- 13 Haziran 2023
- 1.400
- 1.329
- Konu Sahibi Gamzeli2410
AminnnnnAmin inşallah canım cümlemizinkini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnnAmin inşallah canım cümlemizinkini
Bu umit ekmen benim tedavimi yarim birakmisti asilama tedavimi şaka gibiydi asla unutmam hakkimida helal etmiyorum zor bela buyumustu yumurtalarım tatile denk gelmisti surec ben memlekete gidicem siz iliski deneyin dedi ne catlatma ignesi yapti ne bisey cok üzülmüştüm.Tekirdağ Genesis Ümit Ekmen de
Yok zaten bı kere aşılama yaptırdım ama tubbebek orda yaptırmayı düşünmüyorum. Sizin oldu mu bebeğiniz?Bu umit ekmen benim tedavimi yarim birakmisti asilama tedavimi şaka gibiydi asla unutmam hakkimida helal etmiyorum zor bela buyumustu yumurtalarım tatile denk gelmisti surec ben memlekete gidicem siz iliski deneyin dedi ne catlatma ignesi yapti ne bisey cok üzülmüştüm.
Size tavsiyem kesinlikle iyi bi merkezle ve iyi bi laboratuvarla calismaniz olur. Gercekten cok meşakkatli bi yol cook ozen gosterilmesi gerekiyo 14 sene ugrasmis biri olarak kesinlikle tekirdagda falan oyalanmamak gerek.
Hamileyim ben insaAllah sizede nasip olsun.Yok zaten bı kere aşılama yaptırdım ama tubbebek orda yaptırmayı düşünmüyorum. Sizin oldu mu bebeğiniz?
Ayy Maşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim Tubbebek mi yoksa normal yollardan mi oldu?Hamileyim ben insaAllah sizede nasip olsun.
Tup bebek canim aminn Allah razi olsun doktorum prof. Cem celikti ben yaptirdigimda bahçecideydi su an bruksel tup bebek merkezinde burdan bi arkadasi daha yonlendirmistim cem hocaya su an oda hamile Allah hocamdan razi olsunAyy Maşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim Tubbebek mi yoksa normal yollardan mi oldu?
Anladım canım bende Aret kamar da rendavu aldım Şubat ayına Allah kısmet ederse görüşmeye gidicem.Tup bebek canim aminn Allah razi olsun doktorum prof. Cem celikti ben yaptirdigimda bahçecideydi su an bruksel tup bebek merkezinde burdan bi arkadasi daha yonlendirmistim cem hocaya su an oda hamile Allah hocamdan razi olsun
İnsaAllah hayirlisi olur surecin coook guzel olsun insaAllah canimAnladım canım bende Aret kamar da rendavu aldım Şubat ayına Allah kısmet ederse görüşmeye gidicem.
Amin canım çok sağol Allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşallahİnsaAllah hayirlisi olur surecin coook guzel olsun insaAllah canim
Aminnnn Hic stres yapma olucagina inan bol bol dua mubarek 3 aylar insaAllah guzel dusunelim guzel olsun sonucun canimAmin canım çok sağol Allah emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah
Aminnnnn inşallah canım güzel dilekleriniz için tşk ederimAminnnn Hic stres yapma olucagina inan bol bol dua mubarek 3 aylar insaAllah guzel dusunelim guzel olsun sonucun canim
Siz nerede yaptırdınızArkadaşlar ben de Tekirdağ merkezde yaşıyorum, bi tek reyap yapıyor tüp bebek ama başarılı değil diyorlar ben de tercih etmedim , İstanbul'da yaptırdık tüp bebeği , sonucu güzel oldu Allah'tan
Bende kapaklıdayım bizde de aynı şekilde eşimin değerleri düşük çıktı Namık Kemal üni hastanesinde çıkarılıyormuş bende randevu arıyorumKızlar biz de kapaklıdayız. Tekirdağ bölgesinde rapor nasıl çıkarılır biz de erkek infertilitesi var
Ne güzel sağlıkla büyütün inşallah İstanbulda hangi doktorda yaptırdınız ?Arkadaşlar ben de Tekirdağ merkezde yaşıyorum, bi tek reyap yapıyor tüp bebek ama başarılı değil diyorlar ben de tercih etmedim , İstanbul'da yaptırdık tüp bebeği , sonucu güzel oldu Allah'tan
Üroloji bölümünden mi alınıyor randevu rapor içinBende kapaklıdayım bizde de aynı şekilde eşimin değerleri düşük çıktı Namık Kemal üni hastanesinde çıkarılıyormuş bende randevu arıyorum
Erkek için üroloji kadında ayrıca kadın doğuma gidecekmiş üni hastanesinde orda yönlendirirler sanırım çok detaylı bilmiyorum bendeÜroloji bölümünden mi alınıyor randevu rapor için
Merhaba kadın kadın doğumdan erkek urolojiden muayene oluyor yapilmasi istedikleri tahlil tetkikler var istedikleri evraklar da nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopiler kolay yani ama tüp Bebek raporu için 2 kere aşılama yapıldığına dair Dr raporunuz olması gerekiyor en hızlandırılmış şekliyle başhekim onayı dahil 1.5 ay sürer sanırımErkek için üroloji kadında ayrıca kadın doğuma gidecekmiş üni hastanesinde orda yönlendirirler sanırım çok detaylı bilmiyorum bende