caravane.... bana da atar mısın ozelden maıl bu tekne bılgılerı ıcın bızde nısanlımla dort koldan arastırıyoruz da 3 temmuzda ıns benım dugunumde nolurr bana da yardımcı olll
merhaba tatlımm...
eet ya az kaldıdelı gb arastrma yapıorum sımdı bı lıste hazrladım nısanlım tek tek hepsını arıcak makul olanları burda paylasırım tabı kı cunku ozleden atamıom canım....
yaa pıyasa ole kı sadece bos tekneye 2 bucuk 3 bucuk dıyenler bıle wareyvahedigeldismile
Tekrar merhaba..Sadece boş tekneye 2 buçuk veren varsa süpermiş:))Çünkü benim iletişim kurduğum firmalar 4000-5000 lira istedi boş tekneye( Aslında en mantıklısı boş tekne diye düşünmüştüm ama fiyatları görünce vazgeçmiştim. Ben 200 kişilik bir tekne için aldım bu fiyatları tabiki..Kısaca söylemem gerekirse kişi başı 40 tl den aşağıya yemekli bir organizasyon yapan pek bulamadım::sinifsinif:Sen ortalama hangi fiyatları aldın cnm.bende temmuzda nişan düşünüyorum ne zor bu işler yaeyvahedigeldismile
kızlar bende fikrimi iletmek isterim...1-2 sene önce okulumun yıl sonu partisini teknede yapmıştık,bizde büyük bi hevesle tabi...bilmyorum banamı öle geldi ama bikaç kişiden daha aynı yorumu duydum;şöyleki oturarak yemek yenildiği zaman züper,manzara falan,denizin üstndesin,fekat ayağa kalknca oynamaya falan ben hiç rahat edememiştim!düştüm düşecem...:)topuklularla bi yürümeye kalkınca zaten,bi oyana gidiyosun bi oyana...bilmiyorum,iyi düşünün,iyi araştırın canm!bide böyle söyleyince diyolarki o sorun küçük teknelerde oluyo,ama bizmkide gayet büyük bildiğin yattı yani...hatta küçük prens ti,beşikteş sahilde görenler olmştr belki...BÜÜLE YANİşakkıdı
merhaba tatlım....
hem doğum gunumden,hmde nıkh tarıhını almıs taze gelıncık olaraktan zemuszemus yazıyorm bu satrları....
sımdı bız ufak turde bı tekne dusundugumuz ck buyuklerı arastrmadık.... ama 50 kısıgı alıo bızım tutmak uzere oldugumuz....
adam bos tekneye 1 dedı
ama bız kuru pasta we dugun pastası olcak
onları bız dısardan 400 e yaptırıoz ıcecekler dahıll
merhaba tatlım....
hem doğum gunumden,hmde nıkh tarıhını almıs taze gelıncık olaraktan zemuszemus yazıyorm bu satrları....
sımdı bız ufak turde bı tekne dusundugumuz ck buyuklerı arastrmadık.... ama 50 kısıgı alıo bızım tutmak uzere oldugumuz....
adam bos tekneye 1 dedı
ama bız kuru pasta we dugun pastası olcak
onları bız dısardan 400 e yaptırıoz ıcecekler dahıll
kızlar bende fikrimi iletmek isterim...1-2 sene önce okulumun yıl sonu partisini teknede yapmıştık,bizde büyük bi hevesle tabi...bilmyorum banamı öle geldi ama bikaç kişiden daha aynı yorumu duydum;şöyleki oturarak yemek yenildiği zaman züper,manzara falan,denizin üstndesin,fekat ayağa kalknca oynamaya falan ben hiç rahat edememiştim!düştüm düşecem...:)topuklularla bi yürümeye kalkınca zaten,bi oyana gidiyosun bi oyana...bilmiyorum,iyi düşünün,iyi araştırın canm!bide böyle söyleyince diyolarki o sorun küçük teknelerde oluyo,ama bizmkide gayet büyük bildiğin yattı yani...hatta küçük prens ti,beşikteş sahilde görenler olmştr belki...BÜÜLE YANİşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?