Tek yumurtam varmış

mervekaranfil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
48
-13
27
Kadın doğuma gittiğim zaman alttan muayene etti kendimi bildim bileli polikistik over hastasıyım ilaçla adet oluyorum sağ over pco sol over pco endometrial kalınlık çift duvarda 4mm olup kanal içinde belirgin pataloji izlenmedi yazılmış ben henüz 2 aylık evliyim çocuk istemiyorum ilerde çocuğum olur mu doktor dupaston kullanmamı önerdi çocuğun da olur dedi bana aklıma baya takılıyor rahim kalınlığım baya ince

Eklentiler

• IMG_1784.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 123
Sag yumurtan doğal dedi
Yanlış anlamışsınızdır belki de,kadınlar ortalama 500-550 yumurtayla doğar, her ay 1-2 tanesi dollenmeye hazır tüplere yerleşir, bu da 45-50 yaşına kadar yeterli yumurta demek. Amh degeriniz önemli burda. Tek yumurtanız kalmış olsa kesinlikle alalım donduralim derdi. Çocuğunuz olabileceğini söylemiş zaten endişe edilecek bir durum yok gibi

Ben ilaçla adet oluyorum yumurtam yok bence sonzucta ilaç yani

Niye 2022'de yaptırdığınız tahlilleri paylaşıyorsunuz ?

Tek yumurtanız olduğunu nerden çıkardınız ?? İnfertilite nedeninlerinden biride sebebsiz infertilitedir stres etken olabilir. İki yumurtalık mevcut sadece polikistiksiniz. Çocuğunuz olur strese girmeyin. İnofolic yada inositol kullanın

Başka tahlilim yok
2022 Ocak ayında yaptırdığınız tahlillerdeki değerleri artık herhangi bir şey için referans almak mümkün değil, fiilen üstünden 3 sene geçmiş, onu demek istedim.

Eğer paylaşmakta yarar görüyorsanız, istenilen tahlilleri yaptırıp onları paylaşsanız sanki daha makul olmaz mı ?

Evet haklsınız önceki tahlillerim daha kötüydü kilo verince hormonlarım da duzelmıs özellikle lh hormonu

evet ailede sadece benim pco of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…