- 28 Kasım 2024
- 48
- -13
- 27
-
- Konu Sahibi mervekaranfil
Yani sanırım öyle dediTek yumurtanız olduğunu mu söyledi doktor
Sag yumurtan doğal dediTek yumurtanız olduğunu mu söyledi doktor
Yanlış anlamışsınızdır belki de,kadınlar ortalama 500-550 yumurtayla doğar, her ay 1-2 tanesi dollenmeye hazır tüplere yerleşir, bu da 45-50 yaşına kadar yeterli yumurta demek. Amh degeriniz önemli burda. Tek yumurtanız kalmış olsa kesinlikle alalım donduralim derdi. Çocuğunuz olabileceğini söylemiş zaten endişe edilecek bir durum yok gibiSag yumurtan doğal dedi
Amh istemediHer ay yumurta sayiniz farkli oluyor biliyorsunuz degil mi? Bu degerlerin yaninda AMH baktirmaniz lazim.
Ben ilaçla adet oluyorum yumurtam yok bence sonzucta ilaç yaniYanlış anlamışsınızdır belki de,kadınlar ortalama 500-550 yumurtayla doğar, her ay 1-2 tanesi dollenmeye hazır tüplere yerleşir, bu da 45-50 yaşına kadar yeterli yumurta demek. Amh degeriniz önemli burda. Tek yumurtanız kalmış olsa kesinlikle alalım donduralim derdi. Çocuğunuz olabileceğini söylemiş zaten endişe edilecek bir durum yok gibi
Sorunuzun cevabini en cok belirleyen deger bu, bu olmadan saglikli yorum yapilmaz.Amh istemedi
İlaçla adet olmak yumurtlamayı sağlar mı korkum buSorunuzun cevabini en cok belirleyen deger bu, bu olmadan saglikli yorum yapilmaz.
Ablacım yumurtanız olmasa ilaçla bile adet olmazsınız, ablam da ilaçsız adet olmuyordu gitti tüp bebek yaptirdi şimdi 6 haftalık hamile. Adet düzensizliğiyle yumurta rezervinin alakası yokBen ilaçla adet oluyorum yumurtam yok bence sonzucta ilaç yani
İstemiştir orda Anti Müllerian Horman yazar ona bakınAmh istemedi
Niye 2022'de yaptırdığınız tahlilleri paylaşıyorsunuz ?Kadın doğuma gittiğim zaman alttan muayene etti kendimi bildim bileli polikistik over hastasıyım ilaçla adet oluyorum sağ over pco sol over pco endometrial kalınlık çift duvarda 4mm olup kanal içinde belirgin pataloji izlenmedi yazılmış ben henüz 2 aylık evliyim çocuk istemiyorum ilerde çocuğum olur mu doktor dupaston kullanmamı önerdi çocuğun da olur dedi bana aklıma baya takılıyor rahim kalınlığım baya ince
Başka tahlilim yokNiye 2022'de yaptırdığınız tahlilleri paylaşıyorsunuz ?
Teşekkür ederimAblacım yumurtanız olmasa ilaçla bile adet olmazsınız, ablam da ilaçsız adet olmuyordu gitti tüp bebek yaptirdi şimdi 6 haftalık hamile. Adet düzensizliğiyle yumurta rezervinin alakası yok
2022 Ocak ayında yaptırdığınız tahlillerdeki değerleri artık herhangi bir şey için referans almak mümkün değil, fiilen üstünden 3 sene geçmiş, onu demek istedim.Başka tahlilim yok
Tamam da geçmiş 3 sene , git bir daha muayene ol tahlil ver. 3 sene öncekç boğaz enfeksiyonumu mu paylaşıyım ben deBaşka tahlilim yok
Evet haklsınız önceki tahlillerim daha kötüydü kilo verince hormonlarım da duzelmıs özellikle lh hormonu2022 Ocak ayında yaptırdığınız tahlillerdeki değerleri artık herhangi bir şey için referans almak mümkün değil, fiilen üstünden 3 sene geçmiş, onu demek istedim.
Eğer paylaşmakta yarar görüyorsanız, istenilen tahlilleri yaptırıp onları paylaşsanız sanki daha makul olmaz mı ?
evet ailede sadece benim pco ofTek yumurtanız olduğunu nerden çıkardınız ?? İnfertilite nedeninlerinden biride sebebsiz infertilitedir stres etken olabilir. İki yumurtalık mevcut sadece polikistiksiniz. Çocuğunuz olur strese girmeyin. İnofolic yada inositol kullanın