Teknik Sorun Yaşayanlar;

Curly Favorilere ekle ile Begen butonu alt alta denk geliyor mobilde. Begeni yapacakken hep favorilere ekle aciliyor. Bir de bu kirmizi bildirim butonu cok buyuk. Yorum yazarken yazilarimizin ustune denk geliyor.
Ekran görüntüsünü göremiyorum tekrar ekler misiniz?

Gormeedim ki konunu. Ikizim at deyince direk attim buraya
Bu uyarı çogu sıtede cogu zaman cıkabılıyor kk ile alakalı degıl gizlilik ayarları ile ilgili oldugunu bılıyorum baska ınternet uygulamasından gırılebilir ya da uygulamadan.

Bende de bugün sertifika hatası vermeye başladı.

Ben de mobilden konu yazarken emojileri açtığımda her emoji için ayrı ayrı uyarı açılıyor bazen telefonumu kitliyor. Eğer telefon kilitlenmediyse tek tek pencereleri kapatmak zorunda kalıyorum.

Curly benim mesajlar genel olarak ikişer ikişer gidiyor.Neden olabilir?
Mozilla kullanıyordum.Operaya geçtim yine aynı sıkıntı oluyor.

Curly Merhaba, ben sitede yüklenme problemi yaşıyorum. Daha doğrusu sayfalar tam olarak yükleniyor ama Chrome'un en üstünde açık olan sekmelerde bir tek KK sürekli yüklenir durumda görünüyor. Mavi halka sürekli döner halde. Ayrıca bazen sayfalarda aşağı inerken ekranımda siyah kalın bant şeklinde şeritler çıkıyor ve ekran gidip geliyor.
Önce bilgisayarımda sorun var sandım ama hiçbir site veya programda bu sorunu yaşamıyorum.

Mune Hanım'ın önerisiyle tarayıcı geçmişini sildim. Sildikten sonraki ilk girişte sorun yaşamadım. Ama bir yere tıkladıktan sonra devam etti. Explorer'da böyle bir sorun yok. Chrome'da KK dışında da böyle bir sorun yok.
Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun benden mi kaynaklı?

Bahsettiğim siyah şerit de şöyle bir şey

Merhaba,

AD Blocker/ Reklam Engelleyici kullanıyor olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…