Tekirdag///59

selam kızlar ben çanakkaleliyim ama tayin dolayısıyla çorlu ya da çerkezköy'ü yazmak istiyoruz ama buraları hakkında pek bilgimiz yok :26: eğer çorlu ve çerkezköy hakkında yardım ederseniz. :KK16::KK16: mesela kiralar ne kadar ya da göç alıyormuş nerelerden göç alıyor :KK1: biliyorum çok soru sordum ama yardım ederseniz eşimi ikna edebilirm buralar için yoksa :KK5: biraz zor lütfen cevap verin.:KK69::KK69:

selam kızlar ben çanakkaleliyim ama tayin dolayısıyla çorlu ya da çerkezköy'ü yazmak istiyoruz ama buraları hakkında pek bilgimiz yok :26: eğer çorlu ve çerkezköy hakkında yardım ederseniz. :KK16::KK16: mesela kiralar ne kadar ya da göç alıyormuş nerelerden göç alıyor :KK1: biliyorum çok soru sordum ama yardım ederseniz eşimi ikna edebilirm buralar için yoksa :KK5: biraz zor lütfen cevap verin.:KK69::KK69:

Bir Çorlulu olarak hiç iyi şeyler söyleyemeyeceğim burası için:KK50: Nufüs göçmenler ve Türkiyenin diğer bölgelerinden göç edenler olarak ikiye ayrılmış durumda.Yerli Çorlulu çok az kaldı denilebilir.Türkiyenin her ama her yerinden göç alıyor maalesef.Edirneden Karsa inanın Türkiyenin 80 ilinden göç edenler var burda.Ve sokaklarda tek başınıza bir bayan olarak rahat yürüyemiyorsunuz özellikle geceleri.Havası aşırı pis,sanayiden dolayı.Her yer fabrika dolu Çorlu-Çerkezköy özellikle fabrika yığını.Ve atıklarını da direk olarak doğaya bıraktıkları için bu bölgede sağlık sorunlarında özellikle kanserde hızla bi ilerleme var.Yani olumlu bi yanı yok bana göre.Çorlu çok hızla gelişiyor trafik hızla büyüyor.Küçük İstanbul olma yolunda....Hani gelişme açısından oldukça iyi her türlü imkanı var ama hiç sevmiyorum burayı.Özellikle insanlardan dolayı yaşanmaz bir hal alıyor burası yavaş yavaş.:KK50:
Kolaylık dilerim size.İnşallah hayırlısı olur

X