• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekne turuyla nişan,düğün vb. organizasyonlar

caravane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
60
0
96
İstanbul
Merhabalar, tekne turuyla nişan, düğün vb. organizasyonlar yapmak isteyenler var mı bilmiyorum ama ben nişanımı böyle yapmayı planlıyorum..Araştırmalara başladım sonuçlarını en kısa zamanda paylaşacağım. Sizlerde bu konuda bazı bilgilere sahipseniz paylaşırsanız çok sevinirim..buyrunnnnnnnnn

ınternetten bulduğum tüm tur şirketlerine mail attım bu konuyla ilgili..ılk gelen yanıtlardan birini paylaşmak isterim. Bana şimdilik tahminimden uygun göründü..Bilgi aldıkça paylaşacağım inş.

Temmuz veya Ağustos 2010 150 – 200 kişi Nişan organizasyonu

Özelliklerimiz:

* 4 saat boğaz gezisi.

* Gezi boyunca sigorta güvencesi.

* Her tarz müzik CD (Ses sistemi vardır)

* Masa sandalye giydirilmiş ve özel gelin masası

* Mönüler Gıda mühendisleri denetiminde hazırlanır.

* Tam teşekküllü servis donanımı ve deneyimli personel.

* Masa sandalye giydirilmiş şık davet gemisi.

* Kapalı ve açık salonlarda evinizdeki sıcaklığı bulabilirsiniz.

* Gemilerimiz Turizm belgesine sahiptir. Sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

* Firmamızı ziyaret etmeniz ve Teknelerimizi görmeniz bizleri son derece mutlu eder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hafif mönü:
- Mevsim salatası
- Ana yemek (Balık(Çupra veya Levrek) ­– Köfte – Tavuk) Tercih edilenler

- Meyve veya tatlı (Karışık mevsim meyveleri)
- Alkolsüz içecekler (Kola fanta ve meyve suları)

Veya Kokteyl mönü:

- Giriş kokteyl (Karışık kuru yemiş - Yeşil zeytin - Salatalık havuç söğüş)
- Sıcaklar (Kroket – Çiçek sosis – Özel börek)

- Alkolsüz içecekler (Kola fanta ve meyve suları)

GEMıLERE GÖRE BıRıM FıYATLARI

Not: Tekne detayları için TıKLAYINIZ

GEMı 2 30 TL

GEMı 1 40 TL

GEMı 5 45 TL

ÖZEL GEMı 55 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekstra hizmetler: (Sizlerde sağlayabilirsiniz)
- DJ profesyonel 300 TL

- Fasıl gurubu (4 saz) 350 TL

- Tek gitar 300 TL

- Gitar ve bayan solist 500 TL

- Piyanist şantör 500 TL

- Orkestra 1200 TL
- Maytap gösterisi 200 TL
- Işık robotu - Lazer ışık 400 TL

- Kamera çekimi 350 TL

- Özel süsleme 500 TL

Genel bilgiler:
- Rezervasyon durumunda Konfirme gönderilir.

- %30 ön ödeme yapılır(Kalan ödeme gezi günü tamamlanır)

- Kredi kartı ve fatura taleplerinde %18 KDV uygulanır.

Gezi boyunca profesyonel ekibimiz sizlerin en iyi şekilde vakit geçirmesi için çaba gösterecektir.

Özlem Güneş (Halkla ilişkiler)
ŞAN MÜZıK TOUR

antalyadamı tekne turu...çok güzel düğünler yapıyorlarr.ajans antalyxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar.tekne konusunda araştırma yapmışsın galiba.Nedir durum ve ne kadara mal oluyor bilgi verebilirsen sevinirim.Bizimkilerde nişan için düşündüler.doğrusu ben pek istemiyorum ama kısmet...

Merhabalar Bekemms..Tekne organizasyon firmalarının bir çoğundan bilgi aldım mail yoluyla ulaştırmam daha kolay olur özelden mesaj atabiliyorsan bilgilendirmeye çalışırım.. Ayrıca Ecemixx ben malesef şuanda özelden mesaj atamıyorum sen bana mail adresini özelden atarsan sana da atarım tüm teklifleri..

caravane.... bana da atar mısın ozelden maıl bu tekne bılgılerı ıcın bızde nısanlımla dort koldan arastırıyoruz da 3 temmuzda ıns benım dugunumde nolurr bana da yardımcı olll

caravane.... bana da atar mısın ozelden maıl bu tekne bılgılerı ıcın bızde nısanlımla dort koldan arastırıyoruz da 3 temmuzda ıns benım dugunumde nolurr bana da yardımcı olll

