Tek yumurtam varmış

Evet ama catlamıyor hayatımda kendiligimden adet olduğumu Nadir bilirim hep ilaç alıyorum çok zor bir durum
Evet çatlatma iğnesi de bu işe yarıyor yani doğal olarak yumurta uretrbiliyorsun . Kendi kendine teşhis koymuşsun ama öyle değil
Tedaviye baslayacagin zaman özele gidebilir mısın ? Ozeldeki doktorlar iyi oluyor . Ankara daysan bir iki doktor ismi verebilirim . Hamile kalmaya karar verdiğin zaman özel sağlık sigortası yaptir

AMH düşükse ne olur

Hatta birisi bana dedi sen kısırsın diye o kadar üzüldüm ki
Doktor diye kime gittin cidden unvanı var mıydı ? Sen yanlış olabilir misin ? Tek yumurtam var falan diyorsun . Bence sen hemen özel sağlık sigortası yaptir bir yıl sonra hamile kalınca o da karşılanıyor ücretsiz . Şimdiden iyi bir doktora git . Ozeldekiler ayrıntılı anlatır tüm sorularını sorarsın. . bende ilk devlette gitmiştim kadın doğuma cok korkutmistu beni

Eşim devlet memuru şu an silopideyiz hamilelik düşünmüyorum çünkü buranın ortam olarak müsait değil 1 sene sonra batıya gideceğiz yani olanaklar duzelsin istiyorum

Mersin Tarsus’ta bir kadın doğum uzmanı

Tek yumurtası olanda doğuruyor ,pko olanda .Rabbim nasip ederse oluyor daha doğrusu . Takmayın kafanıza daha 2 aylık evliyken bu konularla evliliğinin tadını bozma akışına bırak

Doktor çocuğunuz olur demis
Nette biseyler araştırıp her kötü olan şeyi okumayın
Başka doktora gidip teyit ettirin ya da 2 sene önce baktirmissiniz zaten
Şuan nasıl durum onu öğrenmeye gidin bence

Bende kendimi bildim bileli pco hastasıyım ve ilaçlarla regl oluyordum. 2 kere hamile kaldım ilki ilaç ile ikincisi doğal gebelik oldu kendiliğinden hamile kaldım. Bazı pco hastaları hemen gebe kalırken bazıları tedaviye ihtiyaç duyabiliyor ve gebelik zor elde edebiliyor. Bende zor gebe kalanlardanım. Şükür ikinci gebeliğim sağlıklı doğumla sonuçlandı. Pco olanın çocuğu olmaz, kısır vs gibi söylemler doğru değil sadece diğer kadınlara göre daha zor gebelik olabiliyor veya hiç zorlanmayabiliyorlar. Rahim kalınlığı gebelik olduğu zamanda kalınlaşıyor. Şuan doktor rahim kalınlığı ince diyorsa muhtemelen regl yaklaşıyordur.

Şu an mı ilaçla adet olıyorsunuz doğum yapınca geçti mi ?

Şu an mı ilaçla adet olıyorsunuz doğum yapınca geçti mi ?
Doğumdan sonra ilk 3-4 regl düzenli oldu. Şuan yine düzeni bozuldu 2 aydır regl olmuyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Emzirme süreci bitince doğum kontrol ilacına başlayacağım.

Doğumdan sonra ilk 3-4 regl düzenli oldu. Şuan yine düzeni bozuldu 2 aydır regl olmuyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Emzirme süreci bitince doğum kontrol ilacına başlayacağım.
Doğumda çok kilo alımı oldu mu peki biliyorsunuz pco kilo da kısır döngü !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…