Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tekirdağ'da boşanma avukat önerecek biri var mıdır.
Kandırıyor anlaşmalı diye diye bıktım senelerim gitti.avukat tutmayı düşünüyorum ama çok ta param yok.
Belki burda tanıdığı olan vs vardır biraz uygun olan.40 bin falan isteyen var taban fiyat o da
Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.
Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.