Düğün Teknede düğün

Güzel gözüküyor...Mutluluklar şimdiden
Kaç kişilik bir düğün oluyor bu teknede?
Düğün esnasında açılıp, açıkta mı kalıyor?

Fikir edineyim dedim

18:30 DA KALKICAK açılıcak boğaza beylerbeyi beykoz açıklarında tur yapıcaz ve eglence tam gaz devam 150 kişilik

canım bence gayet eğlenceli olacak inan bana, çünkü benim nişanım teknede, düğünüm hem havuz başı hem kır düğünü gibi oldu ama teknede olan nişanım kadar eğlenceli değildi.
nişanda 150 kişi vardı, düğünde ise 500 kişi ve nişanım çok daha eğlenceliydi, teknede herkes hem tadını çıkardı boğazın hem yemeklerin hem de eğlendik.
inşallah seninki de öyle güzel geçer canım. hayırlı olsun.

gerçekten çok güzel bu düğünü maliyeti hakkındada biraz bilgi versen canım bize aklımızda bulunsun

teknede düğün yapmak ne kadara maal olur peki

Elenme teklifi biraz geç geldi .düğün salonları pahalı olduğu için boyle yaptık 1.700 tl

Son düzenleme:
Evlilik teklifi biraz geç geldi.mustafa karadeniz ( şakacı ) sağ taraftakı mert savaş (sunucu)

Son düzenleme:
bence teknede yapmak daha eğlenceli sayılı kişi gelsede akılda kalıyor

benim düğünümde izmirde teknede oldu gayet güzeldi hafif sallantılıydı ama. bende hiç o şekilde hayal etmemiştim ama kısmet işte :) sizede şimdiden hayırlı olsun.

benim kuzenimin düğünüde teknede olmuştu..
çok güzel ve eğlenceli oluyor kesinlikle..
tek dezavantajı işte fazla kişi katılamıoyrum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…