Tekirdağ'da boşanma avukat önerecek biri var mıdır.

Bayan111

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
102
-21
30
Kandırıyor anlaşmalı diye diye bıktım senelerim gitti.avukat tutmayı düşünüyorum ama çok ta param yok.
Belki burda tanıdığı olan vs vardır biraz uygun olan.40 bin falan isteyen var taban fiyat o da

Karşılayacak gücünüz yoksa adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Durumunuza göre ücretsiz avukat atanır davanıza.

Karşılayacak gücünüz yoksa adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Durumunuza göre ücretsiz avukat atanır davanıza.
Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.

Bulundum fakat benden 18 tane bankadan hesabım olanlardan doküman.olmayanlardan da hesabım olmadığına dair tek tek imza ve kase almamı söylediler.ilk defa duydum böyle birşey.sonrasinda eşim olacak kişi anlaşmalı dedi tamam dedim tekrar gitmedim baroya.
Hım bir geliriniz mi var çalışıyor musunuz?

Tamam bir daha gidin o zaman. Böyle olmaz

adli yardıma başvurun geliriniz yok baro atar. anlaşmalı için bile 20 bin istiyor avukatlar

Neden böyle bir şey istemişler ki? E devlette hangi bankada hesaplar var gorunuyor

X