Merhaba sezgituba..ben malesef şu an özelden mesaj atamıyorum ama sen bana özelden mail adresini yollarsan tüm firmaların tekliflerini göndermeye çalışırım..Ayrıca sende eminim araştırmalarının sonucunda bilgiler edinmişsindir belki sende yardımcı olabilirsin..Şimdiden mutluluklar bu arada az zamanınız kalmışeyvahedigeldismile

eet aynen ole ya sorma forumu karıstırdıkca da zaten ııce kotu oluyom mıllet 2009da arastırmaya baslamıs bende arastrmalar yaptımsekerım nısanlım arıcak hepsını tek tek bende makul olanları sana da yollarım cunku bazıları ucmuss:( adamlar sadece tekne kırasına 2 bucuk 3 bucuk dıolar ben sana ozelden yolladım sanırım bende yollayamıom nıe bole oluyo ????
pekı burdan paylassak olmaz mı?

merhaba tatlımm...

eet ya az kaldı:( delı gb arastrma yapıorum sımdı bı lıste hazrladım nısanlım tek tek hepsını arıcak makul olanları burda paylasırım tabı kı cunku ozleden atamıom canım....
yaa pıyasa ole kı sadece bos tekneye 2 bucuk 3 bucuk dıyenler bıle wareyvahedigeldismile

merhaba tatlımm...

eet ya az kaldı:( delı gb arastrma yapıorum sımdı bı lıste hazrladım nısanlım tek tek hepsını arıcak makul olanları burda paylasırım tabı kı cunku ozleden atamıom canım....
yaa pıyasa ole kı sadece bos tekneye 2 bucuk 3 bucuk dıyenler bıle wareyvahedigeldismile

Tekrar merhaba..Sadece boş tekneye 2 buçuk veren varsa süpermiş:))Çünkü benim iletişim kurduğum firmalar 4000-5000 lira istedi boş tekneye:(( Aslında en mantıklısı boş tekne diye düşünmüştüm ama fiyatları görünce vazgeçmiştim. Ben 200 kişilik bir tekne için aldım bu fiyatları tabiki..Kısaca söylemem gerekirse kişi başı 40 tl den aşağıya yemekli bir organizasyon yapan pek bulamadım::sinifsinif:Sen ortalama hangi fiyatları aldın cnm.bende temmuzda nişan düşünüyorum ne zor bu işler yaeyvahedigeldismile

kızlar bende fikrimi iletmek isterim...1-2 sene önce okulumun yıl sonu partisini teknede yapmıştık,bizde büyük bi hevesle tabi...bilmyorum banamı öle geldi ama bikaç kişiden daha aynı yorumu duydum;şöyleki oturarak yemek yenildiği zaman züper,manzara falan,denizin üstndesin,fekat ayağa kalknca oynamaya falan ben hiç rahat edememiştim!düştüm düşecem...:):emir_bebek: topuklularla bi yürümeye kalkınca zaten,bi oyana gidiyosun bi oyana...bilmiyorum,iyi düşünün,iyi araştırın canm!bide böyle söyleyince diyolarki o sorun küçük teknelerde oluyo,ama bizmkide gayet büyük bildiğin yattı yani...hatta küçük prens ti,beşikteş sahilde görenler olmştr belki...BÜÜLE YANİşakkıdı

Tekrar merhaba..Sadece boş tekneye 2 buçuk veren varsa süpermiş:))Çünkü benim iletişim kurduğum firmalar 4000-5000 lira istedi boş tekneye:(( Aslında en mantıklısı boş tekne diye düşünmüştüm ama fiyatları görünce vazgeçmiştim. Ben 200 kişilik bir tekne için aldım bu fiyatları tabiki..Kısaca söylemem gerekirse kişi başı 40 tl den aşağıya yemekli bir organizasyon yapan pek bulamadım::sinifsinif:Sen ortalama hangi fiyatları aldın cnm.bende temmuzda nişan düşünüyorum ne zor bu işler yaeyvahedigeldismile

merhaba tatlım....
hem doğum gunumden,hmde nıkh tarıhını almıs taze gelıncık olaraktan zemuszemus yazıyorm bu satrları....
sımdı bız ufak turde bı tekne dusundugumuz ck buyuklerı arastrmadık.... ama 50 kısıgı alıo bızım tutmak uzere oldugumuz....
adam bos tekneye 1 dedı
ama bız kuru pasta we dugun pastası olcak
onları bız dısardan 400 e yaptırıoz ıcecekler dahıll

