- 4 Şubat 2015
- 6.011
- 12.189
- Konu Sahibi mervekaranfil
2 sene önce amh im 2.34 iken şimdi 0.61 ay bile fark ediyor tahlillerde.ayrica stres.yine 2 sene önce FSH 23 iken şimdi 6.guncel tahlil yaptirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısnız2 sene önce amh im 2.34 iken şimdi 0.61 ay bile fark ediyor tahlillerde.ayrica stres.yine 2 sene önce FSH 23 iken şimdi 6.guncel tahlil yaptirin
Bu bilgin tamamen yanlış nereden öğrendiniz bu bilgiyi????Yanlış anlamışsınızdır belki de,kadınlar ortalama 500-550 yumurtayla doğar, her ay 1-2 tanesi dollenmeye hazır tüplere yerleşir, bu da 45-50 yaşına kadar yeterli yumurta demek. Amh degeriniz önemli burda. Tek yumurtanız kalmış olsa kesinlikle alalım donduralim derdi. Çocuğunuz olabileceğini söylemiş zaten endişe edilecek bir durum yok gibi
Hangi bilgi ?Bu bilgin tamamen yanlış nereden öğrendiniz bu bilgiyi????
Evet yanlış hatırlamışım doğrusu sizin söylediğiniz gibiBu bilgin tamamen yanlış nereden öğrendiniz bu bilgiyi????
Google’lasan ilk çıkan bilgi;
Kız çocuğunun anne karnında 5 aylıkken sahip olduğu yumurta sayısı yaklaşık 6-7 milyon kadardır, bu sayı doğumda 1-2 milyona düşer, çocukluk çağında yavaş yavaş azalarak ergenlik döneminden itibaren ayda bir yumurta yumurtlamak suretiyle bu azalma menopoza kadar aylık ortalama 350-400 yumurta harcayarak devam eder.
Bu kadar düşüyor mu ya 2 senede? Ben de yaşıma göre çok iyi çıktı diye baya geri plana atmıştım çocuk işini2 sene önce amh im 2.34 iken şimdi 0.61 ay bile fark ediyor tahlillerde.ayrica stres.yine 2 sene önce FSH 23 iken şimdi 6.guncel tahlil yaptirin
Benim düşmüş.regli azalınca hem gün hem miktar olarak baktırdım teyzelerimdede erken menepoz öyküsü olunca ihmal etmiim dedimBu kadar düşüyor mu ya 2 senede? Ben de yaşıma göre çok iyi çıktı diye baya geri plana atmıştım çocuk işini
Sizde çirkinleşmeyinLütfen önce kadın doğuma muayene olup, ayrıntılı tahlillerinizi yaptırın. 2 sene önceki tahlil nedir Allah aşkına. Kendi kendinize tek yumurtam varmış diyorsunuz. Cahilleşmeyin rica ediyorum.
Yanlış anlamış olabilirim. Bunun cahillikle bir alakası yok !Lütfen önce kadın doğuma muayene olup, ayrıntılı tahlillerinizi yaptırın. 2 sene önceki tahlil nedir Allah aşkına. Kendi kendinize tek yumurtam varmış diyorsunuz. Cahilleşmeyin rica ediyorum.
Bunu sadece biz anlarız sizi çok iyi anlıyorum beni neler bekliyor bilmiyorum açıkçası5 senelik evliyim hic korunmadim pcosum var kac tane tedavi gordum tup bebek disinda yiprandim resmen
Sonra her seyi biraktim psikolojim alt ust oldu tedaviler cok yipratti ozellikle ic anadolu eski kafa baskisi beni herkesten uzaklastirdi
Catlatma ignesiyle hamile kaldim dusuk oldu 2 sene sonra kendiligimden hamile kaldim cok sukur suan cok iyiyiz masallah diyeyim
Pcosta doktorlar hamilelik kolayda der zorda der
Sayisiz yumurtamiz oluyor sagliksiz daha cok oluyor
Cocuk dusunmuyorum diye kendini endeksleme daha erken zaten yeni evliymissin ama bunu icten ice de dillendirme gercekten insanin sinavi oluyor
Yumurtaniz var yeteri kadar büyümeden adet oluyorsunuz . Poli çok demek çok sayıda yumurta var ama yeterince büyümüyor . Ne güzel ki bir tanesi büyümüş yumurtanizin . Yani doğal yollardan bile hamile kalabilirsiniz . Bende polikistik over hastasiyim benim hiç biri buyumuyordu şimdi iki yaşında kızım var. Öncelikle doğru bilgilendirme alacağınız ve aklınızda olan her şeyi soracağınız bir doktora gidin . Daha iki aylık evliyken bunlara takılmayın .Ben ilaçla adet oluyorum yumurtam yok bence sonzucta ilaç yani
Alakası olmaz olur mu, elinizde telefon buraya konu açabiliyorsunuz değil mi? Bunları da araştırabilirsiniz teknoloji çağındayız. 2 yıl önceki tahlillerle kendi kendinize teşhis koyuyorsunuz, aklıma takılıyor diyorsunuz. Doktor size öyle bir yorum yapmamasına rağmen tek yumurtam varmış diyorsunuz. Kaldı ki böyle bir yorum da yapamaz, tek bir yumurta olmaz çünkü.Yanlış anlamış olabilirim. Bunun cahillikle bir alakası yok !
Hemen enseyi karartma yahu ben hem pcos hem guatr hastasiyim çatlatma ignesiyle hamile kaldım . Şimdiden böyle yaparsan tabi ki sorun olur. Vücudunu durduk yere bunaltma strese sokma . Millet nedensiz infertilite yaşıyor sırf böyle kendini baskilafigi içinBunu sadece biz anlarız sizi çok iyi anlıyorum beni neler bekliyor bilmiyorum açıkçası
Çok haklısnız stres en büyük dusmanHemen enseyi karartma yahu ben hem pcos hem guatr hastasiyim çatlatma ignesiyle hamile kaldım . Şimdiden böyle yaparsan tabi ki sorun olur. Vücudunu durduk yere bunaltma strese sokma . Millet nedensiz infertilite yaşıyor sırf böyle kendini baskilafigi için
Malesef cahillikle alakası var. Cahillik bilgisizlik değil mi siz daha bu hastaligin ne olduğunu bilmiyorsunuz . Poli çok demek zaten sizin çok sayıda yumurtaniz varYanlış anlamış olabilirim. Bunun cahillikle bir alakası yok !
Sohbet edebilecegin bir doktora git Merve sana ayrıntılı açıklayacaktır . Benim tanıdığım iki pcos hastasının da iki clcuklari varÇok haklısnız stres en büyük dusman
Evet ama catlamıyor hayatımda kendiligimden adet olduğumu Nadir bilirim hep ilaç alıyorum çok zor bir durumMalesef cahillikle alakası var. Cahillik bilgisizlik değil mi siz daha bu hastaligin ne olduğunu bilmiyorsunuz . Poli çok demek zaten sizin çok sayıda yumurtaniz var
Herkes başından savıyor doğru düzgün bir doktora rastlamadımSohbet edebilecegin bir doktora git Merve sana ayrıntılı açıklayacaktır . Benim tanıdığım iki pcos hastasının da iki clcuklari var