Tekirdağ bölgesi tüp bebek ve aşılama hakkında yardım

merhaba bende çerkezde oturuyorum reyabı aradım doktoru şuan olmadığını bi ay sonra geliceğini söyledi geçenlerde ön görüşme yapmayı düşünüyorum tekirdağ çevresinden başa bi yere gitmeye imkanım da yok reyaptan başka bi yerde bilmiyorum araştırıyorum ama karşıma çıkmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏

merhaba bende çerkezde oturuyorum reyabı aradım doktoru şuan olmadığını bi ay sonra geliceğini söyledi geçenlerde ön görüşme yapmayı düşünüyorum tekirdağ çevresinden başa bi yere gitmeye imkanım da yok reyaptan başka bi yerde bilmiyorum araştırıyorum ama karşıma çıkmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏
Merhaba ben reyapa çok ısınamadım açıkçası o yüzden İstanbul’da Cem Çelik e gidiyorum önümüzdeki ay adetimde başlicaz nasipse

Kızlar merhaba Çerkezköy de oturuyoruz Tekirdağ bölgesinde devlet olarak tüp bebek ve aşılama yapan hastane var mı şehir hastanesine sordum yok denildi üniversite içinde arıyorum ama tam bilgi alamadım bilgisi olan veya yakınlarda yaptıran yardımcı olursa sevinirim
Edirne eğitim ve araştırmada yapılıyor diye biliyorum onun dışında istan ula hitmeniz gerek

X