kızlar bende fikrimi iletmek isterim...1-2 sene önce okulumun yıl sonu partisini teknede yapmıştık,bizde büyük bi hevesle tabi...bilmyorum banamı öle geldi ama bikaç kişiden daha aynı yorumu duydum;şöyleki oturarak yemek yenildiği zaman züper,manzara falan,denizin üstndesin,fekat ayağa kalknca oynamaya falan ben hiç rahat edememiştim!düştüm düşecem...:):emir_bebek: topuklularla bi yürümeye kalkınca zaten,bi oyana gidiyosun bi oyana...bilmiyorum,iyi düşünün,iyi araştırın canm!bide böyle söyleyince diyolarki o sorun küçük teknelerde oluyo,ama bizmkide gayet büyük bildiğin yattı yani...hatta küçük prens ti,beşikteş sahilde görenler olmştr belki...BÜÜLE YANİşakkıdı

sabahleyın annemde aynı seylerı soledı:a015: ama bn teknede ıstıom ya gercekten o kdr mı sarsılıo ınsan ayrıca boyumda uzun bnm topuklu gymıcegımı de warsayarsak gobecıklerı atabılır mıyım rahat rahat:D:Dopuyorumnanaktan

:sm_cool: sen istedkten sonraa hemde ne göbeckler atarsın gülmm:) benim kuzeniminde veda gecesi öle olmştu,onu hiç bişey tutamamış,ben hiç sarsılmadım diyoodu:roflol: ya sarsılmıyosunda,sallanıyosun işte,sarhoş gibi oluyosun sanki...:)hele bide içersen 2yudumm,Allaaaaaahhhhh:içelim: canm benm,çok çok fazla istyosan iki sallanmada nazarlığın olsun;)içinde kalmaz en azndana.s ben uyarıym dedimm kuşumkaydirigubbakcemile4

merhaba tatlım....
hem doğum gunumden,hmde nıkh tarıhını almıs taze gelıncık olaraktan zemuszemus yazıyorm bu satrları....
sımdı bız ufak turde bı tekne dusundugumuz ck buyuklerı arastrmadık.... ama 50 kısıgı alıo bızım tutmak uzere oldugumuz....
adam bos tekneye 1 dedı

Mrb bende Nikahımdan sonra 50 -60 kişilik bi arkadaş yakın çevre grubumuzla boğaz turu atmayı planlıyoruz . Yemekli bi organizasyon değilde kendimiz pasta yaptırıp getirmeyi düşünüyoruz aynı seninki gibi bi durum yani ... Nerden anlaştınız bana bilgi verebilirmisin isim adres felan .. Özeldende atabilirsin cnmopuyorumnanaktan

merhaba tatlım....
adam bos tekneye 1 dedı

ay ne güzel canım ya tebrik ederim şimdiden..Benimde nişan düğün hepsi ekime kadar olcak güya ama biz daha isteme faslına bile geçemedik:)) Haziran' a kadar İstanbul'da bile değilim.Nasıl yetişcek bilmiyorum ama benim nişan 150 kişi olur en az..Sen hangi firma ile anlaştın cnm şöyle 2000-3000 tl lik bi boş tekne ayarlayabilsem bana yeter..Sonrada veririm bi organizasyon şirketine yemekler vs. hallederim diye düşünüyorum.ohaoldumsmile

Ayy yaa benide bu konu düşündürüyor erkek arkadaşım bize uymaz kimi geç gelir, kimi erken gitmek ister diye tutturdu ayrıca..Ama ben çocukları geitrme yasağı koymayı düşünüyorum.Alt katta yemek üst katta eğlence olsun istiyorum.Yaşlılar aşağıda otursun gençler yukarda takılsın rahat rahat diye:))Hee bi de İstanbul sevdalısı olarak ( hele de boğaz) İstanbul'u turlarken nişanlanmak fikri beni uçuruyorkaydirigubbakcemile4 Ya sanırım yaşanabilecek aksilikleri göze alarak bu kararda sabit kalcam ya da en olmadı yine boğaz manzaralı bir yerde yemekli nişan hiç istemesemdebenneyaptımki

bız anlastık fırmayla kızlarr opuyorumnanaktan
bogazdatekneler.com bu fırmayla anlastık
1e tekneyı tuttuk, serws elemanı masa gydrmelerı ıcınde hihoyyyt

Back