Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Can'ım memeyle mamayı Nasıl ayarlıyosun? Yani ölçülerini falan önce meme mi veriyosun mamayı hangi aralıklarla veriyosun ilk başlarda kaç saatte bir besliyodun ? İnan bir sürü soru var sormak istediğim
Canım ben de cevap vereyim. Doktor 15 dakika kadar emzir önce dedi, bazen 10 bazen 20 dakika duruma göre emziriyorum. Çok sütüm yok ama emiyorlar çok şükür. Eme eme arttı biraz. Sonrasında mama veriyorum ne kadar yerlerse. İlk başlarda 30 cc veriyordum şimdi nerdeyse 100 cc yiyorlar memeden sonra. Biz 6 haftalık olduk.
İlk başlarda 2 saatte bir veriyordum. Şimdi iki ila 4 saat arası değişiyor, ne zaman kalkarlarsa/ acıkırlarsa.

Can'ım memeyle mamayı Nasıl ayarlıyosun? Yani ölçülerini falan önce meme mi veriyosun mamayı hangi aralıklarla veriyosun ilk başlarda kaç saatte bir besliyodun ? İnan bir sürü soru var sormak istediğim

Sor tabi canim her zaman cevaplarim girdikce. Basta kuvozde kalmislardi bizimkiler 9 gun. Cikarken bana 30 cc anne sutu 30 cc mama demislerdi. Hizli toparlamalari icin. O sekilde basladik tabi hepsini bitiremiyorlardi. Gunduz 2 gece 3 saat arayla besledik. Sonralri kendi duzenlerini kendileri kuruyor zaten

Basta sagip veriyordum cok kucuklerdi. Ne kadar çıkarsa veriyordum. Sonra emmeye baslayinca olcu kalmadi tabi emdikten sonra ne kadar icmek isterlerse veriyorum mama

Benim göğüs uçlarım yok göğüs ucu aldırdılar onunla emzirmeye çalışıyorum Arada sağıyorum onu veriyorum benimkiler bazen iki saat arayla uyanıyolar bazen 3 saat acıkınca uyanıyolar herhalde. Çok zorlanıyırum ikisinede anne sütü vermek istiyorum ama malesef sütüm az kilo alımları Nasıl Can'ım seninkiler sarılık geçirdi mi benimkilerde şuan sarılık var

Basta sagip veriyordum cok kucuklerdi. Ne kadar çıkarsa veriyordum. Sonra emmeye baslayinca olcu kalmadi tabi emdikten sonra ne kadar icmek isterlerse veriyorum mama
Bende şuan sütümü sağıyorum arada saatleri gelince iki üç saate uyanıyolar 30 yada 35 cc mama veriyorum Aralarda emziriyorum bazende onlar uyurken sağıyorum birine çıkıyo sadece sütüm 30 cc bi öğün birine sağıyorum sütü bi öğün digerine

Böyle doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Yok sarılık geçirmediler ama memeden sonra mutlaka mama vermek gerekiyor o şekilde kilo alıyorlar. Ben sadece meme verdim bir gün doktor naptın sen dedi kan şekeri hemen düşmüştü. O gün bugündür meme ve mama veriyorum. İkizlerde şart eğer şakır şakır akan meme yoksa. Sanırım o zaman bile veriliyor mama takviyesi.

Gunaydin kizlar. Ya ben 20+3 gunluk hamileyim. Bebekleri hissediyordum ama dunden sanki hareketleri azaldi. Yani Yni olmadi onceki gunlerle
Sizdede boyle oldu mu yardimci olur musunuz.

İnşallah cnm beraber gün sayıcaz hayırlısıyla kucağımıza alicaz inşallah.

Allah bağışlasın canım. Bende tüp bebek tedvisi ile kızımı aldım kucağıma 3 dondurulmusum vardı onunla da tek yumurta ikizlerine hamileyim simdi

Allah bağışlasın canım. Bende tüp bebek tedvisi ile kızımı aldım kucağıma 3 dondurulmusum vardı onunla da tek yumurta ikizlerine hamileyim simdi

Amin canım hepimizin evladlarını inşş..nasıl bir mucize dimi bana da iki embriyo transferi yapıldı diğeri tutmamış biri ikiye bölünmüş..hayırlısı ile sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…