• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Tekne de nişan 2014 yardım lütfen..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ssonguldogan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
7
0
6
34
İstanbul
Nisan'ın sonuna dogru 150 kişilik yemekli olarak nişanımı yapmak istiyorum . Daha once İstanbul'da bu tarz organizasyon yapan fırmalarla calısan oldu mu yada onerebilcegımız bir yer isim vs? Acil lazım kızlar .Nişana birşey kalmadı :(

rose her firma tutturabildigini soyluyor birtane buldum hafta sonu bakacagim artik

İnşallah hayırlısıyla en güzeli olur sizin için :16: en güzel gününüz çünkü,özenle seçilmeli,fakat masrafı da cep yakmamalı. Ben de kızım için birşeyler düşünüyorum,inşallah bakalım. Allah siz gençleri mutlu bahtiyar eylesin,âmin.

Teknede nisan sıkıntılı olmazmı. Bence normal denızebkarsı bir mekanda nısanınızı yapın yemekli. Daha sonra gençlerle teknede eglence yapın vur patlasın cal oynasın.

İnşallah hayırlısıyla en güzeli olur sizin için :16: en güzel gününüz çünkü,özenle seçilmeli,fakat masrafı da cep yakmamalı. Ben de kızım için birşeyler düşünüyorum,inşallah bakalım. Allah siz gençleri mutlu bahtiyar eylesin,âmin.

6000e yemek susleme muzik tekne kirasini hallettim. geri kalanlar icin araştırma icindeyim:) tesekkur ederim rose amin ins..

Teknede nisan sıkıntılı olmazmı. Bence normal denızebkarsı bir mekanda nısanınızı yapın yemekli. Daha sonra gençlerle teknede eglence yapın vur patlasın cal oynasın.

hobaleyy kucuk cocuk olsaydi hakliydin ama kucuk cocuk hic yok .denizekarsi yerlerin fiyatlari tamamen ucmuuss onceden onada bakmistim ben:)

Yok arkadaşım,güzel oluyor,iki katlı olunca daha eğlenceli oluyor. Aşağı katta tüm merasimi yaptıktan sonra,üst kata çıkıp müzik eşliğinde eğlenmek güzel oluyor. Sallanma konusunda sıkıntı olmuyor.

Back