• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekne turuyla nişan,düğün vb. organizasyonlar

bız anlastık fırmayla kızlarr opuyorumnanaktan
bogazdatekneler.com bu fırmayla anlastık
1e tekneyı tuttuk, serws elemanı masa gydrmelerı ıcınde hihoyyyt

Kaç kişilik canım burası bide nerden biniceksiniz tekneye ?
Bende böyle bi organizasyon için araştırıyorumda
Yiyecekleri dışarıdan mı getiriyosunuz

bız anlastık fırmayla kızlarr opuyorumnanaktan
bogazdatekneler.com bu fırmayla anlastık
1e tekneyı tuttuk, serws elemanı masa gydrmelerı ıcınde hihoyyyt

bende merak ettim valla biraz daha açarsan sevinirim bide linkini özelden bana yazarsan sevinirim sositososito

ozelden malesef mesaj atamıom... acıyorum kızlar sole kı....
50 kısılık bır organızasyon olcak. kuru pasta we dugun pastası ıkram edılcek
bız bunları hacı sayıdden 350 ye hallettık
tekneye ıstersek baltalımanından( ıkıncı koprunun dıbınden) yada besıktastan bınıcez bız baltalımanını tercıh ettık...
tekne de muzık sıstemı mewcutmus... asagı katta yaslılar yukarda gencler..zemuszemus
beyaz martı turızm sırketı... tabı tekne buyuyunce fıyatta buyuyo haberınız olsun aklinialirimsmile

ya ben görüştüğümde ''150 kişi garantili 2,30 saat sürecek olan kokteyl menümüz (alkolsüz) kişi başı 35 tl dir müzik sistemi masa ve sandalye giydirmeleri fiyat dahildir.' şeklinde bi yanıt gelmişti. Bana açıkcası biraz tuzlu geldi üstelik diğer şirketler 4 saat hizmet veriyor. üstelik bi çok şirket 2 ya da 3 yerden misafirleri karşılıyorlar. Bence diğer şirketleride bi araştırmak lazım 2,30 saat çok az ya neye yeter:olmaz: Ama tabi Sezgitubacım senin kişi sayısı az olduğundan gayet ucuza getirmişsiniz hayırlı olsun darısı başımaeyvahedigeldismile

sayıdan dolayı tekne de kucuk ve bızımkı 4,5 saat olcak gece 12 ye kdr falan olcak ıste bızım nıkah 16:45te ıste bekleırm bu arada kızlar hepınızı hem tanısmısta oluruz hihoyyyt
5 bucuk gb gecerz tekneye ıste

sayıdan dolayı tekne de kucuk ve bızımkı 4,5 saat olcak gece 12 ye kdr falan olcak ıste bızım nıkah 16:45te ıste bekleırm bu arada kızlar hepınızı hem tanısmısta oluruz hihoyyyt
5 bucuk gb gecerz tekneye ıste

Şimdiden tebrik ederim..Davetin için de teşekkürler tabi..Senin adına çok sevindim en azından tekneyi tutmuşsun..Ben daha kesin kararımı bile verebilmiyorumkismilemedim tekne konusunda

kızlar benim düğünümde teknede oldu.yaklaşık 550-600 kişilik bi tekneydi..
sallanma olayı olmadı çok fazla..hatta hiç olmadı bile diyebilirim..zaten gemi saatlerce gezmiyor..gidiyor açıkta bi yerde demir atıyor..dolayısıyla fazla sallanmada olmuyor

ay bende cok merak ettim konsol bizde tekne düsündük ama kisi sayim 500 civari olcak ve teknede hep 150 200 kisi dediler o yüzden vazgectim fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin?? birde nasildi organizasyon falan

cnm tekneyi bi tanıdık ayarladı o yüzden çok ucuza geldi bize neredeyse 5000 tl filan..
pasta ve diğer ikramlarıda dışardan ayarladık oda 3000 tl filan tuttu..

Kızlar benim nişanım oldu bitti bile..Dilediğim gibi teknede güzel bir nişan yaptık..Teknede, organizasyonda çok iyiydi..200 ün üzerinde davetlimiz geldi..Tekne, süslemele, garsonlar 5000 tl..Yemek ve sınırsız içeçek, pasta vs. de 2000 civarı tuttu..Teknede nişanı herkese tavsiye ederim herkes hayran kaldı..Teknemiz 3 katlı olduğu için gayet rahattı üstelik..İsteyenlere yardımcı olabilirim..Daha uygun fiyatlara tavsiye edebilceğim yerlerde var..Malum çok araştırma yaptım.

Kızlar benim nişanım oldu bitti bile..Dilediğim gibi teknede güzel bir nişan yaptık..Teknede, organizasyonda çok iyiydi..200 ün üzerinde davetlimiz geldi..Tekne, süslemele, garsonlar 5000 tl..Yemek ve sınırsız içeçek, pasta vs. de 2000 civarı tuttu..Teknede nişanı herkese tavsiye ederim herkes hayran kaldı..Teknemiz 3 katlı olduğu için gayet rahattı üstelik..İsteyenlere yardımcı olabilirim..Daha uygun fiyatlara tavsiye edebilceğim yerlerde var..Malum çok araştırma yaptım.

canım beni bilgilendirirmisin bide teknenin adını tel. felan verirmisin biz 600 700 kişilik düşünüoruz :kedi:

canım beni bilgilendirirmisin bide teknenin adını tel. felan verirmisin biz 600 700 kişilik düşünüoruz :kedi:

Cnm netten edim tur diye yazarsan ordan bulabilirsin..senin sayın çok fazla herhalde kokteyl olur ancak. sitede görülen teknede oldu benim nişanım tekne çok güzel zaten bakarsın..Başka soracağın olursa cevaplarım..

kizlarrrr bende tekne de dügün yapmak istiyorum tüm yorumlari okudum...Insallah benimde teknede olur dicem daha cok zaman var ama simdiden hayallerini kuruyorum..

Ben Mersinde yapicam dügünümü..google den tekne dügün yazinca pek fazla birsey cikmiyor.. bitane cikti ama o tekneyide begenmedim:((( Mersinde olup bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? birde bizm dügünde 400 kisilik falan olucak.. acaba salon, kir dügünü falan gibi fiyatlar hemen hemen aynimi olur yoksa teknede daha pahaliyami patlar...cvp alabilirsem cok sevinirimmmm..Umarim Mersindede tekne de dügün vardirrrr....

kızlar bogazdatekne.com dite bir site buldum herşey dahil ekstra hiçbir şey olmadan kişi başı sadece 50 tl..siteyi inceleyebilirsiniz..bence çok ucuz şaşırdım açıkçası

Back