Tekirdag///59

Kızlar kimse bişey yazmıyo die bende uğramadım. Toplanalım belki tanıdık çıkarız tekirdağ avuç içi kadar ztn :)))) hepiniz buralımısınız ben ist. Geldim eşim buralı:))

Bana uyar kızlar diğer formlardan tanıdığım bir bayan daha var onuda çağırırım gelirse oda gelir...
Eslen buralmısınız ?

yok cnm aslen buralı degılım esım buralı cagır tabı baska tekırdagda yasayanlarda vardır o zamana kadar kalabalık oluruz belkı daha eglencelı olur

yok cnm aslen buralı degılım esım buralı cagır tabı baska tekırdagda yasayanlarda vardır o zamana kadar kalabalık oluruz belkı daha eglencelı olur

Elamelek canim saol mesaj atmissin oyun halisi ile ilgili. Ozelden cvb yazdim ama okumayamadin herhalde nasil ulasabilirim arkadasiniza.

hayırlı cumalar kızlar.ben buralıyım nerde buluşalım bir karar verelim

kızlar yaşlar kaç ben 28 biraz tanıyalım birbirimizi buluşcaz kim kim bilmiyoz:))) ben çınarlıda oturuyorum şimdilik :)) valla neresi uygun bilemedim sahilde olur tekira da olur başka bildiğiniz yer varsa orasıda olur

kızlar yaşlar kaç ben 28 biraz tanıyalım birbirimizi buluşcaz kim kim bilmiyoz:))) ben çınarlıda oturuyorum şimdilik :)) valla neresi uygun bilemedim sahilde olur tekira da olur başka bildiğiniz yer varsa orasıda olur

ben 48 yaşındayım 1 oğlum var eşim emekli neresi uygun olur sahil olabilir bence tekira kapalı ortam sevmiyorum ben ama size uyarım neresi derseniz.:KK55::KK55:

ankara tekirdağ arası en iyi otobüs firması hangisi? biz hep istanbul seyahat ile gidip geldik çok dolaştırıyor istanbulda 45 dk bekleme yapması da cabası.. bir fikri olan var mı kızlar :44:

X