• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı tekirdağda gelin saçı için kime gidilir??

ayseova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
337
2
96
42
Edirne
arkadaşlar tekirdağda kime gidilir bi fikriniz var mı?
pek bilmiyorum ben ,düğünüme az kaldı daha kimseyle konuşmadık..

merhaba canım edirneden tekirdağamı gelin geliyosun ben tekirdağlıyım sana önerebilceğim tek bir kuaför var Cem kuaför sonuna kadar güvenebilirsin buranın en ünlü kuaförü

merhaba canım edirneden tekirdağamı gelin geliyosun ben tekirdağlıyım sana önerebilceğim tek bir kuaför var Cem kuaför sonuna kadar güvenebilirsin buranın en ünlü kuaförü

çok teşekkür ederim canım..

ya biraz komik olacak ama
tekirdağdan keşana gelin gidiyorum ama uzun süredir tekirdağda değilim..kuaförleri pek bilemiyorum..
cem konusunda kararsızdım çünkü 3 yıl önce kuzenim ona gitmişti..ben pek beğenmemiştim..bi de hasan varmış ama o da klasik yapıyomuş..

ama sanırım cem e gidicem...
artık yarın annemlere gittiğimde uğrar bi sorarım..
tekrar çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Kız Hasan iyi diye duymustum kuzenim kesim boya icin ona gidiyo gayet iyi ama gelin bası icin nasıl bilemiyorum cnm

cem e gittim..kesinlikle çok memnun kaldım...makyaj da süperdi...cildim bebek gibi oldu...:):)

Kız Hasan iyi diye duymustum kuzenim kesim boya icin ona gidiyo gayet iyi ama gelin bası icin nasıl bilemiyorum cnm

kız hasan da iyiydi..o daha kalsik topuz tarıyor..bende kepçelik var az..ondan gitmedim ona..pek dinlemez o kişiyi..kafasına göre yapar topuzunu..
bi keresinde arkadaşım evlenirken o da oraya gitmişti..
bende yanında..
bana resmen eski çağlardan kalma bi topuz yapmıştı..sinirden ağlamıştım..
yanındaki elemanı ben anladım sizi
diyip düzeltmişti sacımı...

TEKıRDAG DA cem ve hasan dediğimizde herkes bilir mi yanii??ben de tekirdag a gelin gelicem nasipse..kayınwalidem yıllardır çorlüda bir kuaföre gidermiş..ben mecburen dugun dolayısıyla tekirdag da yaptırıcam sacımı..adresii nerlerdedir acaba bu kuaförlerın..ben 1 kere giitimde tekirdag a..pekte bi,lmiyorumm
...bu arada düğün sacının fotosunu koyma imkanın war mı ayseova??

Back