- 27 Ağustos 2022
- 2.765
- 3.335
- Konu Sahibi mervekaranfil
Hayır olmadı 57 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim. 10 günlük lohusa iken 56 kiloya düşmüştüm.Doğumda çok kilo alımı oldu mu peki biliyorsunuz pco kilo da kısır döngü !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olmadı 57 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim. 10 günlük lohusa iken 56 kiloya düşmüştüm.Doğumda çok kilo alımı oldu mu peki biliyorsunuz pco kilo da kısır döngü !!
Sen bzim şehirde baş harfi Y olan hocaya gitmiş olabilirmisin.onune gelene o cümleyi kullaniyor.bana da dedi hem canından hem paradndan olma tüp bebekle bile şansın yok dedi. Sonuc ,2 ay sonra doğal yoldan hamileHatta birisi bana dedi sen kısırsın diye o kadar üzüldüm ki
Doktorun ismini yazıcamSen bzim şehirde baş harfi Y olan hocaya gitmiş olabilirmisin.onune gelene o cümleyi kullaniyor.bana da dedi hem canından hem paradndan olma tüp bebekle bile şansın yok dedi. Sonuc ,2 ay sonra doğal yoldan hamile
Hayır o değilDoktorun ismini yazıcam
İyide genetik birsey değil ki bu. Pcos gebeliğe engel değil. Sağlıklı beslenin, kilonuz varsa zayıflayınevet ailede sadece benim pco of
Teşekkürler zayıfım 60 kiloyum zatenİyide genetik birsey değil ki bu. Pcos gebeliğe engel değil. Sağlıklı beslenin, kilonuz varsa zayıflayın