angelmask Nirvana Kayıtlı Üye 3 Haziran 2007 1.611 36 683 42 17 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #21 kızlar bende bakınıyorum.. bogazdatekne.com a bir bakın derim fiyat çok ucuz geldi bana herşey dahil kişi başı 50tl
kızlar bende bakınıyorum.. bogazdatekne.com a bir bakın derim fiyat çok ucuz geldi bana herşey dahil kişi başı 50tl
L lavantabahcem Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2012 28 10 36 İstanbul 18 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #22 angelmask .!.: kızlar bende bakınıyorum.. bogazdatekne.com a bir bakın derim fiyat çok ucuz geldi bana herşey dahil kişi başı 50tl Genişletmek için tıkla... 50 TL mi ? Vardır bi katakullisi yahu düğün salonları bile daha pahalı :)
angelmask .!.: kızlar bende bakınıyorum.. bogazdatekne.com a bir bakın derim fiyat çok ucuz geldi bana herşey dahil kişi başı 50tl Genişletmek için tıkla... 50 TL mi ? Vardır bi katakullisi yahu düğün salonları bile daha pahalı :)
angelmask Nirvana Kayıtlı Üye 3 Haziran 2007 1.611 36 683 42 18 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #23 Bilemiyorum ama sitelerinde yaziyor ekstra hicbir sey alinmayacak diye
L lavantabahcem Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2012 28 10 36 İstanbul 18 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #24 angelmask .!.: Bilemiyorum ama sitelerinde yaziyor ekstra hicbir sey alinmayacak diye Genişletmek için tıkla... Valla iyiymiş referansları da oldukça kuvvetli ama websiteleri çok dandik gidip görüşmek lazım :) Teknede damat halayı falan çekmek mümkün olur mu acaba ? Bi de denize düşmesin gelen konuklar :)
angelmask .!.: Bilemiyorum ama sitelerinde yaziyor ekstra hicbir sey alinmayacak diye Genişletmek için tıkla... Valla iyiymiş referansları da oldukça kuvvetli ama websiteleri çok dandik gidip görüşmek lazım :) Teknede damat halayı falan çekmek mümkün olur mu acaba ? Bi de denize düşmesin gelen konuklar :)
A ayseee83 Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 7 0 6 İsviçre 18 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #25 Kizlar bende teknede düsünüyorum.. Tavsiye edebilecegniz sirket varmi?? Yurtdisinda yasiyorum fazla bild yok bu konuda... Yardiminiz icin tesekkürler
Kizlar bende teknede düsünüyorum.. Tavsiye edebilecegniz sirket varmi?? Yurtdisinda yasiyorum fazla bild yok bu konuda... Yardiminiz icin tesekkürler
A ayseee83 Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 7 0 6 İsviçre 18 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #26 sarahd .!.: Eki Görüntüle 228940 Eki Görüntüle 228941 işte kızlar buda benim düğün salonum Genişletmek için tıkla... Acaba hangu sirektle calisdin, memnun kaldinmi organizasyondan yemeker vs? Bizde seneye teknede istoyriu ama hangi tekne daha karar veremedik.. Yardinim icin tesekkürler
sarahd .!.: Eki Görüntüle 228940 Eki Görüntüle 228941 işte kızlar buda benim düğün salonum Genişletmek için tıkla... Acaba hangu sirektle calisdin, memnun kaldinmi organizasyondan yemeker vs? Bizde seneye teknede istoyriu ama hangi tekne daha karar veremedik.. Yardinim icin tesekkürler
A ayseee83 Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 7 0 6 İsviçre 19 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sarahd #27 sarahd .!.: Eki Görüntüle 228940 Eki Görüntüle 228941 işte kızlar buda benim düğün salonum Genişletmek için tıkla... Hangi teknede yaptiniz?? Bende düsünüyorum, yurtdisinda yasadigim icj fazla sirket tanimiyorum istanbulda bana tavsiyelerde bulunabilirmisin??? Tsekkürler
sarahd .!.: Eki Görüntüle 228940 Eki Görüntüle 228941 işte kızlar buda benim düğün salonum Genişletmek için tıkla... Hangi teknede yaptiniz?? Bende düsünüyorum, yurtdisinda yasadigim icj fazla sirket tanimiyorum istanbulda bana tavsiyelerde bulunabilirmisin??? Tsekkürler