Tekirdag///59

arkadaşlar selamlar herkese..ben tekirdağa yeni atandım öğretmenim,sadece görev başlangıcı yaptm 15 ağustostan sonra taşınıcam..ev arıyorum 100.yıl mah. cıvarı kiralar nasıl? yardımcı olabilecek birileri var mı? güvenli bi yer arıyorum eşim yurt dışına gitti araştırma içiin 1 sene oralarda yalnız kalıcam,güvenli bir yer midir? ilgilenirseniz çok sevinirim..

hayırlısı bide yavuz mah. varmıs orası nasıl ? bılgınız var mı? hamile oldugumu öğrendim bide :) ne yapıcam bilemiyorum..eşimde yok 1 sene yanımda..o yüzden eşyalı ev bakıyorum şimdi, izne ayrılacagım için mecbur evimi taşımıycam tekirdağa..

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
okuluna yakın eşyalı ev bulursan doğumdan sonra senin için kolaylık olur
allah yardımcın olsun bu arada 1 yıl uzun bir zaman

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
okuluna yakın eşyalı ev bulursan doğumdan sonra senin için kolaylık olur
allah yardımcın olsun bu arada 1 yıl uzun bir zaman

amin cok tesekkur ederim evet zor olacak.. bir ev buldum yavuz mah. de okuluma biraz uzak ama sureklu belediye otobusleri var sanirim o tarafa..esyali felan cok guzel biyer dua edin insallah tutulmadan giderim :) ben tutarim bebisimin sansina:):nazar:

canım ya kıyamam ben sana annemin evi var ama eski bide sobalı beğenmezsin diyedemedim çiftlikönünde orada komşularımız çok iyiydi ben altınova mah oturuyorum şimdi ..

tesekkurederim canim..ilanlara bakiyorum altinovada cok kiralik ev var fakat uzak orasi okula :KK43: biyer buldum bulasik mak.den deep freeze kadar var hersey dua ediyorum insallah indirim yapar cunku acaip pahali kiralar :KK43: dogalgazli bir evmis ...insallah sorun olmaz..kalörferliler cok okul yakinlarinda ama esya getirmem lazim hic esya isine girmek istemiyorum ..7 ay sonra dogum iznine ayrilicam tekrar ordan esya tasimak o halde cok zor olur ..

hayir deil sahibinden com da baktim. yavuz mh. hilal sok. askeri lojmanlarin 2 yaniymis ..acaba guvenli biyer mi tedirginim..yakinda icki fabrikasi ve yeni pazar yeri var ..guvenli midir oralar acaba?

X