Tekirdag///59

slm kizlar, bende tekirdagliyim, bir sorum olucak size, tekirdag ozel yasam hastanesinde dogum yapan varmi aranizda, nasil bir hastane, bana yardimci olursaniz sevinirim, cunku ben dogumumu orda yapmayi dusunuyorum suan 30bucuk haftalik hamileyim,

slm kizlar, bende tekirdagliyim, bir sorum olucak size, tekirdag ozel yasam hastanesinde dogum yapan varmi aranizda, nasil bir hastane, bana yardimci olursaniz sevinirim, cunku ben dogumumu orda yapmayi dusunuyorum suan 30bucuk haftalik hamileyim,

canım aramıza hoşgeldin starmedica hastanesini tavsiye edebilirim yada kadın doğumhastanesi var eski ssk hastanesi orasıda güzel senin kararın sonuçta tabiki
inşallah güzel haberlerinide alırız :emir_bebek:

canım aramıza hoşgeldin starmedica hastanesini tavsiye edebilirim yada kadın doğumhastanesi var eski ssk hastanesi orasıda güzel senin kararın sonuçta tabiki
inşallah güzel haberlerinide alırız :emir_bebek:

tesekkurler superisi hosbuldum :lepi: starmedica hastanesini ilk defa duyuyorum, tam olarak nerde? ve hangi doktorlari tavsiye edersiniz?

merhaba, ben denizli'liyim ama 1 yıldır çorlu dayız.
3 yaşında kızıma iyi bir kreş arıyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli. yardımcı olursanız çok sevinirim.
iyi geceler.

slm kızlar bende tekirdağ çerkezköydenim.ama sanırım uzun zamandır bu sayfaya uğrayan yok bende sevinmiştim tekirdağlılar sayfasını görünce..

X