cok tesekkur ederim.Favorileri Ekle yi favori olarak değiştirdim tekrar bakar mısınız ?
Açtıgım konuya atsaydın birçok kişi var canım böyle sorun yasayan_heidi_ nickli arkadasim siteye girerken boyle bir uyari aliyormus. 2 gundur giremiyor siteye. Cerez silme vs denedi olmadi. Cozumu nedir acaba.Eki Görüntüle 2141129
Gormeedim ki konunu. Ikizim at deyince direk attim burayaAçtıgım konuya atsaydın birçok kişi var canım böyle sorun yasayan
Bu uyarı çogu sıtede cogu zaman cıkabılıyor kk ile alakalı degıl gizlilik ayarları ile ilgili oldugunu bılıyorum baska ınternet uygulamasından gırılebilir ya da uygulamadan.Gormeedim ki konunu. Ikizim at deyince direk attim buraya
Ben8mde hem böyle niye?_heidi_ nickli arkadasim siteye girerken boyle bir uyari aliyormus. 2 gundur giremiyor siteye. Cerez silme vs denedi olmadi. Cozumu nedir acaba.Eki Görüntüle 2141129
Sitede hiç bir değişiklik yapmadık. Acaba kullandığın cihazda bir güncelleme yapmış olabilir misiniz?Curly benim mesajlar genel olarak ikişer ikişer gidiyor.Neden olabilir?
Mozilla kullanıyordum.Operaya geçtim yine aynı sıkıntı oluyor.
O zaman sorun benim pcde:/Sitede hiç bir değişiklik yapmadık. Acaba kullandığın cihazda bir güncelleme yapmış olabilir misiniz?
Curly Merhaba, ben sitede yüklenme problemi yaşıyorum. Daha doğrusu sayfalar tam olarak yükleniyor ama Chrome'un en üstünde açık olan sekmelerde bir tek KK sürekli yüklenir durumda görünüyor. Mavi halka sürekli döner halde. Ayrıca bazen sayfalarda aşağı inerken ekranımda siyah kalın bant şeklinde şeritler çıkıyor ve ekran gidip geliyor.
Önce bilgisayarımda sorun var sandım ama hiçbir site veya programda bu sorunu yaşamıyorum.
Mune Hanım'ın önerisiyle tarayıcı geçmişini sildim. Sildikten sonraki ilk girişte sorun yaşamadım. Ama bir yere tıkladıktan sonra devam etti. Explorer'da böyle bir sorun yok. Chrome'da KK dışında da böyle bir sorun yok.
Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun benden mi kaynaklı?
Bahsettiğim siyah şerit de şöyle bir şey